Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Krāslavas mēru šokē investoru iespaids par Latviju

Ārvalstu investoriem ir radies iespaids, ka viņiem ir kaut kas jāmaksā par to, lai varētu investēt mūsu valstī, intervijā laikrakstam Diena sacīja Krāslavas novada domes priekšsēdis Gunārs Upenieks (ZZS).

Pie viņa ir atbraukuši uzņēmēji, kuri vēlējušies investēt Krāslavas novada uzņēmumā, un tad prasījuši, cik par to būšot jāmaksā, lai to varētu darīt.


"Tas notika manā domes priekšsēdētāja kabinetā. Tulks drusku neērti jutās. Latvijas tēls Rietumeiropā ir šausminošs, ja kaut ko tādu var pavaicāt mēra kabinetā. Tātad viņiem kāds ir pateicis, ka te tā notiek," intervijā teica G.Upenieks, kurš par to esot bijis šokēts. Domes priekšsēdis arī ir pārliecināts, ka Latvijā ienāktu ārvalstu investīcijas, ja vien cilvēki nebaidītos.


Krāslavas novadam ir izveidojusies laba sadarbība gan ar Vācijas, gan Zviedrijas un citu valstu uzņēmējiem. G. Upenieks uzskata, ka Ekonomikas ministrijai ir ne tikai jāorganizē reklāmas pasākumi tūrisma izstādēs, bet jāpārliecina, ka Latvijā ir investīcijām droša un godīga vide, un jādara viss, lai tā būtu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas