Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Koalīcijas valdībās posteņu sadale tradicionāli ir tirgošanās objekts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sniper'sEye
S
Māri, atceries, pirms vēlēšanām Vienotībai bija varen interesanta uzlīme ar tekstu: Valdi, valdi! Un Dombrovska pūpēžģīmīti un lāča ausīm! Laikam jau Kristovskis, Āboltiņa, RD krūmos paslēptais Jaunups juniors tais lāča ausīs tamponus iemontējuši, lai valdāmValdiņš neko nedzirdētu, toties "kurluma ausis" lai iespaidīgi lielas izskatītos. Visa Dombrovska valdīšana, izskatās, jau beigusies, -- novaldīja vēlēšanu kampaņu, ievaldīja Saeimā, un nu var uzmest to Excel tabuliņu kovboju, un paši par beņķiem kasīties.
vuarzazi
v
« Neilgi pirms boļševiku apvērsuma » + « Libāna » + « akvāriju uzvārot par zivju zupu » + « ķeksīša » + « ēnu valdību » + « šis bērnudārzs nebeigsies » = politisks vērtējums bravo !
Ieva
I
Nu nevajag tik krasi, labāk vienkārši piespriest atmaksāt notrallinātos, nez kur pazudušos un piesavinātos līdzekļus. Nepaspēj pats- lai maksā bērni un mazbērni. Protams, likumos vienmēr atradīsies iespējas nemaksāt, taču daudzi no ierēdņiem un amatpersonām ir tik stulbi, ka....
dihlofos
d
Interesanti,kādu atbildību viņi nesīs?Ja neizpildīs,sodīt?Interesanti kā,labākais veids nošaut, ja savārīja lielus mēslus,mazākus 15 g.cietuma režīma.Esmu pārliecināts,ka tad nu gan neplēstos tā par deputātu vai ministru krēsliem.
Ieva
I
Bet par akvāriju baigi labi pateikts.
Ieva
I
Fakts. Piemēram, veselības aprūpe ir cieši saistīta ar ekonomiku ne tikai tāpēc, ka no ekonomikas stāvokļa ir atkarīga nauda, kas tiks veselības aprūpēšanai, bet arī tāpēc, ka veselības aprūpēšanā viss notiek pēc tiem pašiem ekonomikas principiem....Tas pats ar izglītību: ja saražosi cilvēkus, kurus nebūs, kur likt, un nesaražosi tos, kas ekonomikai vajadzīgi...
jumors
j
Bet tomēr "bērnu dārzs" ir precīzākais apzīmējums Latvijas politiskajai videi. Un tad es domāju, mēs uztraucamies par jaunās paaudzes zombēšanu ar vieglās dzīves reklāmām. Debestiņ- politiķi ir nozombēti absolūti, tikko paiet pirmā sezona Saeimā! Un vai tiešām tur nav neviena spoguļa, kurā paskatīties?
morgenstern
m
Tomēr knosīšanās un stīvēšanās ap posteņu un ietekmju sadali topošajā valdībā -------------------------------- Nav jau tā stīvēšanās nemaz tik liela, salīdzinot ar dažu citu valdību veidošanu. Bet Krrrrrr ar Hūti, protams, izceļas :)
@
@
"droši vien arī mūsu politiķiem nedraud emigrācija vai nāve" Citiem vardiem sakot, trukst motivacijas. Jo sie faktori loti motivetu.
pops
p
Par Krievijas domi un šķiltavām perfekta asociācija :):):). Zanders savā elementā.
anna
a
...nu kādas piecas ministrijas vajadzētu apvienot, un tās vadīt Latvijas "gaišākajam prātam", kā šķiet viņam pašam, Kristovska kungam, tad vēl kādu portfeli mazajam Junupa kungam, vēl pāris tādiem pašiem no ZZS, to visu vadīt Dombrovska kungam, kurš šogad laikam dabūs Nobela prēmiju par tik straujiem augšupejošiem ekonomiskajiem rādītājiem, un tad tik mūsu Latvija sāks īsto, laimīgo dzīvi....Uz priekšu, ministrēni....
e.s.Blofeld
e
Visādā ziņā skaidrs, ka cerības, ka valdība varētu strādāt kā vienota komanda, liekas nereālas. Atkal būs "partiju atbildības zonas" un neviena, kas spētu paskatīties uz situāciju kopumā - vienotības vienotība izrādījās vien pirmsvēlēšanu triks, MP pieder pie mazākuma partijas, Jaunā laika, un viņa iespējas ietekmēt šo daudzpartiju koalīciju no SCP, PS un ZZS ir visai minimālas.
nav jēgas
n
Tāpēc, ka nav jēgas, jo konkursā vienalga uzvarētu tie, par kuriem tirgošanās laikā jau ir panākta vienošanās.
Kāpēc ne konkurss?
K
Bet kāpēc uz ministru amatiem nerīko konkursus?
Elmārs
E
šoreiz būs TĀDI nejēgas, kādus pat ZZS neprot atrast, kādi tik ķeksīšrosolā dzīvo...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas