Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Krapāne: Tas ir viss, ko premjers šobrīd varēja darīt KNAB jautājumu risināšanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Palermo sveiciens
P
Nav runa par to vai Vilnītis ir labs vai slikts, bet par to ka lietas jādara tā, lai būtu rezultāts. Rīcības tizlums ir pārgājis no JL uz Vienotību. Nekādi nevar saprast elementāru lietu - Var izmantot tikai tos resursus, kas ir pieejami! Ja nav ddeputātu kas nobalso, tad Vienotībai vajadzīgo lēmumu nevar pieņemt. Tā valdības vadītājs parāda kā nespējīgs atrisināt savus tiešos uzdevumus.
Uvis
U
Kaut kā jums piemirsusies,cienītais, biedra Loskutova atklātais stāsts par to kā Knābja divas gudrās galvas viņu uzņēma uzsākot darbu! Nu nevajag jūsu vecumā dzīt demagoģiju un melot!
zaglers
z
Ir redzams un jūtams ka Vilnītis ir slikts vadītājs ! Ja vadītājs nemāk organizēt darbu,kolektīvā ir konflikti,un lielākā daļa KNAB ''nemīl'' savu vadītāju,tas nozīmē ka Vilnītis nevar būt priekšnieks. Viņam vienkārši nav zināšanas un tās harismas kas vajadzīga jebkura kolektīva vadīšanai ! p.s. Neatceros nevienu konfliktu KNABā pirms nebija parādijies Vilnītis !!!
vecis
v
steidzami atlaist to roza meslu
Sahatij
S
Juus neziniet??? tas taču Lembe , ar šito mazo prokuratuuras vajaato notiek taadu amatpersonu kaa KNAB šefa saskaņošana amataa, ja Juus gribiet lai valdiiba riitaa kriit , luudzu , atliek Dombrovskim noņemt no laikuma Vilniiti un sicher , valdiiba otraa dienaa jau teepistu un Lembes valdiijumaa , ieveerojaat , Lembe buus vienmeer un visur.... galvenais lai nav jaaseež čohaa!
:)
:
Tāda smieklīga vārdu spēle. Vienpersoniski nevar, tāpēc jāveido kaut kāda mistiska komisija, nevis tā, ko paredz KNAB likums. Taisnība jau vien bija Kažokai "Kas notiek Latvijā?".
Vilis
V
Puisis ir noraustījies ne pa jokam, jo Domburšovā jau pateica, ka tie, kuri ķērās pie KNAB , nav vairs pie teikšanas, bet ;sism puisim krēsls pieaudzis pie vienas vietas, ko lai dara!
jautājums
j
Var pabrīnīties par daža laba komentētāja stulbumu . Vai arī šie komentētāji ir jaundžekara un co pasūtījuma izpildītāji.
Oskars
O
Kāpēc DIENA viņam NEPALĪDZ ???? DIENA nosūtiet viņam KOMENTĀRUS , lai nomaina BRILLES.
Palermo sveiciens
P
Kā nav - vēl var šņukstēt spilvenā un skaitīt pantiņus pie eglītes! Ja Vilnīti var atcelt Parlaments, tad nepieciešams deputātu skaits, kas nobalsos par šo lēmumu! Parastā lietu kārtība ir tāda, ka sākumā noskaidro vai pietiks balsis lēmuma pieņemšanai, ja vajag argumentē ar faktiem šāda lēmuma nepieciešamību. Vienotības lielmeistari sākumā rīkojās un tikai tad skaidro vai var izdarīt... izrādās , ka nevar - Visiem politiskajiem konkurentiem- medusmaize, kātrējais premjera partijas purkšķis. Rezultāts būs viekāršs - vietnieki, kurus tā atbalsta Vienotība varēs doties nodarboties ar citām lietām .... visātrāk ka bez Vilnīša. un tikai sava tizluma un augstprātības dēļ. Un kā kronis finālā uz Prezidentam Televīzijā atbild preses sekretāre... Dombrovskis vairāk nevarot. Ceeltnieki teiktu trāpīgāk - d....ā darbs un materiāli!
?
?
Kāpēc tāds naidiņš komentos? vai PLL uzdarbojās?
KLM
K
Sabiedrisko attiecību specialistiem ir savs portāls 7 guru.lv Ejiet lūdzu tur un tur arī izplatiet savas pašproducētās klišejas. Nejauciet gaisu nopietnu cilvēku domu apmaiņā. ................................................. ............................................................ ........................... Izsaku cerību, ka Dienas portāls ir kaut ko dzirdējis par tiesībām iegūt, paturēt un izplatīt informāciju. Tāpat ceru, ka Dienas portāls nenonāks tik tālu, lai publicētu tikai tos komentārus, kuri pieņemami Dienai (vai tās īpašniekiem). Kas attiecas uz gaisa jaukšanu - aprīnojami juridisks termins ''nopietnu cilvēku'' leksikā...
Buba
B
Krapānei pilnīga taisnība, tikai Saeima var Vilnīti nomest, taču kampēju partijas, ZZS,SC par to nebalsos
papucis
p
""Vispirms-nodiferencēsim,un tad nointegrēsim!""-Tā teica augstākās matemātikas RPI pasniedzējs Jukna.Tas nozīmē,ka KNĀbējs jasadala trīs ""daļās-katram ""muldētājam"" jādod savs lauciņš""lai rok!Bet tad,kam būs ""vairāk tupeņu""-tas būs-priekšnieks! Beidzot jāprasa lai valstī viss sakārtojas.
foxa
f
vai tiešām kāds tik ietekmīgs stāv aiz Vilnīša, ka pat Dombrovskis nevar viņu izmest. Bet Vilnītim - kauns. jebkuram vadītājam būtu jāatkāpjas šajā situācijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas