Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kots: Dombura raidījuma viesiem tas kļuvis par sabiedrisko attiecību platformu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
janchuks
j
Dombur ei mājās!!!!!
Dace
D
Jā, ļoti labi savu darbiņu dara Timrots Zebrā!
Dace
D
Domburs ir ļoti profesionāls žurnālists, no kura lielais vairums var tikai pamācīties! Visa pamatā jūtams liels darbs! Politikas vāvuļotājiem ļoti nepatīk zinoši un gudri žurnālisti, jo tad atklājas viņu vājums un zemais inteliģences līmenis! Vecajiem naudas maisiem un shēmotājiem vajag spalvas spodrinātājus, jo cer uz atgriešanos! Kur vēl atrast tik spēcīgu spoguli kā KNL, kurā var skaidri ieraudzīt un saprast, kas ir kas?! Vēl var paskatīties Skats no malas un 100 g kultūras, pārējais nevarība un tukšas pļāpas!
*****
*
Bet kas ir mainījies pēcKota stāšanās amatā?
Йобаный Экибаст
Й
Vai kas ir Latvijā mainījies pēc Dombura raidījuma? Gudri papļāpāja un ar to arī beidzās! Raidījumiem BEZ TABU, DEGPUNKTĀ, TAUTAS BALSS ir vismaz izdevies novērst kādas nebūšanas, palīdzēt cilvēkiem atrisināt situāciju!
who cares
w
Jebkurš raidījums ir "PR platforma".
Milda
M
Piekrītu.Es ar vairs neskatos-nav interesanti.Bet kādreiz ļoti fanoju.Izskatās,ka Domburs noveco.....
ai,ai
a
Man jau sen tieši tādēļ ka Domburs nespēj ar uzaicinātajiem cilvēkiem runāt par doto tematu šis raidījums nepatīk,tā nu ir raidlaika izniekošana.Sanāk zīmēšanās televizijā un nekas vairāk.
*****
*
"raidījumam "Kas notiek Latvijā?" būtu jāmainās, citādi tas ne tikai vairs īsti nesniedz atbildi uz paša uzdoto jautājumu" ... ------------------------------------------------------- totāls iztēles un perspektīvas trūkums domāšanā... Ja kādam ienāktu prātā veidot raidījumu "Vai Rīga jau gatava?", tad to noteikti neatļautu, jo tas laika gaitā nesniegtu atbildi uz jautājumu
labs un labāks
l
manuprāt, TV ir tikai kādi 4 skatāmi raidījumi - nekā personīga, knl, de facto un skats no malas (tajā gan vienīgās sakarīgās ir paša Streipa domas, pārējie parasti ir tādi "pavāji"). Labi, Zebra arī ir ok, - pietiekoši daudz sakarīgas, jaunas informācijas, maz tukšu pļāpu. pārējie, t.s. analītiski, ir nebaudāmi, kā piem., "jauna nedēļa", kurai vieta būtu līdzās ēķa & co absurdajam teātrim "Latvija, mēs tevi dzirdam" gan satura, gan dalībnieku ziņā. "Atklātā ceturtdiena", preses klubs, 100.pants - ļoti vāji, neinteresanti, pat ja tēma aktuāla, pieaicinātās personas bieži vien absurdas, (piem., ko tādu šodien spēj pateikt Rubenis ar Inkēnu?). Un, pat ja kāds no dalībniekiem "izmet" domu, vadītājs to vnk laiž gar ausīm, jo "jārulē" pēc scenārija.
Memory
M
Manuprāt, labākais variants pēc Jāņiem būtu JānimD. mainīt raidījuma formātu - un uzsākt kādu leļļu šovu 'Nasing spešal'. Pašlaik ārkārtīgi pietrūkst humora un smaidu, jo nopietni jau par šodienas politikāņiem vairs nav lielas jēgas sarunāties. Tādām sarunām vajag uzaicināt kādu ārstu-psihoterapeti/psihalogu.
Memory
M
Jo retāk Latvijas valsts vadītāji un vadošie kadri/pārvaldes menedžments piedalīsies debatēs, intelektuālās sarunās - jo labāk jutīsies visa sabiedrība. Kots to apjēdz, JankaD. - arī. Vai divas galvas būs gudras, spēs panākt kompromisu? Neticās, bet gribās ticēt brīnumam.....
Arta
A
Raidījumi kļuvuši vienveidīgi un neinteresanti. Vairs neskatos-vecajam zēnam jāmainās vai jādod vieta radošākiem žurnālistiem
REGĪNA
R
Dombura raidījumus skatos ar lielu interesi .Tur tik precīzi un tieši atspoguļo to , kas patiešām notiek Latvijā.Ja viņa raidījums jums,Kota kungs nav par prātam , tad jūs esat no kādas lielas organizācijas -(mafijas) iespaidojies . Vai jūs varētu ar viņu vienu vakaru būt ēterā un ar Domburu padiskutēt par dažādām tēmām ????Tik zinošu un gudru žurnālistu reti kad var ēterā klausīties. Tiešām man jābrīnās "Kas notiek Latvijā "? Ar cieņu Dobura kungam . Regīna.
vilis
v
Neskatos,jo mani neinteresē viena aktiera(kaut talantīga) teātris,kur uzaicinātiem ir statistu loma.Mani interesē cilvēki,vinu domas,lai pilnīgi atklājas,kas viņi ir un ko domā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas