Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

KPV LV turpmāk vadīs ne tikai Kaimiņš, bet arī Liepiņa un Zakatistovs

Partija KPV LV sestdien kopsapulcē partijas vadībā ievēlēja trīs līdzpriekšsēdētājus - Artusu Kaimiņu, Lindu Liepiņu un Ati Zakatistovu.

Līdz šim politiskajam spēkam bija viens priekšsēdētājs - Saeimas deputāts Kaimiņš. Partija sestdien grozīja statūtus, lai noteiktu, ka partijai turpmāk priekšsēdētāja vietā būs trīs līdzpriekšsēdētāji.

Grozījumi veikti, lai KPV LV strādātu efektīvāk, norādīja partijas pārstāvji. Liepiņa un Zakatistovs arī līdz šim bija partijas valdes locekļi. Valdē bez minētajiem trīs politiķiem atkārtoti tika ievēlēts Miks Vizbulis, tāpat valdē tika ievēlēts Ralfs Nemiro.

Kaimiņš sestdien kopsapulcē akcentēja ikviena biedra nozīmi politiskās organizācijas darbībā.

"Šī ir mūsu partija," uzsvēra parlamentārietis, norādot, ka KPV LV ir visu biedru veidots politiskais spēks jeb "Kaimiņa partija, Ivara partija, Dāvja partija, Aigara partija, Lindas partija un Anitas partija". Partijas līdzpriekšsēdētājs pozitīvi novērtēja to, ka biedri "stāv aiz muguras", tajā skaitā aizstāvot Kaimiņu mediju un sociālo tīklu telpā.

Partijas sanāksmē tika apspriesta arī gatavošanās Saeimas vēlēšanām oktobrī.

Top komentāri

Kuprainis
K
Tas ir reāls pļurālisms darbībā.
>:-)
&
Līdaka, gulbis un vēzis Kur naida gars starp biedriem rūgst, Kur lietā saticības trūkst, Tur darbi nevar iet no rokas Un sekmju vietā būs tik mokas. Reiz vēzis, gulbis, līdaka Bij vezumu aizvest apņēmušies, Un visi trīs tur iejūgušies, Tie lien no ādas, bet nekā! Tiem vezums nekust ne no vietas, Kaut gan tas gluži viegls šķietas: Jo gulbis raujas mākoņos, Un līdaka velk ūdeņos, Bet vēzis rāpjas atpakaļu. Kas vainīgs, kam ir taisnība – kas mums par daļu? Bet vezums, dievamžēl, Tur stāv šo baltu dienu vēl.
vasja
v
iedomājaties ka šitie muldoņas,kaimiņš un zakatistovs it īpaši,uzvar vēlēšanās (51%) un lūk mums gan prezidents gan premjers gan Saeimas līderis ne taudāt ne smieties...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas