Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Koalīcijai šodien Saeimā tikai vienas balss pārsvars

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
me
m
SC jau nav opozīcija, viņi ir fikcija. Maskavu šobrīd puslīdz apmierina koalīcija, it īpaši LPP un TP un tādēļ SC tikai formāli tēlo opozīciju. Tāpēc jau valdošā elite ir tik mierīga, jo zin, ka viņus vajadzības gadījumā piesegs krievi. SC nekad nav pat domājuši rast kopsaucējus ar eiropeisko JL.
Bravissimo
B
Jūsu prognoze Galīgi izgāzusies, Egles kundze! Paskataties balsojuma rezultātus satriecoši, bet koalīcijai 13 balsu pārsvars! Opozīcija nemāk neko pat tad, kad oponenti tiem dod 6 punktus forā. Niekalbji, tā viņiem arī vajag.
Eda
E
un varbut ari kads no koalicijas ir patstavigi domajošs un var nobalsot preteji "verhuškas" domām.
Eda
E
tatad sedi atcels pedejā bridī kadu forsmazhoru apstakļu iespaidā ;) bet uz Kinu tomer aizbrauca :DDD
ABC
A
Pilnībā piekrītu Urbanoviča kunga nostājai. Visumā dīvaina prakse: deputāti braukā ekskursijās tajā laikā, kad jāizšķir būtiski svarīgi jautājumi.
nu
n
vispaar jau ir svariigākas lietas par godmani - šodien saeimas kangari balsos par Lisabonas līgumu - buutiibaa par Latvijas iestaašanos federaalaa ES.
dzeris
d
Kamēr būs šī vēlēšanu sistēma, kad jābalso par mistiskiem sarakstiem, nevis par personālijām, tikmēr arī būs ceļotāji, zombiji - podziņu spiedēji, kas vienu dienu nobalso tā, otru dienu - pilnīgi prretēji, un kam sēdēšana saeimā ir tikai labs bizness un labu pensiju pelnīšana. Igauņiem šī partiju vēlēšanu sistēma der, latviešiem, kā pierādījies, neder, laikam jau maigi izsakoties, atšķiras mentalitātes.
Ausma
A
Vai komandējumi nav domāti darba mērķiem speciālistiem, nevis ekskursantiem, kuri var lemt vai nepaķert līdz kādu no opozīcijas? Vēlēšanās jāvēl godprātīgi cilvēki, kuri ir speciālisti, nevis kā Andris Bērziņš - ekskursants!
nifjodas
n
Uzmanīgi, te ož pēc plāna pirms pašvaldību vēlēšanām ar svešām rokām gāzt valdību un izveidot savu. Miniet trīs reizes, kas to varētu gribēt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas