Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Koncertbizness solās dzīvot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
@
@
Tad mums atšķiras dzirde. Man patīk klasiskais varējums. Mūziķis ir nevis tas, kas spēj dziedāt, bet tas, kurš nespēj nedziedāt. Bardus es pie pirmajiem pieskaitu. Es gan neapstrīdu citu vajadzības un gaumi, bet raudāt arī nevajag, ka neapmeklē. Uz Avrilu līdzvērtīgi neietu.
Es
E
Vai tiešām Kristaps Kārkliņš par saviem koncertiem teica - ".....Varu pateikt, ka daudz kas no tā, ko mēs rīkojam, bijis vienkārši mēsls."
Blunts
B
Kad Lū Rīds un Bobs Dilans beidzot dziedās tīri, tad arī viņus varēs ietīt spīdīgā papīrā, izsūkt gaisu un šādi te, vakuumā, mēģināt iesmērēt kā komercproduktu. Bet kamēr viņi ir tādi, kādi ir bijuši visus šos gadu, es viņus mīlu un cienu par paveikto. Bet naudas, lai apmeklētu viņu koncertus, man nav. Šogad sanāca vien priekš Positivus, par ko arī esmu traki apmierināts.
Lāsma
L
Nu, ja Lū Rīds nebūtu tieši Dziesmu svētku noslēguma koncerta laikā, tad būtu uz viņu gājusi
@
@
Kā jau diskusijā par Metallica viens piezīmēja, nav ko visus iežēlināt ar savām pārmērīgajām simpātijām pret tādām grupām kā U2, kas pašas uzņēmušās tūkstošgades dziedoņu, Visuma bardu un visas pasaules sāpju remdētāju lomu. Lai muzicē, šis tas jau arī sanāk, bet, kad sejās parādās apgarotu cietēju vaibsti, tad Dilans vai Bilans, man ir viens pīpis. Nesakrīt frekvences.
@
@
Kad Lū Rīds un Bobs Dilans beidzot dziedās tīri, tad arī nevajadzēs žēloties, ka paša gaume nesakrīt ar citu gaumi.
Krauklis
K
Vismaz manā gadījumā nav runa par naudas esamību vai neesamību, bet vērtību sistēmu - maksāt Ls 30 par kaut kādiem "popšiem". Piemēram, Amerikā es nekad negāju uz koncertiem kas maksāja vairāk par $15, un tie bija normāli koncerti (piem., "Yeah Yeah Yeahs", tiesa dažus mēnešus pirms vēl viņi kļuva labāk pazīstami), salīdzinot ar to, ko Latvijā var dabūt par šādu naudu. Latvijā tieši pietrūkst tādu vidusmēra pasākumu, lielās "zvaigznes" nebūt nav tās interesantākās, un klausīties vienu un to pašu latviešu grupu 45 min uzstāšanās arī kļūst apnicīgi. Es, protams, arī saprotu, ka salīdzinājums nav īsti korekts, bet tomēr.
Sandris
S
Protams, ka plauks un zels, jo estrādiski , kinematogrāfiskais pasaules uztveres veids, kas veicina arvien ilgākas kolektīvas ārprāta lēkmes, pieaug, pasludinot par neglābjami vecmodīgu citādu dzīves uztveri, tādu kur hedonisms nav galvenā esamības jēga.
Par BBP
P
Pagaajusajaa gadaa BBP apmekleeja 62 000 cilveeku,sogad ap 55 000.Nejau cilveeku makos ir problema.Vienkaarsi pagaajusajaa gadaa kaa galvenaa grupa uzstajaas Scooter,tas veicinaaja lielu cilveeku piepluudumu.
zvirbulēns
z
A ko šiem nedzīvot? Neviens viņus lāgā nekontrolē (es te domāju nodokļu nomaksu), blakus grozās krimināls ar narkotikām, kas jau tā dumjos padara par dumjākus, vecāki tagat tik teic- še bērniņ naudiņu, ej atpūties, tu esi piekusis (lai tiktu no viņiem vaļā) :(((

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas