Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Kots Milžu cīņās Domburu grib "atstāt aiz borta"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
patiesība
p
Pilnīgi piekrītu jūsu viedokļim,arī balsošu par tautas interešu aizstāviem,par zinošiem cilvēkiem,par Vienotību par Dombrovski.No mediju varas balsoju par Streipu par Volmāru,jo viņi ir objektīvi un gana neitrāli un ar savu viedokļīti.
ss
s
kāpēc neo neatklāja dombura algu, par liela
jaunās ziņas
j
Žurnalistu savienībā visi zina,ka visprofesionālākais žurnalists mums ir K.Streips un viņam arī mums jāpalīdz pareizi izdarīt svarīgo Valsts pārvaldes izveidošanas iepirkumu.Tā ir visas tautas un visu žurnalistu profesionālisma lieta,jo izdarīt pareizu izvēli pie tik liela piedāvājuma nav viegla lieta..Pats gan jau sen esmu izlēmis balsot par Vienotības apvienoto sarakstu un aicinu visus par kompetenci,par godīgumu,par darbu par Vienotību.
gunta
g
Jā, nevajag debates, jo PLL darboņiem tas varētu nepatikt. Viņiem patīk Stendžas reklāmas, jo debatēs varētu atklāties, ka viņi ir meļi. Un smiekli nāk par PLL faniem, kuriem visur rādās sazvērestības, Sorosīti, Vienotība - kas tad nu? Nepatīk, ka visa Latvija skatās kā, piemēram, Rugāte melo un PLL biedri izrāda savu nekompetenci? Un nevajag gvelzt te par lielo tautas daļu - liela tautas daļa ciena Domburu un viņa raidījums ir viens no retajiem, kurā partijas nevar vienkārši atrefērēt kaut kādus saukļus no programmām, bet spiež atbildēt uz jautājumu pēc būtības. Žēl, ka LTV vadība pārdevusies kampējiem.
upsis
u
Kur tad ir tās Dombura jaunās koncepcijas? Savu domburšovu viņš vālē pēc vienas shēmas jau daudzu gadu garumā, viss visiem jau apnicis. Tukšmuldēšanas vakars, kuram vienīgais sausais atlikums ir vadītāja honorārs. Kots varētu atzīties, cik tas ir par vienu vakaru - 2000Ls? 3000?
:)
:
Šausmas, Domburam piķis ies garām. :) Cik ta šogad sagribējās honorāru par vienu raidījumu?
Mēs tautas daļa
M
Vienotība prasa 10 000 par iespēju pastāvēt blakus. Liela tautas daļa neprasa un tai nemaksā. Tā savai gīmenei un savai dzīvei nopelna pati. Lielai tautas daļai patīk savējie bagātie, savējie gudrie. Liela tautas daļa ir sapratusi ka sabiedrība būs dažāda un svešos nepielūdz.
Martins1
M
Tā lielā tautas daļa ir tie kas nēsā pseido ģimenes simbolikas nozīmītes pie žaketes atloka? Plašas tavas pilnvaras, gluži kā preses sekretāram. Es gan pazīstu īsto, tas gan ar šāda stila komentēšanu nenodarbojas. Nu, jā, bet viņam jau arī citas naudiņas maksā.
to martins 1
t
Nožēlojami ir tie komentāru rakstītāji, kuri pūš Vienotības Āboltiņas,Kalnietes,Stokenberga stabulēs un pārmet Domburam politiskās simpātijas. Ja varētu izdalīt šīs simpātiju kategorijas, tad tas ir ļoti elementāri - godīga un negodīga politika. Protams, kad arī godīgums ir relatīvs jēdziens, bet nav grūti saprast, ka balti un pūkaini un tiesiski nāk no vienotības,bet attīstības un ekonomikas veicinātāji taču ir zagļi. Tikai Jautājums no kādas naudas dzīvo pliko ideju autori un lietussargu un bruģa revolucionārs Domburs un viņa atbalstītie.
balsotaja
b
Vienīgie, kuru deļ var skatīties LTV Domburs,Rēders,Strautmane,Streips. Pārējie ir garlicīga izrāde,parasti izslēdzu televīzoru.
Mēs tautas daļa
M
Mēs liela tautas daļa ĻOTI negribam ne Streipu, ne Domburu,ne Strautmani. Gribam neitrālu, kultūras cilvēku, nevis sargsuņus, kas jau sen atrāvušies no ķēdes.
Sipenieces asaras
S
Lieciet manu Janku mierā! Janka ir bija un būs par soroso vienotību, Janka ir ar idejām-lietussargi,bruģis,mēs neesam aitas,4000 latu alga, ko nevienam nerāda, tas viss ir Janka. Arī droši pateikt darba devējam, ka tas i stulbs, tas arī kaut ko nozīmē.Tā arī ir ideja.Un janka ar nevienu negrib skatīties vienā virzienā- tikai pretī viens otram. Pretī viens otram! Un mūzīgi pretī.
sas
s
pārāk augstās domās par sevi savu algu ir domburs, laiks laist citus
jaa
j
mhbuiui 08:52 Dombura vislielākā nelaime ir kalpošana vienam politiskajam spēkam /Vienotība/ un to Jānis, lai arī kā censtos, nu,nekādi nevar noslēpt/žesti, mīmika, atļauja viņiem visu izrunāt līdz galam,pārējos noraujot pat pusvārdā ,un, galvenais:paspēt nevienotībai uzdot nepatīkamākos jautājumus, bet Vienotībai piemeklē īpaši patīkamus ,maigus jautājumus =================== Zakam simtprocentīga taisnība
M-72
M
Aplams raidījuma nosaukums - Milžu cīņas. Kur ir tie milži? Es redzu tikai liliputus-partijniekus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas