Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Koķe: 1.septembris nāk ar stabilām vērtībām un lielām pārmaiņām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nauris
N
Ko tā baba Toņa muld!
ib
i
pēc portāla a4d.lv fotografijām ir reālas aizdomas, ka dažiem būs jaunas "fazendas" laukos, jo skolas ir sakoptas un skaistas----------
lauķe
l
arhitektu portāls A4D (a4d.lv) publicējis slēgto skolu arhitektūras galeriju, kurā var redzēt vairākus desmitus no šīm, tagad nu tukšajām skolām.
VVV
V
Es savu sakāmo izteicu delfos. Negribu atkārtoties, bet noteikti SKUMJI.
.
.
vai komentētājuprāt skolas, kurās ir 12 skolotāji un 24 skolnieki, ir īpaši atbalstāmas un no valsts kabatas apmaksājamas? bet tādas laukos ir, ja kas. un nevajag stāstīt, ka mazās skolas dod labu izglītību - kādu izglītību var dot skolotājs, kurš pasniedz 5 prieks'metus. cita lieta, ka šo jautājumu vajadzēja risināt stipri argāk, bet piedodiet, tad jau mums bija treknie gadi, tad visi rullēja cik var, un neviens par liekām un nodokļus rijošām darbavietām nestraucās.
ciniķis
c
p.s. Avots: Leta - 2009.gada 31.augusts ( publicēts TVnet) Tikai interesanti kāpēc nav dienā tik spilgtas informācijas par deputātu un ministru patiesajām "vērtībām"?
ciniķis
c
Jā, alkatība, zaglīgums un atklāta ņirgāšanās tās ir mūsu šodienas politiķu stabilās vērtības. Dienā ar uguni nav atrodamas šīs "vērtības", bet citur ir. Par vērtībām liecina kaut vai šis: Dokumenti liecina, ka Izglītības un zinātnes ministrijas Zinātnes, tehnoloģiju un inovāciju departamenta vadītājam alga šā gada martā pieaug no 1026 latiem uz 1528 latiem. Savukārt Labklājības ministrijas Ārpusģimenes aprūpes departamenta vadītājam 1.jūlijā alga tiek noteikta 1600 lati, bet Bāriņtiesu uzraudzības un metodiskās vadības departamenta vadītājam - 1300 lati. Bet, lai būtu iespējams veselai ierēdņu varzai paaugstināt algas bija jāizdara šis: ( transporta jomā) "Paredzēts, ka atvieglojumu vairs nebūs bērniem vecumā no septiņiem līdz desmit gadiem, kas līdz šim varēja braukt ar 50% atlaidi. Tāpat atcels atlaides bērniem ar garīgās vai fiziskās attīstības traucējumiem un īpašām vajadzībām, kuri mācās speciālajās izglītības iestādēs vai speciālajās izglītības klasēs vai kuri integrēti vispārējās izglītības iestādēs." Lūk, tās ir vērtības - lai paceltu ierēdņu algas atņemam visus atvieglojumus bērniem, atņemam skolotājiem, atņemam pensionāriem. Tā vajag saimniekot!!!
cits
c
Un kā ar bezmaksas izglītību, visu laiku pirku mācību grāmatas, tagad jāmaksā arī par pagarināto grupu!
jautrais
j
.... un nākošais pareizais darbs, nomainīt VISUS vadošos ierēdņus Izglītības ministrijā ar Koķi priekšējā galā.
Skolotāja
S
Lasu un brīnos-vai viņa tiešām tic tam, ko saka?Un kāds svešvārds-inovatīvs risinājums un darbošanās! Jā, inovatīvi strādāsim kā pilskungi Gaismas pilī,drebēdami par to, kas būs janvārī, ar tukšiem vēderiem, humpalās tērpušies,parādos līdz ausīm! Uz priekšu, kolēģi! Valstij mēs neesam vajadzīgi...vien saviem un skolas bērniem...
māmiņa
m
Rīgas Satiksme gan savā mājas lapā, gan plašsaziņas līdzekļos skaļi informē, ka ar 1.septembri tiks atjaunota tramvaju kustība un pieturvieta "Grēcinieku iela" 11.novembra krastmalā. No 1. septembra tiek slēgti t.s. "garie" maršruti - 1. un 8. tramvaja maršruti. Kāpēc Rīgas Dome un Rīgas Satiksme savās mājas lapās, nerunājot par citiem medijiem šo informāciju noklusē? Ja līdz šim biju droša par bērna nokļūšanu skolā un atpakaļ, tad tagad tas izvērsīsies par "nervu bendēšanu" gan man, gan bērnam. Galvenais, ka tas notiek slepus. Viss kā vienmēr mūsu ērtībām! Nāksies bērnu vest ar auto, jo ne jau pasažieru interesēm kalpo Rīgas sabiedriskais transports.
LATVIETIS
L
tu koķe aizver savu riebīgo ,ār meliem pilnu muti,tu kas izspilda banditiskas elitas gribu,tu kas vienā no intervijām pateici atkātu idiotismu-pasaules zinātne sevi ir izsmēlusi,tapēc labāk latvijā nodarboties ar blakus mākslas vērtībām!!!!???es ar tevi koķe pat čurāt uz vienas pļavas negribētu.kungu roklaiža..
profesors&sētnieks
p
viņa ir nenormāla vai tikai izliekas? ZZS atbildiet!
J
"Paldies" par demagoģiskiem vēlējumiem - ar tiem manai ģimenei jākar kaklā nabaga tarba. Es no sirds priecājos par tiem skolotājiem, kas uzdrošinājās aiziet no izglītības sistēmas, kaut sirdī ir pedagogi - izcili pedagogi. Mani nepārliecina Jūsu sociālistiskais optimisms, tāpēc 1.septembris man būs sēru diena - par savu ieguldīto darbu, par vienreizēji kolosāliem pedagogiem, kas pameta skolu, par valsts attieksmi pret tik neaizsargātu profesiju kā skolotājs.
Kā tad ...
K
Stabilas vērtības - meli, ierēdņu patvaļa. Pārmaiņas - pazemoti skolotāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas