Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Kolēģi par Streipu: Neklausīgs un savrupa ceļa gājējs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
emma
e
Karlitis ir Karlitis, daudz kas vinam ir dots un daudz kas no vina ir panemts...bet tapec jau talantigu cilveku nevajadzeja izmest no TV, ja vins nosauc lietas un Latvija notiekosos procesus patiesajos vardos. Latviaj TV ir pilniba degradeta, jo to reglue un kontrole partiju banditi, un partiju vadoni.
a
a
Jā, redzēju to raidījumu. Dzirdēju, ko vi'ņš teica. Bet par ZZS to arī varēja pateikt. Tikai nav daudz tādu, kas uzdrošinās to pateikt. Labprāt redzētu Streipu SKATĀ NO MALAS.
Nepieņemama
N
E.Kota rīcība. Sabiedriskā TV ir iznīcināta. Visi profesionālie žurnālisti no TV 1 ir prom. Tā ir noziedzīga rīcība.
:DDDD
:
Oj, kā minoritāte sašūmējusies savējo atbalstam :)
Kur taisnīgums?!
K
Kinca vēlēšanu vakarā, tikko sajutusi SC pārākumu vēlēšanās, var atļauties pie Brīvības pieminekļa intervēt krieviski. Par to pat piezīmes nav, bet Strepam par vienu neuzmanīgu, bet patiesu vārdu parāda durvis. SC nāk, durvis vaļā netalantīgajiem iztapoņām.
Liene
L
Es tikai atbalstu Streipu! Täda attieksme no LTV puses vien paräda, cik ljoti Tv ir korumpeeta iestäde. Kaäpeec neviens neatvainojas, ka katru vakaru skatiitäjiem jäklausäs sizzeti, kurus vada cilveeks, kursh nemäk bez akcenta runät valsts valodä? Kas tä vispär vairs par LTV????? Kauns pat tädu televiziiju!!!
XX
X
Interesanti, ka saistībā ar Streipu jau daudzkārt ir dzirdētas domas : atbrauca un aizņēma to vietu, kas pienāktos man/manam draugam/utt. Vienkārši ex-sovjetu skaudība. Neesmu nekāda viņa fane, bet viņš neapšaubāmi ir profesionāls un dažādo žurnālistiku.
a
a
Ceru,ka raidījums tiks atjaunots citā televīzijas kanālā.
lustīgais nerris uz tirgus plača
l
Būtiskais, mīļie draugi, ir jautājums: kāds labums no tā Latvijai, ka Streips nosauca ZZS par "m...u"?
Vārds
V
Nujā , labs jautājums, bet aizmirsties ēkš tās mkošanās sanāca tīri inčīgi uz pāris dienām
  • 0
  • 0
Vita
V
"Neklausīgs un savrupa ceļa gājējs" Tie ir ļoti neērti cilvēki šajā sasmakušajā pīļu dīķī, kur viss ir sashēmots, saplānots, vajadzīgais nopirkts vai pārdots. Malacis Streips! Godīgs un nenopērkam žurnālists, un pats galvenais - talantīgs, kas pēlēkajai tv 1 masai ir kā dadzis acīs!
Andris
A
Piečakarēties jau var arī pie apaļa staba----domāju KOTAC laiki ir garām ,ja Zatlers nepievils ,tauta ir atmodusies .Šad un tad jau arī dievs palīdz ,tikai pašam jāpacenšās.CERĒSIM.
[email protected]
h
Atvaino, bet , ja vārdu "dievs " raksta ar mazo burtu, tad tas nepalīdz. Tas, kas palīdz ir Dievs.
  • 2
  • 2
Laila
L
Streips ir labākais žurnālists Latvijā. Perfekts! Bet Latvijai jau profesionālus cilvēkus nevajaga. Šļupstoši liekuļi - lūk, tā ir Latvijas vērtība! Un prieks, ka Streips ir citāds. Paldies viņam par to.
Andris
A
Viņš tiešām bija malacis ,nolamājo to ,kas Cečenijā būtu likvidēts un sen jau aizmirsts, tas drausmīdais demagogs ---LEMBERGS kopā ar 'BRIGMANI, ŠĶĒLI ,kur nu vēl ŠLESERS (bet mēs ar viņim vēl auklējamies ,ļoti žēl ka Latviju notirgoja ,bet sodu nevar piemērot .,žel ka mums ir eiropas likumi.Bet nu nekā.
+++
+
Streips neapšāubāmi ir ļoti talantīgs žurnālists, cita lieta, ka raidījums jau bija "novadējies" . "Skats" pēdējā laikā no diskusijas dažkārt izvērtās par vadītāja sprediķiem. Varbūt tieši rutīna pie vainas, ka izzuda robeža starp to, kas klājas un neklājas.
[email protected]
h
Tu pareizi secināji - konkrētais raidījums vairs īsti "nevilka". Jo visu laiku tur vārījās vieni un tie paši vēži. Domāju, ka Streips to labi juta un tāpēc speciāli provocēja. Vadoņi ar vienkāršajām smadzenēm uz provokāciju iekrita. Streips aiziet kā uzvarētājs. LTV skatītājs paliek zaudētājs. Jautājums par talantīgumu tomēr paliek atklāts. Visi zina, ka pagale nedeg viena...vairākas kopā tās arī pūst ātrāk.
  • 1
  • 1
haralds
h
не те, кто денег ради дают и с переди и с зади деньги берущие, но не дающие вон бляди сущие! © Vladimirs Majakovskis

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas