Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Kopbildē maz kas mainījies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viesis
v
Mhm, neērti par Krēsliņa kungu. Nolikt mandātu, lai balotētos nākošajās vēlēšanās... nu, tas kaut kā stulbi izskatās :( grūti to sasaistīt ar kaut kādiem principiem un militārista mugurkaulu :(
.
.
operas tuntulis PUNTULIS -politikā? lai Dies nogrābstās...
K-K
K
... Nacionalas Apvienibas deputati un darbinieki - neskatoties uz 5. kolonnas un dazu Bezabrenes iespaidigo nomenaklaturas parstavju neatlaidigu darbibu ( a la Slesers ... ) ir: ... PIERADIJUSI - NESALAUZAMU - LOJALITATI VALSTS SATVERSMEI UN TAS AIZSARGATAI AUTOHTONAI PAMATTAUTAI UN TAS KULTURAS VIDES ATJAUNOSANAI UN TALAKAI LATVISKAI NAKOTNEI ... ... TAI PASA LAIKA NODROSINAJUSI - UN TA NODROSINATI TURPINASB- VISU PILSONU TIESIBAS NAKOTNE DZIVOT LIKUMIGA, ETISKA UN MORALA VALSTI UN SAVA PERSONIGI IZVELETAS SABIEDRIBAS KULTURAS VIDE ... ... KATRS NA BIEDRS IR VAIRAKKART PIERADIJIS SAVAS PROFESIONALAS UN ORG SPEJAS ... ... KATRS BIEDRS IR - NESALIDZINAMI AR CITU PARTIJU BIEDRU VAIRAKUMU - UZTUREJIS POLITISKAS ETIKAS UN MORALO STAJU, NEPARTRAUKTI VEIDOJOT UN UZLABOJOT SAVU PARTIJAS PROGRAMMU, KA ARI SAVA DARBIBAS SASKARE AR PILSONIEM, IZPILDOT SAVUS PARTIJAS UN TAS PROGRAMMA NOTEIKTOS PIENAKUMUS ... ... PATIESIBA UN TAISNIBA UZVARES ... DIEVS, SVETI LATVIJU UN TAS PATRIOTUS UN LOJALOS PILSONUS VISAS PARTIJAS ... ! ... PIETIEK PIENEMT LIEKULIBU UN DIVKOSIBU NO TIEM KURIEM NACIONALA VALSTS IR PRETIGA UN PRET VINU PERSONIGAM AMBICIJAM, KAS KALPO SVESAM INTERESEM, PIETIEK PIENET NESPEJIGAS UN GLEVAS VALDIBAS UN TO VADITAJU MAHINACIJAS, KAS NEATBILST VALSTS SATVERSMEI UN PAMATTAUTAS TIESIBAM NE TO PERSONIGI DOTAM ZVERASTAM TAS AIZSTAVET BEZ IEBILDUMIE, ... VAIRS NAV CITAS IESPEJAS LATVIETIM IZDZIVOT SAVA ZEME KA IEVELET STIPRU NA KONTINGENTU 12. SAEIMA !!!
es
e
Vienīgā partija, par kuru ir vērts balsot. Konstruktīvi. Man patīk kā viņi strādā mūsu Rīgas domē. Es nekaunos ka par viņiem balsoju arī iepriekš.
Ināra
I
Oktobrī balsosim par "Vienotības" izcilā politiķa slavētāju (ja nu atkal jāatgriežas) Ingunu Rībenu?
Tauta
T
Naavi NA kangariem - lata slepkavaam!
Paldies NA par demogrāfijas atbalst
P
Paldies Nacionļajai Apvienībai un īpaši Imantam Parādniekam par ģimeņu atbalsta programmu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas