Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Konkurences padomes vadītājs konfliktā starp "AirBaltic" un "flyLAL" saredz politiskus iemeslus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
maxima
m
Slima suņa murgi. Lietuvieši,atšķirībā no mums, aizstāv savas intereses jebkādā ceļā. Latvieši nokar degunu un čīkst par murgaino leišu tiesas lēmumu. Šlesers vismaz kaut ko dara valsts labā.
who cares
w
Lai cik ļoti odioza persona būtu Šlesers ar visu savu sektantu varzu, Lietuvas (Viļņasapgabaltiesas) lēmums izskatās pavisam savāds. Par korupcijas līmeni Lietuvā salīdzinot ar Latviju arī būtu bezjēdzīgi runāt - cita fiška un cita domāšana, lietas, ko pie mums uzskata par koruptīvām uz kopienu ideoloģiju balstīti cilvji (grieķi, itāļi, spāņi, leiši, portugāļi, daļēji franči un vācieši) var par tādām neuzskatīt,,, = Jebkurā gadījumā, pasākums ir inčīgs - džekši paziņo, ka ir cietuši 40M LVL zaudējumus (puskaktu kantoris!!!) un tiesa saka "ok". Tagad šie saka, ka ir cietuši vēl kaut kādus zaudējumus uz 61M LVL... Leišu tiesas ir daudz jaukākas par latviešu tiesām un nedaudz atgādina ASV tiesas, kur NYC kaut kāda tiesas instance piesprieda IRĀKAI (vai no Irākas naudas) !!! maksāt par 911 nelaimēm. Kretīnisms ir universāls un vieno cilvēci. == VISU ZEMJU KRETĪNI, SAVIENOJIETIES!
Ērglis
Ē
Kārtējais līdzgaudotājs Šleseram. Izskatās, ka džeks ar krievu naudu svaidās. Visi uzreiz piebalso. Šis džeks ir savā amatā aizsēdējies. Tāpēc arī mūsu valstī ar konkurenci ir pilnīgā p.....
x
x
kas arii bija jaapieraada. buldozeram taisniiba ;)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas