Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Kopš neatkarības atjaunošanas piešķirti vairāk nekā 3000 valsts augstākie apbalvojumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nomnieks
n
Vai nevar iznomāt kādu ordeni?
zvirbulēns
z
Jā, tā ir, nav šaubu, ka Latvijā ir daudz cilvēku, kuri pelnījuši augstākos valsts apbalvojumus! P.S. Tiesa, esmu dzirdējis, ka tai piešķiršanas procesā valda arī liela korupcija, onkuļi sarunā sev ordeņus, bet varbūt, ka tas tā nemaz nav, ko cilvēki nerunā?
agronoms
a
Tā , lūk zvirbulēn.
AGRONOMS
A
Izvirzījām savulaik trīs zinātniekus, vienu agronomu / agronomu tēvu, nu jau kapsētā, īstu Latvijas patriotu, Skriveri Saules kapi/ , ko Jūs domājiet , piešķīra vienai zinātniecei, gods kam gods patriote, organizēju atbalstu , jā sūtīja pagasti, institūts /šodien/ u.c. Tolaik bija Triju Zvaigžņu ordeņa Dome . Pārējiem piešķīra Atzinības rakstus. Skumji , ka tā. Un varam nebrīnīties , ka esam tur , kur esam. Situācija ir ļoti nopietna valstī. Rajona struktūrai izbeidzoties rosinājām ar rajona atzinības rakstiem apbalvot vairāk kā 60 zemnieku saimniecību vadītāju , 2. skolu direktorus, kooperatīva vadītāju, rajona Padome atbalstīja un tas mūsu profesionālājās 2. sanāksmēs tika izdarīts. Šiem mūsu zemniekiem / vidējās saimniecības/ tika dots morāls dopings. Domāju , ka arī patreiz ordeņu kapitulā nenovērtē situāciju, kapitula sastāvā nav izprotošu cilvēku par situāciju laukos. Žēl. Prezidenta kundze viesojoties vēlēja - virziet cilvēkus , laikam jau sietam cauri nekrīt ! Ir teiciens " Neklausies manos vārdos , skaties manos darbos!"
YL
Y
Pirma kāda laika nomira pēdejais Lāčplēša ordeņa kavalieris. Tajā vietā radīja miliitāro Viestura ordeni. Bet... analfabeti no Ordeņu kapitula un prezidents nesaprata, ka visā pasaulē militārus ordeņus var pieškirt pēc nāves, izņemot marģinālo Latviju - valsti, kas par visu vairāk neieredz un nezina savus varoņus. Daudzas leģendāras personības aigājušas mūžībā, nesaņemot nekādu valsts apbalvojumu. Toties augstus ordeņus saņēmuši augsti čekas virsnieki un cekas funkcionāri. Ordeņa kapituls satāv no viduvējībām un mazizglītotiem locekļiem, tipiskiem sovetlaiku birokrātiem.
Oskars
O
Cik no tiem dzīvo Latvijā GODĪGI ?????? Vai tiešām šie APBALVOJUMI domāti Latvijas IZSAIMNIEKOTĀJIEM,ko rakstīs VĒSTURNIEKI ?
Rozite
R
Latvijas augstakais, videjais, zemakis valsts apbalvojums ir degradets un piesmiets, apganits, jo tas tika pasniegts kaut kadiem zidiem kuriem nekada sakara ar latviju nav bijis, latvijas ienaidniekiem un tas tiek izmantots ka politiskas korupcijas instruments, ipasi jau Freibergas prezidensanas laika. Latvijas Arlietu ministrijas smerdeli bija iemanijusies, lai pielistu kadam politkiem arpus Latvijas, tad centas tam pieskira kadu apbalvojumu, ipais lieli meistari bija Riekstins un vina lakstigalas Elita, Iveta..... Kaut vai tas,ka Latvija,ja tiek ievelets prezidents tam tiek piekirts automatiski Lacplesa ordenis un tad vel pec novilktiem gadiem tas tiek pieskirts, skiet,ka Freiberga ir ka Latvijas genseks, kura ir sanemusi 3 vai $ Lacplesa ordenus, Kur vel talak var degradeties cilveki,ka ne Latvijas valsts parvalde, dalot sev pasi apbalvojumus, medalas un tas notiek vel pretigak ka padomu Krievija. Tada nu ir ta atvijas "elite",kurai interese tikai nauda, slava un vis tas ko var sagrabt sev, lai apmierinatu savas degradetas iedomas,savu egoismu.
Lacplesis
L
Lielaka dala no viniem, siem apbalvotajiem, vismaz 70% no siem abalvotajiem, ir zagli, slepkavas, banditi, kukulnemeji-deveji,korumpanti genocita veiceji pret latviesu tautu, tadi ka godmani, nagli, gaili, berzini, riekstini, demakovas, skelesbirkavi, inkeni, rubeni.......
zemnieks
z
Mums ir tik daudz VAROŅU ,tad kāpēc valstij tik slikti iet .VAROŅI sanākat kopā un ATKĀRTOJAT savu varoņdarbu .3000 VAROŅU tak vrētu sakārtot valsti .Tauta tak pavilktos līdzi ja VAROŅI sāktu sakārtot valsti .
Bo
B
Šo te māniju - apbalvot pa labi pa kreisi - latvieši pārņemuši no krieviem. Tiem vispār bija pat "četrkārtēji valsts varoņi", pārsmieties var. Nez vai pie mums arī ir vairākkārtēji "augstākā valsts apbalvojuma" iegūvēji?
aiva
a
ordeņa saņemēji LATVIJAS nācijas padibenes
Fļurcuks
F
Puse no tiem, kam tie ordeņi sagrūzti nezin pat, kas ir Latvijas galvas pilsēta.
valdis
v
nu tad beidzot ir skaidrs kāpēctik smagā bedrē esam ,nebija laika valdibas aparatam strādāt bet bija ordeņi jādala
LIENE
L
šīs sūdu bederes latvijas ordeņus var dot kaut zirgiem pilnīgi vienālga vērtības nekādas drīzāk kaun tādu rādīt.
Senais>tantukam
S
Kam rinda pienāks, tos tad arī apbalvos. Vai tad Jūs vēl neesiet iestājusies rindā? Es jau sen un mans kārtas numurs patlaban 6773. Man ir cerības , jo tempi pieaug un dažs labs no rindas izstājās (Mozgis piem.).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas