Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Kots: 40% samazinājums LTV nozīmē komu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zete
z
...negribas ticēt!!!
neskatos, bet izteikšos
n
iespaids tāds, ka vismaz 70 % tur ir visādas ATKATU un TUKŠAS programmas, kas arī izskaidrotu to, kā tv darbonīši tos mio savākuši.
Mainīt vadību un viss
M
LTV7 mierīgi var slēgt. Tos retos raidījumus (galvenokārt dokumentālās filmas) var pārcelt uz LTV1, kur raidlaiku var iegūt uz daudzo atkārtojumu rēķina. Ja naudas nav, tad nav ko šikot. Bet vislabākais, protams, būtu mainīt vadību (kā jau tas notika Latvijas Radio). Kots jau uzskatāmi pierādījis, ka neprot saimniekot (piemēram, mūziķu cūkošana Eirovīzijā, "Neprāta cenas" zaudēšana). Nemaz jau nerunāsim par horizontālo taimkodu...
Privātā bodīte
P
Tad vajag piešķirto naudu lietot saprātīgi. Kam vajadzīga tā kulināra vadītā "Jaunā nedēļa"? No šī raidījuma dveš tāda naftalīna smaka, ka gribot negribot jāslēdz uz citu kanālu. Un vēl tas vadītājs - jau gadiem ilgi pazīstamais izēdājs. Vienā kanālā "vieds" nākotnes pareģis un politisko procesu "analizētājs", citā kanālā - vēl joprojām ēd /pēdējā laikā gan šo kadrā nerāda, bet visi jau tik un tā zina, kas stāsta par tiem gastronomiskajiem priekiem/. Par Zariņu nav labāka arī angažētā Elksne. Viņas uzdotie jautājumi ir tik tendenciozi un personiskās simpātijas tik acīmredzamas, ka viņu jau pirms laba laika vajadzēja nomainīt. Ja Kots tā turpinās SABIEDRISKĀS TV raidlaiku izdāļāt saviem personiskajiem draugiem, tad neredzu iemeslu LTV dot lielāku naudu.
reality
r
Ja Latvijas Radio mierīgi rullē ar n-tajiem tūkstošu parādiem, tad jau LTV arī varēs rullēt arī pēc 40% samazinājuma. Latvijā jau savi specifiskie ekonomikas likumi - ja nu vienīgi SVF iejauksies ko koriģēt, tad, varbūt, kas būs savādāk.
Polšs
P
Manis pēc LTV vispār varētu arī nebūt. Nekas tik sabiedriski nozīmīgs, ekskluzīvs un vērtīgs viņu raidījumos jau nemaz nav. Īpaši tāds, kur nebūtu iespējas dabūt alternatīvu informācijas avotu. Ir LNT, TV3, TV5 - valsts naudu neprasa vispār. Skatītākie LTV raidījumi, piem. Domburšovs vai Zebra, mierīgi iekļautos kāda konkurējoša kanāla programmā. Es uzskatu, ka man nav jāapmaksā no saviem nodokļiem kaut kas garlaicīgs, bet ar pretenzijām. Lai to reklāmdevējs sponsorē. Bet ja tas nav nevienam īsti vajadzīgs, izņemot pašus autorus - tad miskastē tādu raidījumu.
Vasja
V
No televizijas vairāk kā 500 cilvēkiem , 80 % ir nekam nederīgi. Visus vajag triekt ratā ar Kotu priekšgalā.
O, jā
O
Kā cilvēks Kots nav patīkams un viņam nav laba sirds, līdz ar to jaunajā Latvijā labā amatā viņš vairs netiks, jo sabojājis savu CV.
Auzas
A
Kots jau sen ir komā, tāpc tādas muļķības sastrādājis.
@
@
Kas šiem koma, tas citiem jau sen klīniskā nāve. Tikai tiem citiem ieņēmumu par reklāmu raidīšanu nav vispār.
Liva
L
Ir tādi svešvārdi kā "darba efektivizācija", un ja Kots tādus nepazīst, viņu vajag atlaist un pieņemt viņa vietā kādu, kurš ir mācījies skolā. Šajā situācijā darba tirgū netrūkst profesionāļu, kuri viņa darbu būs gatavi darīt divreiz labāk un trīsreiz lētāk.
mur
m
Cik maksā dažnedažādās aparatūras un telpu īres un nomas (ko paši varētu +/- izdarīt), cik autoparks un kā to izseko, cik saņem administrācija un darbinieki kā pamatalgu un piemaksas? Morons aizsēdējies un māk runāt eglīša stilā! Muldoņa! Komā viņam, redz! Pašam algu samazināt negribas un rebes pārtraukt arī nē. Labāk lai TV paliek, kaut tukšāka, bet paliek, bet šitā šlaka pieradusi dzīvot poh.......ki un citādāk nemāk.
O, jā
O
Strādājot sabiedrības interesēs, sabiedriskajā televīzijā Kots kļuvis par miljonāru.... ir par ko padomāt.Bez izglītības. Tāpat kā šlesers.
bonis
b
"Budžeta samazinājuma dēļ LTV neatspoguļos arī valstiski svarīgus kultūras notikumus (..)." Varbūt vajag vispirms noņemt n-tos auto un makšķernieku raidījumus un patīrīt programmu no Zariņa vāvuļošanas raidījuma - moš pietiks vienam valstiski svarīgam?
tonijs
t
Lembergs Eirovīzijai naudu iedeva? Vajag palūgt viņam vēl, un pārdēvēt LTV par Lemberga televīziju, pat saīsinājums nemainīsies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas