Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kopā ar EP liberāļiem grib strādāt gan ZZS, gan LPP/LC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Armands
A
Lielajās politiskajās grupās lR deputātu ietekme ir tuvu nullei. Labāk būtu apdomājuši, kā stratēģiski izkārtot ievēlētos deputātu spēkus tā, lai tiek nosegtas pēc iespējas vairākas grupas. ZZS - skaidrs, ka viņi nav nekādi liberāļi un viņu vieta ir pie Ždanokas zaļajiem. Bet LPP liberāļos - tas ir klajš absurds, murgs.
Dolārs
D
Par Rīgu man vienalga- neesmu no Rīgas, variet viņu sev savākt, lai sabojā visu, kas vēl palicis pāri pēc iepriekšējiem "saimniekiem". Bet Godmani gan uz Briseli gan nevajadzētu laist. Es domāju, ka tur kā reize ir vieta Ždanokai un Rubikam- jo tālāk viņi no Latvijas, jo labāk. Tā kā Eiropā nevienam tāds EP tāpat neinteresē, tad tā būs īstā vieta. Varēs izbļauties un domāt, ka kaut ko ir panākuši, bet mums Latvijā vismaz būs miers. Nē, vispār var arī Godmani- tas arī pārāk daudz runā visādas muļķības. Patiesībā mēs varētu ieviest tādu jauku tradīciju- visus nogrēkojušos politiķus izsūtīt trimdā uz Briseli.
Zinfandels
Z
Tikai Latvijā - klasiski kreisajam spektram piedēvētā idoeloģija (zaļie) un konservatīva partija (LPP) vēlas strādāt liberāļu grupā... Kā lai uzticas partijai, kas neuzsticas pati saviem ideoloģiskajiem uzstādījumiem?
J.Biotops
J
Ja dolārzaļie bruģa zemnieki ir liberāļi, tad es esmu Ķīnas keizars!
who cares
w
Šim slikta karma. Kā pie ruļļiem, tā IKP gāžas.
who cares
w
Ultralabējie mācītāji liberāļiem jau nu īpaši derētu... :) LOL.
Es - Par Godmani
E
Mums ir vajadzīdi pieredzējuši, zinoši un enerģiski p''arstāvji. Rīgā labākais mēra kandidāts ir Šlesers, bet Uz Briseli nav labāka par Godmani!
dzeris
d
Izskatās, ZZS un LPP vispār nesaprot, ko nozīmē vārds "liberālis". Šīm te visvairāk piestāvētu kāda "aprobežoto populistu" grupa, ja tāda eksistētu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas