Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Kots: Situācija ar LTV budžetu ir kritiska

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vai, vai
v
Kots pats ir sapinies savos murgos. :) Nu tā apmaldīties trīs priedēs var tikai totāls pilnīgs profāns. Kots, kā jau Latvijas politiķi, amatos saliek cilvēkus nevis pēc profesionālām zināšanām, bet pēc draudzības pakāpes.:) Ko tad var gribēt? Ar reklāmu jau nodarbojas viņa sirds draugs jurists Ķēniņš. A ko draugam padarīsi?
kulturists
k
Smite- Plume- Markova!!!!!!!!!!! :))) Pirma kanala idejiskas planotajas ar pilnu algu!
Paartija
P
Sleedziet TV7!!! Ta sir pilnigi nevajadzigs kanals!
rūcējs
r
Vispirms jānoskaidro, kas tas tāds "nacionālais pasūtijums" . Kaut kāds "Domburšovs " ir nacionālais pasūtījums vai nē? Protams tas ir jāprasa Nacionālajai radio un televizijas padomei! LTV var pelnītn naudu ar reklāmas pārraidi. Tikai reklāmas nedrīkst pārraidīt "nacionālā pasūtījuma" programmās. Šādu kanālu sadalījumu ir izdomājuši mazzinošie "visszinošie" televīzijas žurnālisti. Latviski pareizāk būtu Latvijas telavīzijas pirmā un septītā programma.
Pelēkais Vilks
P
Netālā nākotnē.
skabarga
s
kaut kur tālu nākotnē redzama šāda vīzija - divās istabiņās sēž pieci cilvēki un nodrošina digitālās TV pārraidīšanu, Kots iepērk Betmenus un visu pārējo no ASV, bet bijušajā televīzijas mājā - smalks kazino un viesnīca ar smuku skatu uz sirmās māmuļas Rīgas vaibstiem....
Viesulis
V
Ko, Atslēdznieks uzmeta!? Laikam nebūs kaut ko pa prātam izdarījis - varbūt nav parādījis, cik Latvijā smuki ceļi, kāds paraugs parējais pasaulei ir Latvijas Pasts un kāds milzīgs apgrozījums ir Latvijas ostām...
skatitajs
s
ir jau vel dazhi spilgti palikushi arii dzen.. bet es domaju ies veel projaam. veel LTV var lepoties ar lieliskaam filmaam abos kanaalos. taa tieshaam ir izcilas un medusmaize kinobaudiitaajiem, bet dazhkaart nepaaraak labos laikos. veel sandra zviedre, arta skuja, aija kinca, arnis krauze.. 100g kultuuras, tas arii viss kas palicis paari no LTV.
pase
p
Kots iznīcināja visus domājošos un varošos radīt raidījumus ko skatā, jo personības reāli traucē, daži tajā mājā vēl turās, saka, ka nogaida, bet cik ilgi... Kots pazemo cilvēkus, amatos salikti cilvēki, kas pilnīgi neko nejēdz no programmas veidošanas, galvenais lai kādai valdošai partijai būtu prieks. Atmosfēra tur kā gestapo...šobrīd atlaiž cilvēkus un atkal ne jau pēc profesionālā varējuma, bet gan no neērtības viedokļa... un vēl nauda esot aptrūkusies...:) Vai administrācijai kauč santīms ir samazināts??? Vadības stāvi, kad tur ieiet izskatās pēc vidusskolas klases...Par kādu profesionālu programmu tur var runāt. Reklāmu gribēju izvietot - neizdevās - sāka man mārketinga teorijas skaidrot un naudu es esot par maz atnesis un neko nesaprotot...:) Tagad reklamējos TV3...:)
skabarga
s
ir pienācis laiks Saeimai lemt par abonentmaksām sabiedriskiem medijiem. cilvēki jau tagad ir gatavi ziedot, pretēji politiķu paustajam, ka 30 santīmi vai lats gadā būs "nepanesms" nodoklis iedzīvotājiem. tās ir absolūtas muļķības. tauta gaida reālu risinājumu, jo mums LTV un Latvijas Radio ir vitāli svarīgi un nepieciešami. ja abonentmaksas netiks ieviestas, būs skaidrs, ka sabiedriskie mediji tiek apzināti novesti līdz maksātnespējai un bankrotam, un tā būs politiķu atbildība un mediju demokrātijas beigas
zju
z
Kots pats ir viduvējība un pelēcība. Tāpat Kuprišs. Un viņu ieceltie iztapoņas. Tāpēc - viduvēja un pelēka ir LTV! Aizgāja spilgti un talantīgi ļautiņi uz tv3... Samaziniet, piemēram, profesionālā sporta izrādes un nenormālo daudzumu tv cilvēku, kas šos raidījumus taisa, - tad dīvānā pirdēji un iedzērāji pierādīs savu patieso interesi par sportu, ies paši uz sporta hallēm un pirks biļetes, un tad nebūs tukšas tribīnes jāredz televīzijā. Profesionālam sportam ir sevi jāatpelna un jāmaksā par ekrāna laiku televīzijā. Bet ! - pēc viduvēja sporta nav pieprasījuma, tāpat kā pēc viduvējas televīzijas. KO DARīT?
Iesaku izlasīt
I
Es joprojām neesmu radis racionāli skaidrojumu, kādēļ agrākais LTV2 kanāls pārtapa par LTV7, taču kad skatos šo kanālu, prātā nāk tikai viens: kādēļ tas ir? Agrākie solījumi, ka tas būšot teju vai sporta un filmu kanāls nav izpildīti. Mazliet neveikli izskatās LTV7 mēģinājumi balansēt uz bilingvālās skatuves. Proti, kanāls demonstrē Edgara Zvejas vadīto un kompānijas "Eiropa TV" veidoto raidījumu ciklu "Zveja" lauzītā krievu valodā. Raidījums saturiski nebūt nav slikts, taču citā laikā LTV7 raida raidījumu par makšķerēšanas lietām- "Ar makšķeri". Tas klausāms latviski un to vada Māris Olte ar Edgaru Vērpi. Tik pat neveikli izskatās LTV7 izvēlēto raidījumu tematika: otrdienās skatāma pāraide azartiskiem ļaudīm- "Autosporta programma Nr.1", ceturtdienās LTV7 piedāvā aģentūras "Zebra" veidoto autosporta raidījumu- "Ātruma cilts", savukārt sestdienās raidījums tiem, kuri mīl auto- "Tavs auto". Paralēli LTV 7, "Zebra" veido arī raidījumu par satiksmes drošību LTV 1. Man no malas LTV7 interešu loks šķiet sekojošs: auto lietas, makšķerēšana un kriminālie notikumi. Pāri palikušajā laikā tiek translēti seriāli, kad paliek pāri no tā LTV7 atvēl laiku sportam.
naudas pietiek!
n
Par valsts naudu jāfinansē tikai viens TV kanāls, kur galvenā vieta jāatvēl ziņām. Tās neskaitāmās autorprogrammas un kultūras muļķības vienkārši jālikvidē.
eņģēlis
e
kas vainas bija 'Globusam'? www laiki lv
Manga
M
Likvidējiet Jauno nedēļu. Vakar paskatījos, un sajūta tāda, it kā esmu nonākusi atpakaļ 70jos un raidījumā Globuss. Inkēnu - prom no LTV ar visu varzu (līdzi paķerot arī lielāko LTV nelaimi - Kotu) !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Saeimai jāizsķiras, kā LR un LTV finansēt turpmāk

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas