Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Komisārs domā par nepilsoņiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janeks
J
EDSO, kā arī citas daudzas pasaulē sabiedriskās organizācijas pastāv no dalībvalstu naudas ie iemaksām šo organizāciju budžetā. Jo lielāka valsts, ar lielāku valsts budžetu, jo lielāki finansu atskaitījumi šo organizāciju budžetā. Par cik šīs daudzās organizācijas pamatā ir politiskas, tad viņu darbība ir vairāk, vai mazāk politiska, izskatot kādu jautājumu. Krievija EDSO ir viena no lielākajām finansētājām. Ja nemaldos pagājušajā gadā Krievija draudēja apturēt iemaksas EDSO. Tā rezultātā EDSO funkcionēšana bija apdraudēta. Satraukums bija liels. Tas nozīme, ka Krievija šo organizāciju izmanto sev un tikai sev izdevīgiem politiskiem mērķiem. Tāpēc pirms brauciena uz Latviju regulēt un pamācīt latviešus, kā veidot attiecības ar imigrantiem no Krievijas, kuri Latvija ieradās okupācijas rezultātā, un kuriem Latvija , latvieši un latviešu valoda ir pie "kājas", augstie komisāri apmeklē Krieviju un Krievijas vēstniecību Latvijā, saņemot instrukcijas, kādus prasījumus izvirzīt latviešiem , igauņiem. Pie tā, ka Vollebeka kungs, nav formulējis, kas ir nacionālā minoritāte, Latvijai tiek uzspiests atzīt par nacminoritātēm visus, kas iebrauca Latvijā aiz tankiem pēc 1940.g., kā okupanti. Vollebeka kungs, es neticu jūsu goda prātam un objektivitātei.Jūsu spriedelējumi ir tikai un vienīgi politiski, kas ir virzīti tikai Krievijas interesēs, ne Latvijas, un ne latviešu. Mēs zinām, ka iepriekšējām komisāram bija ģimenes biznesa intereses Krievijā, tad ko var sagaidīt no tāda darboņa. Droši vien arī šim komisāram ir kāds "skelets" Krievijā.
Ir risinājums
I
Komisārs nav pamanījis,ka problēmas nav.Nepilsoņiem nevajag tiesības vēlēt pašvaldības. Viņiem vajag tiesības kļūt par pilsoņiem. Pārsteigums!! Viņiem tās jau ir!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas