Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Konceptuāli atbalsta priekšlikumu ļaut valdībai apturēt uzturēšanās atļauju izsniegšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tūdaliņi
t
tādi jocigi. tad ar pompu stāsta cik daudz krievu intelģences un citu ir pret putina politiku, bet tas netraucē liegt šiem ļaudīm pārcelties uz šejieni ar sukli ka 5 kolona veidojas. paši taču jūsmojāt ka viņi ir pret putinu, tad kāda 5 kolonna? bomzis/skinheds/tāds pats lindermans vai tas idiots ko tiko no ukrainas izmeta taču nemaz nespēj to atļauju nopirkt jo naudas nav, un drošibas policijai taču ar savs vārds sakāms šajā procesā. taču uz kopejas rusofobijas viņņa soda tieši pozitivo krievu galu kaut mērķauditorija kā reiz ir nabadzigie ekstrēmisti
Knābējs
K
Nevis "jāļauj valdībai apturēt uzturēšanās atļauju izsniegšanu", bet "aizliegt uzturēšanās atļauju izsniegšanu", jo valdībā ir pārāk spēcīgs NĪ spekulantu lobijs- tas pats Valdis Dombrovskis ir personīgi ieinteresēts pārdot savas rindu mājas "Vējziedi" Krievijas vai Ķīnas pilsoņiem. Valdība šajā NĪ "biznesā" ir iekšā līdz ausīm, un būtu naivi cerēt, ka kaut kas tiks arī apturēts. Nauda ir svarīgāka par valsts drošību un Krievijas 5.kolonnas ietekmi Latvijā. Valsts faktiski jau ir pakāsta- pilna Jūrmala ar urkām, un automašīnas ar Krievijas numuriem ir vairumā.
Labāk pastalās, ja vari atļauties..
L
Nemaz bieži neiznāk redzēt cilvēkus, kas zāģē zaru uz kura paši sēž.
jaa
j
Iekslietu ministrs staradaa pret Latvijas valsti! Sausmas! Araa no amata, kretin!
tikai uz 1 gadu!
t
Tas ir smiekligi!
Ziņās dzirdējam pavisam citu:
Z
ka aizliegums būs TIKAI dažām nevēlamām personām...Brīvību pārdodam par naudu! Vai arī dzīvi un savu turpmāko eksistenci? Ciktāl šī līdz kaklam korumpētā vara turpinās atbalstīt "uzņēmējus"= naudas rausējus? Vai apstāsies?
Johaidi
J
STEIDZAMI atcelt uzturēšanās atļaiuju tirgošanu. Bargi sodīt visus krievus un krievvalodīgos, kuri apmelo Latviju un neievēro LV likumus.
!
!
Emocionāls un nepatiess lēmums. Bet nesekos jau nekas. :)
Vecis
V
Atbalstama ideja.
bezspēcīgā
b
anglijā rezidenta statusu var iegūt pēc pieciem gadiem,bet pilsonību pēc 10 gadiem .jāliek smags eksāmens par Anglijas vēsturi par ko jāmaksā apmēram līdz 100 paundiem ,bet pase maksā 1000 paundi .to visu noteikti zin ārlietu ministrija,cik var kļūdas viena valsts var pielaist -tas ir vienkārši apbrīnojami.
!
!
Diezgan trāpīgi niks izvēlēts. Bezspēcīgā visās valodās, nu jau arī angļu, plus vēl sociālajā statusā, kā tur, tā te. Visi pārējie var apskatīties Becoming a UK citizen lapu gov.uk vietnē. Un Fees for citizen application turpat. Un pārbaude ir par tēmu dzīve Lielbritānijā (skat. Life in the United Kingdom: A Guide for New Residents, 3rd Edition). To visu var atrast ikviens, kam nav liegums Google.
  • 2
  • 1
...
.
Naturalizaacijas process maksaa £600 un pieteikties naturalizaacijai var preciizi peec 6 nodziivotiem gadiem
  • 5
  • 0
Sandzenieks
S
Nu tad vēl darba paliek ļoti daudz un 1. kārtā jāizbeidz fašistu balagānu rīkošana Jūrmalā un Rīgā, tā vismaz, daļēji apturot noziedznieku naudas atmazgāšanu un to pavadošo inflāciju.
Fredis
F
kas tie par murgiem mums ir vajadzīgs JV,tas ir lielisks komercpasākums!
  • 1
  • 5
!
!
1) Vajag uzreiz apturēt Krievijas un Ķīnas pilsoņiem "investoru" uzturēšanās atļauju izsniegšanu. 2) Steigšus atcelt šīs "investoru" uzturēšanās atļaujas vispār, jo tie nav nekādi investori. Un man kauns par šo: "Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (RP) uzskata, ka šo jautājumu nevajadzētu skatīt steidzamības kārtā." Tagad marinēs pusgadu šos grozījumus, kurus vajag tūlīt un tagad atcelt pavisam uz visiem laikiem, lai Latviju tomēr neizpārdotu.
nepiekrītu
n
atļaujas mums dod ienākumus,silda ekonomiku,kas tagad visu apturēsim,tā jau ekonomika kritīsies sakarā Ukrainas notikumiem!
  • 1
  • 5
Vārds
V
nekas nekas, kozlovskis neko neizskata sasteigti - ne uzturēšanās atļaujas, ne zolitūdi, un arī spaisa tirgotavas neklapē ciet. jo tas tak var būt bīstami ūūūūū.........
  • 6
  • 3
K
...bet taču daudzi čomi saņem kukuļus...
  • 9
  • 1
Šlesers
Š
BEIDZOT!!!
Latvijas zemes izpārdošana nav inve
L
Latvijas zemes izpārdošana nav investīcijas Latvijas ekonomikā
  • 5
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas