Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Kopš Latvijā atļauj lopus kaut islāma tradīcijās, "Viesuļi" ievērojami paplašinājuši darbību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zigis
z
Manis pēc tie dzīvniekmīļi tos teļus var pa nakti ņemt gultā blakus, bet nepirkšu gaļu(to uzreiz pamanītu) tā dzīvnieka , kurš būs nožņaugts, nosists ar elektrību, vai pēc Afrodītes ieskatiem, izlaidis garu.....
Ainis
A
....cilvēks ēd dzīvnieku gaļu....varbūt aizliegt? Vienkārši ir jāpabrīnās par to kundzīšu aprobežotību un stulbumu, un ir te jāsaka - prātiņ nāc mājās !!! Ja reiz ēdam , tad ēdam labu mantu , un tā pie kaušanas būs laba tikai tad, ja tos kaus pēc islāma tradīcijām. Ari senie latvieši ir lopus līdzīgi kāvuši....tas ir - pārgriež kakla mīkstos audus dzīvniekam dzīvam esot un ļaujam noasiņot, rezultātā kautķermenis atbrīvojas dabiskā veidā no asinīm. Gribētu gan piebilst , ka dzīvnieku pirms nonāvēšanas nedrīkst satramdīt , sastresot , tas jau ari pat uz vistu attiecas .
tramvajs
t
Te tiešām daudz dīvainīšu savākušiem, piem, cienījamā dzīvnieku aizstāve Afrodīte ir pārliecināta, ka indēt cilvēkus ar narkotikām ir daudz labāk nekā kaut lopinjus pēc citām tradīcijām. Prātiņ nāc mājās.
4ubriks
4
Vispaar Daanija arii ir Skandinaavija,cik aceros:)
Terorists
T
Nu labi nebūs Ķīna,bet Āzijas tirgus plašs.Un kādēļ gan nevarētu steidzami un ātri uzcept likumu par bezpajumtes suņu dīrāšanu vienam konkrētam uzņēmumam(par samaksu protams) partiju kasē un ieinteresētam kontingentam.
Armands
A
Mazliet nokavēji, Ķinā nupat kā aizliedza lietot uzturā suņu un kaķu gaļu
Terorists
T
Jā, bet interesanti vai tad ķīnas tirgus nav lielāks un konkurētspējīgāks.Un kā zināms tad ķīniešiem garšo no dzīvas būtnes (suņa) novilktas ādas svaigi produkti. Vai tik uz kāda uzņ. steidzīgu lūgumu mūsu gudrās un nleaizvietojamās galvas nevarētu steidzamības kārtā pieņemt likumu kas apmierinātu arī lielās Ķīnas gardēžu augstās prasības. Un ceļotu mūsu suņuki dzīvi dīrāti uz Lielo saules zemi ,un nauda uznēm. un valsts kasē birtu grizdamās.
Tre
T
Jā nu dīvainīšu tracināšanai obligāti bija kaušanas process jāapraksta...
Afrodite
A
Man jau liekas ka daudz humaanaak buutu atljaut muusu zemniekiem audzeet zaali un exporteet to uz Amsterdamu... vai arii pie mums ieriikota amserdemu. Vai piemeeram saimnieciibaam kuras audzee seenes atljaut audzeet arii psihodeliskaas!! Bet shitas ar riikles grieshanu ir kaut kas amoraals. Taatad netieshi esam atzinushi islamu. Nu tad naakamais ir moshejas... un speciaali veikali kur sho galju tirgot. Tad arii liidz ticiibas braalju atbraukshanai nebuutu taalu. !!! Kraashnji!!
a nu ka
a
A nu ka izbeidz muldēt, ja nav ne informācijas, ne gribas to noskaidrot. Par kaušanu (musulmanisko un arī, starp citu, ebrejisko). Ja pieņemam, ka dzīvniekus kauj un ēd VISPĀR (ja neesam veģetārieši) , nu, kā jau tas lielajiem cūkas šņukura cienītājiem ziemeļniekiem pieņemts, tad - šajā "rituālās kaušanas " tradīcijā ir mērķis taisni ne[pieļaut dzīvnieku mocīšanu. Lopiņš nobeidzas īsi un ātri. Cilvēki (kāvēji) ir cienījama profesija, jo ilgi un centīgi mācījušies un ievēro stingrus noteikumus. (paskatieties info citās valodās internetā. wikipēdijā u.c.). Grieziens, atvainojiet, jāveic "vienā rāvienā", bez pārtraukuma, bez apstāšanās, ne šķībi greizi - tas viss, lai procesā dzīvnieks nepaspētu sajust sāpes.
emanuelle
e
Ta lopu kausana neizklausas tik tragiska-ja tas notiek atri.Es ceru ,ka tas bus vienigais ieteikums ,ko mes parnemsim no draugiem musulmanien!!!
swe
s
mucaa audzis, pa spundi barots.
Teodora
T
Zelma Birzniece var būt apmierināta un sist plaukstiņas - "runā latviski". Ha, ha, ha...
lala
l
SUPER!
AGA
A
Viens no kāvējiem "Viesuļos" ir musulmanis no Ēģiptes Meri Ahmeds Mohameds Abdelsatavs. Viņam ir augstākā izglītība, runā latviski un zina arī vairākas citas Eiropas valodas. Pēc profesijas viņš ir skolotājs, apprecējies ar latvieti, izturējis mūsu valsts valodas prasmes zemākā līmeņa prasību.========= UN, KURA IRTAAA KAZA , KAS PAARDEVUSIES ,ŠIM DEEĻ NAUDAS??? DRIIZ ŠITIEM JEFIŅIEM VAJADZEES MOŠEJU , LAI VAREETU SAVUS NELNOS DARBUS TAALAAK MAACIITIES ANGLIJAA AR MUSULMAŅI BIJA IEGUVUŠI UZTICIIBU , MAACIIJA SKOLAA BEERNIEM , UN BAAC, SAVAA NESENAA PAGAATNEE ,LONDONAA METRO, NOTIEKA TERORAKCIJAS , CIEŠ CILVEEKI , BET SKOLOTAAJS SAVU PADARIIJA . TAUTU, KO JUUS DARAAT , DEEĻ NAUDAS PAŠI SEV TAISAAT ZIEPES.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas