Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Koķe uzskata, ka Pasaules Bankai sniegusi pārliecinošus argumentus par nozares politiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ludis
L
Interesanti, vai Pasaules banka nav pamanījusi, ka Latvija dod naudu visādām sektām, pārsvarā katoļiem?
smiegs
s
nu šita gan ir sapipejusies zaliti.un mati ar balti sak palikt tas no ta ka tas smiltis birst ara pa visam malam.
Rokas nost
R
Latvijas tautas lielākā daļa dzīvo nabadzībā un arī pārticīgie viena daļa nevarēs samaksāt par augstāko izglītību. Tas nozīmē, ka tikai paši bagātākie varēs iegūt augstāko izglītību. Nedrīkst akli pārnest ASV izglītības modeli uz Latviju. Tas ož pēc nacisma. Fašisti gribēja atjaunot Romas impēriju, lai pakļautās tautas tiem kalpotu.Nacisti gribēja iznīcināt zemākas rases tautas, lai viņu teritorijās plauktu "Ārieši". Komunisti vēlējās, lai proletariāts valdītu pār visu pasauli un tāpēc fiziski iznīcināja pārējās sociālās grupas. Ko vēlās PB un Tatjana Koķe? Rokas nost no augstākās izglītības, kura ir Latvijas tautas izdzīvošanas ķīla.
Tauta
T
Ja godīgi - man personīgi nav skaidrs, priekš kam no valsts līdzekļiem būtu jāuztur tā saucamais "augsto sasniegumu sports". Ir jārūpējas par bērnu veselību bērnu dārzos. Būtu vēlams parūpēties, lai skolās būtu kvalificēti fizkultūras pasniedzēji, kuri stundu laikā nenodarītu pāri audzēkļu veselībai. Bet priekš kam būtu par valsts naudu jāuztur "lielais sports"? Ja tauta pie TV ekrāniem mazāk patērēs alu un čipsus (ko žurnālisti nez kamdēļ pār-cienīgi sauc par "fanošanu"), ļaudis vairāk ies ārā svaigā gaisā pašiem kustēties un slimnīcām būs mazāk jātērē nauda sirds-asinsvadu slimību ārstēšanai! Šo apkopojot... Sportu varētu nevis uzturēt par budžeta naudu, bet gan varētu samazināt nodokļu atvieglojumus privātajiem ziedotājiem.
šausmas
š
Šī nekompetentā darbiniece savā mājas lapā publicējusi ierēdņu atalgojumu. Ha ha, milzīgi plašos mērogos: šoferim un nodaļu vadītājiem ir viena un tā pati atalgojuma kategorija - starp 500 un 1000 latiem. Nu ziniet, tik vispusīgi var arī salīdzināt Latvijas un Polijas teritorijas, ja pēc Visuma mērogiem spriež... Nu pilnīga profanācija! Kā IZM var ko tādu atļauties, šādu ņirgāšanos par atklātību un demokrātiju? Šādi izcūkot labu domu ar caurspīdības palīdzību izbeigt valsts sektorā atalgojuma patvaļu? Vai šai nekompetentajai madāmai neliekas, ka viņa diskreditē visu valsts pārvaldi ar šādu tupas blondīnes cienīgu darbu? Interesanti, kāpēc jāslēpj ierēdņu atalgojumi? No kā jāslēpj?
nnn2
n
Kokei jau vienmer Latvijas sports tik interesejis tad,kad pa velti ka ministre var aizbraukt uz kadam sacensibam.....
An Alfabēts
A
Kas Koķei ko uzskata?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas