Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Kots kafijo ar Tautas partijas preses sekretāru

Nesen ieceltais Latvijas Televīzijas (LTV) ģenerāldirektors Edgars Kots trešdienas rītā kādā kafejnīcā K.Valdemāra un Elizabetes ielas stūrī satikās ar Tautas partijas (TP) preses sekretāru Arno Pjatkinu, novēroja kāds _Dienas _avots.

Kad Diena pēc tam A.Pjatkinam vaicāja, kad viņš pēdējoreiz runājis ar E.Kotu, TP runasvīrs atbildēja: «Kaut kad runājām, (..) es tā nevaru pateikt.» Taču uz nākamo jautājumu, vai tas noticis arī šorīt, viņš tomēr nenoliedz: «Arī šorīt.» E.Kots esot viņu aicinājis satikties, jo viņš interesējies par jautājumiem, kas saistīti ar jauno LTV ēku. Par neko citu viņi neesot runājuši, jo «man nav nekā tāda, par ko ar viņu runāt,» sacīja A.Pjatkins.

Diena jau rakstīja, ka jaunā LTV ģenerāldirektora izvēles process radīja aizdomas par mēģinājumiem politiski ietekmēt LTV, taču E.Kots Dienai apgalvoja, ka viņš ietekmēm nepakļaušoties. Vēršanos pie A.Pjatkina viņš trešdien nenoliedza, sakot: «Šajā gadījumā Edgars Kots viņam zvanīja. Tas bija deviņos no rīta.» Viņš atzīst, ka pie A.Pjatkina vērsies kā pie bijušā premjera Aigara Kalvīša (TP) biroja pārstāvja, lai noskaidrotu, ar kuru valdības pārstāvi viņam būtu jāvirza jaunās LTV ēkas būvniecības jautājumi. Uz jautājumu, kā A.Pjatkins viņam šajā jautājumā palīdzējis, E.Kots atbild: «Viņš teica, ka man jāturpina sazināties ar Ministru kabinetu.»

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas