Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Kots ar Streipu izrunājušies; žurnālists turpina darbu LTV

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Metsasisu
M
Ka Kots nebūs LTV, to neviens nepamanīs, taču, ka Streips nebūs - to pamanīs visi, kuri skatās LTV. Un tā ir tā atšķirība!
māmiņa
m
...priekš izklaides pasākumiem Streips ir ļoti piemērots (ar visu kļūdaino valodu).
?
?
Nebut ne vienmer piekritu Streipam un biezi vien kaiti vinja dogmas, bet ja salidzina ar taadu Burkovski, tad Streips ir zurnalistikas guru
avene
a
Kā aizvērt Touareg reklāmu? Tekstu nevar izlasīt!
Si Si
S
Man viņš , protams, riebjas, bet seksuāli dezorientētiem viņš liekas skaists, gudrs un kā tagad saka "seksīgs". Sliktāk ir tas , ka viņa vadītajos raidījumos, komentāros slavētais intelekts tomēr nav redzams. Normālam skatītājam viņš vienkārši nav interesants un televizors tiek pārslēgts uz citu kanālu. Bet ēst gribās arī viņam - lai pļurkst, ja Kotam patīk.
Heil
H
Ja LTV-1 turpinās sadarbību ar klaji orientētiem žurnaļūgām, tad es, kā Latvijas pilsonis, kas uztur šo sabiedrisko mēdiju, PIEPRASU attīrīt mūs no tiem un ja nevar, tad atteikties vadīt TV!
Ūja
Ū
Būtu pavisam traki, ja Kots nebūtu piekritis! SUPER!!!! Tā turpināt!
Vija
V
Liela daļa cilvēku vēl nav tikuši vaļā no padomijā ieaudzinātās pareizās un vienīgās padomju "patiesības", ko tikpat pareizi žurnālisti mums visiem pateica priekšā! Katra žurnālista darbā var atrast kādu kļūdīšanos (arī Streipa!). bet tas nemazina viņa vispārējo profesionālo līmeni. Daži te brēc par "Skats no malas", bet nesaprot, ka tā ir žurnālistu diskusija, kur katram ir tiesības paust savu viedokli, arī Streipam! Arī viņa tulkojami ir atraktīvi un interesanti. Daži gaida lai Eirovīzijas šovu, kurā ir tik daudz improvizāciju un tukšu pļāpu, kāds sinhroni atvāvuļo! Vairāk izskatās , ka patiesībā tā ir nelietīga piekasīšanās neērtam žurnālistam un visas neapmierinātības pamatā - prasta politika.
eiropa
e
Koc laikā nobremzēja, citādi varētu piesiet politiskās cenzūras ieviešanu sabiedriskā TV. Bet vispār kaut kā jocīgi, ka raidījumos nedrīkstēs tagad parādīties visādi partiju frīki, bet 100 pants un domburšovs kā parasti rullēs bez aiztures. Gribētos pajautāt Kocam vai gadījumā pēdējais 100 pants nebija jauka bez?maksas reklāma buldozera partijai?Vai pēdējā laikā 100 pants nav ļoti komplimentārs TP un LPP/LC? Streips ir malacis un rokas nost no viņa!
Dr.xy
D
Streipa kungs,vai Jums nevajadzetu iesniegt sudzibu apvieniba" Zurnalisti bez robezam" par cenzuras ieviesanu Latvija? Ar visiem lidzekliem ir japartrauc Latvijas Valsts un latviesu tautas ienaidnieku SC,LC/ LPP, TP un "Par labu Latviju" kriminala darbiba.
AGr
A
Kots ir pieņēmis Zālamana cienīgu lēmumu! Streipam vajadzētu nedaudz vairāk padomāt, ko viņš tiešajā ēterā saka, jo ne vienmēr tam kas ir galvā jābūt uz mēles. Tajā pašā laikā Streips ir ļoti atraktīvs, izglītots un erudīts žurnālists, bez kura mūsu mediju vide būtu ievērojami nabagāka. Viņa seksuālā orientācija reti kuru uztrauc, it sevišķi tāpēc, ka viņš jau sen ir to godīgi pateicis.Tas viņa kā žurnālista profesionālo kvalitāti neietekmē kā arī sabiedrības domājošajai daļai nav būtiski.
Liva
L
Tā auto reklāma uzsēžas uz teksta un uz komandu aizvērt nereaģē.
ABC
A
Esi bēdīgs, ka tavējie kārtējo reizi apkakājušies?
vilis
v
Kot!Kuras bankas pakalpojumus tu izmanto TP ziedojumu saņemšanai?
rik
r
Visu cieņu Strepa kungam un atbalsts viņam!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas