Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Kononova advokāts paziņo par ECT spriedumā atrastām tehniskām kļūdām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cony
c
No augstās tiesas saprotams slēdziens,ka Latvijas valsts bija tiesīga tiesāt Kononovu par noziegumiem kara laikā ,kas izdarīti pret civiliedzīvotājiem.Tur viss ir saprotams,Kononovs ir notiesāts un miers lai valda par šiem pagātnes traģiskajiem notikumiem.Amen,baznīcā.
Eva Braun
E
..lai labāk atbluso veco slepkavnieku pirms nāves....
vilis
v
Posļe drāki kulakami ņe mašut.
Jūras Mandarīns
J
čeloveks/Volodja Čepurovs un daudzi deguni no tagadējās Krievijas Ārlietu ministrijas aizstāv kara noziedznieku Vasju Kononovu. Aizstāv tie, kuri no kara tālu: biroja žurkas. Interesanti, ka pat sarkanie padarmieši, ieskaitot WWII laika partizānu/diversantu kustības organizatorus, paši uzskatīja Kononovu par pavēļu neizpildītāju, 1960-to gadu sākumā atņēma viņam apbalvojumus un privilēģijas -- sodīja kaut maigi un ar citu pamatojumu. Savdabīgi, vai ne. Tikpat savdabīgi, ka "uzvarētāji" un citi krievu impērisma fani Latvijā ļoti negribīgi atceras, ka 20. gadsimta abi pasaules kari Latvijā sākās ar vienmēr braso krievu zaldātu panisku bēgšanu, bet pēc karu beigām pārmetu latviešiem nodevības... Arī savādi, vai ne?
U!
U
Iemidzināt jūs abus, lai nemokaties!!!
Ledus
L
Kā tehniskas kļūdas var izmainīt to cilvēku statusu, kurus šis noziedznieks ir nošāvis vai sadedzinājis???
borcinsh
b
piekritu pilniigi ! nu bet ir jasaprast , ka internetaam ( kas nepieder - ne krieviem, vai kinieshiem, latvieshiem vai d.daudz.citiem ) ir demokratiskie likumi ( ko ari es, diemzhel, nevaru pateikt par latvieshu avizes sajtiem, jo sheit ir - "saimnieka" cenzura !) "kirilica" nav aizliegta nekura valsti sajtaa, cita lieta, kad kaut viens provokators ( sheit - "chelovek" ) sak provocet lasitajus ! pec mana uzskata - "shis nelietis" ir vajadziigs redakcijai..., tapec nav blokets.
kaulainā
k
bišku šķiibaak bildi un vecais jau kaa iezaarkots...
Mensch
M
ko tie krievi var buut tik stulbi , slepkavnieks ir un paliks slepkavnieks arii peec aiziešanas uz elli , neviens kara uzvareetaajs nedriikst slepkavot un izvarot iermiiliigos iedziivotaajus , krievi iedomaajušies ka viņiem kaa Čingizhana mantiniekiem tas atļauts , sarkanie slepkavas taapat pelniijuši kaunpilnu naavi caur pakaaršanu , kaa bruunie , taadiem noziegumiem nevar buut noilguma...
monitors
m
Ko tur vairs pārskatīt. Pats partizāņu komandieris Kononovs liecināja, ka viņa vienībai bija pavēle mazo Batu iedzīvotājus, kas varētu būt vainīgi pie iepriekšējās sarkano desanta sagūstīšanas, ņemt gūstā un nogādāt partizānu vienībā lietas apstākļu izmeklēšanai. Ja pavēle tiktu izpildīta, nebūtu Kononovam nekādu problēmu 65 gadus pēc kara beigām. Pats Kononovs atzina, ka pavēle netika izpildīta un viņa vienībai par to noteica disciplināras sankcijas. Kā zināms, Mazo Batu iedzīvotāji izpildīja Kononova vienības kaujinieku pavēles un nodeva ieročus. Neviens no viņiem neatklāja uguni, kas varētu būt pamats apšaudes uzsākšanai. Tos, kas kombatantiem nepretojas, nedrīkst šaut nost bez tiesas un izmeklēšanas, jāņem gūstā. Par sievietēm vispār nerunāsim. Hāgas konvencijas par sauszemes kara vešanu piemērojamas pret visām karadarbībā iesaistītām personām vienādi. Tas, ka Kononovs atradās tai laikā mežā, atbildību no viņa nenoņem, jo viņš ir vienības komandieris. Komandieris atbild par vienību, kura nepilda viņa pavēles. Vainu nav iespējams noteikt Kononova komandieriem, jo tie viņam pavēli apšaut mazo Batu ciema iedzīvotājus, ja viņiem būtu ieroči, nebija devuši.
dihlafos
d
Tu arī vēl dzīvs?Cik ilgi tu vari riet?Rīkle nav aizsmakusi?Interesanti,no kurienes tādi pirdieni rodas,šausmīgi smirdina.
dihlafos
d
Cerēju,ka tas slepkavnieks jau atdevis galus,bet re,vēl staigāpa zemes virsu.Tā jau ir,maitas dzīvo ilgi,tāpat kā vampīri.
lūriķis
l
Ja saukli-KRIEVIJU-krieviem atbalsta 60% valsts iedzīvotāju un tanī dzīvo apm. 10 000 000 ieceļotāju,un valstī ir bezdarba problēmas vietējiem,tad jautājums par nacionālsociālismu ir vienkāršākais risinājums kliķei JEDINAJA ROSSIJA=NAŠA RAŠA!
prezīc
p
NU ko Dienai īpašnieki nomainīti, īpašnieka galvenā prioritāte ir attiecības ar Krieviju, tādējādi tagad laikrakstā būtu jāraksta kāds foršs čalis bija Kononovs.
pildspalva
p
un kāpēc normālai avīzei, manā valodā iznākošam laikrakstam, veselas valsts oficiālajai presei ir vajadzīgs "chelovek" ir shtataa provokators ? to es nesaprotu. nepietiek ar tām samazgām, ko katru dienu dzirdu transportā, pārdzērušos ļautiņu murmulējumos, auros te pagastā, kad ir 9.maijs. kad lasu atkal par veselu baru svinošu ļaužu centrā pie tā kauna staba? kad nu nekādi nevaru saprast, kādos karos tad viņi kā vēl nedzimuši zīdaiņi piedalījušies, man pēc visaugstākās matemātikas nu nekādi nevar sanākt, ka tie dejojošie veči un vecenes ir 2. pasaules kara veterāni? kāda kara? mans karojošais Miduks jau 17 gadus zem zemes... tikai viņai vieta šo veterānu vidū nebija, kaut karoja kopā varonīgās Sarkanās armijas rindās...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas