Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Krasts: pašreizējais politiskais klimats ir līdzīgs kā 90.gados

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
marionets
m
Labi esat ,Krasta kungs, kopā 90-iem gadiem pastrādājis.
replika
r
Lakučs bija ilglaicīgais TB sponsors un darījuma partneris, kā arī padomju laikos figurēja kā informators, kaut arī tiesā to pierādīt neizdevās. ------------------------------------------ Geo rgs Andrejevs bija VDK ziņotājs. Un to bija spiests atzīt. Viņu Tu ļoti nosodi? Bet laikam jau tev, dzerīt, pret cillvēkiem ir dažādas mērauklas
kapeika
k
Ir nu gan jautājums! Slavenajai dietoloģei Lolitai Neimanei pirms laulībām arī bija uzvārds Dzintare, tāpat kā viņas māmiņai Dzintarei un tētim Dzintaram. Cik dzirdēts, Armands Šķēle ir Mākoņu Andra dvīņubrālis.
vēlos atgādināt
v
Krasts sakarīgākais Latvijas premjerministrs. Vienmēr domāja par valsts interesēm, starp citu, mēģināja novērst valsts nozagšanu, bet tā ka TB toreiz nebija pieteikami daudz balsu, viņiem neizdevās atbrīvoties no Privatizācijas Aģentūras vadības. Un valsts izzagšana vai t.s. privatizācija turpinājās.
!
!
Te nevajadzētu brīnīties. Izvēloties studentus (Ušakovs), blēžus (Lembergs, Šķēle), komunistu mācības partorgus (Urbanoviču) un tamlīdzigus, jaunu politiku nevar sagaidīt. Neiespējami!
fakts
f
TB,ZZS,JL barojās no hūtes portfeļu satura/
ai, tie savādie 90. gadi
a
vai tiesa, ka Dzintara vecaistēvs bijis tas Dzintars, kas 90.gadu sākumā Augstākajā padomē bija Interfrontē vai arī tā ir uzvārdu sakritība?
dzeris - Kociņš
d
Lakučs bija ilglaicīgais TB sponsors un darījuma partneris, kā arī padomju laikos figurēja kā informators, kaut arī tiesā to pierādīt neizdevās.
dzeris - Figvams
d
SC advokāts neesmu, bet, SC pie varas 20 gadu laikā nav bijis, TB gan piedalijās visās skaļākājās valsts nozagšanas epizodēs. Ja gribi būt par TB advokātu, derēja iepazīties ar faktiem.
Kociņš
K
Krūmiņš tiesā stāstījis par vienu epizodi, kur viņš spēlējis pastnieka lomu - «man Ventspilī iedeva naudu - 70 tūkstošus, lai es 50 tūkstošus atdodu (Normundam) Lakučam». Vai tas nav tas pats Normunds Lakučs, kur bija Krasta un Zīles kompanjons un darījumu partneris
Figvams
F
Ko nu par TB uztraucies, Saskaņas advokāt.
dzeris
d
Stāvoklis, būtībā, ir daudz sliktāks, viss potencials, gan materialais, gan morālais izsaimniekots un TB pie ta ir lidzvainīga.
kalnozols 6 ZZS 6
k
ATTĪSTĪBU LATVIJAI! Latvija ir valsts ar augstāko bezdarba līmeni ES! Simtiem tūkstošu Latvijas iedzīvotāju strādā un dzīvo ārpus Dzimtenes. Latvijas tautsaimniecība attīstās neskaidri un haotiski. Latvija ir valsts, kur vara pieder nevis tautai vai tās pārstāvjiem, bet ierēdņiem. Latvijas iedzīvotāji kļūst vecāki un izmirst. Šīs un vēl daudzas citas lietas nepacietīgi gaida kārtīgas saimnieka rokas pieskārienu! Taču ir arī citādi piemēri, mēs visi esam redzējuši kā attīstās Ventspils pilsēta! Tūristi un mūsu pašu Latvijas iedzīvotāji brauc apskatīt skaisto un sakopto Ventspili, kura ir pazīstama visā pasaulē kā augsta līmeņa Eiropas kūrorta pilsēta! Ventspilī tiek attīstīti jauni uzņēmumi un radītas jaunas darba vietas! Ventspils iedzīvotāji ir lepni ar savu vadību un gadu no gada atkārtoti ievēl Aivaru Lembergu par pilsētas vadītāju! Latvijai trūkst kārtīgs vadītājs, kurš kā prasmīgs saimnieks rūpētos par Latvijas attīstību un izaugsmi, nevis domā par sponsoru interesēm un savu kabatu. Latvijai ir jāattīstās, ne tikai jāizdzīvo! Daudzu partiju demokrātisko kompromisu strīdu rezultātā, valstī nav skaidras vienotas vīzijas. Apzinoties, ka dotajā brīdi Latvijai vislabākais iespējamais valsts vadītājs ir Aivars Lembergs, aicinām visus, kuri atbalsta mūsu uzskatu, aktīvi paust savu viedokli! Atbildīgs amats nozīmē ne tikai iespēju realizēt savas spējas, bet arī lielu atbildību, skauģu nenovīdību, nomelnošanu un citas pretdarbības. Ir jābūt lielam tautas atbalstam un gribasspēkam, lai šajā laikā uzņemtos Latvijas vadību attīstības virzienā! Latvijai ir jāattīstās, ne tikai jāizdzīvo, taču bez laba valsts vadītāja mēs to nepaveiksim! A.Lembergam ir stipra komanda - R. Vējonis, J. Dūklavs un daudzi citi, kas jau ir pierādījuši savu varēšanu ar reāliem darbiem valsts labā! A.Lembergs ir parādījis, ka spēj vadīt komandu attīstības un izaugsmes virzienā! Aicinām Latvijas iedzīvotājus izvirzīt par Latvijas valsts vadītāju Aivaru Lembergu, kā uz doto brīdi labāko premjerministra amata kandidātu! Ja mēs ikkatrs stingri un skaidri parādīsim savu nostāju, partijas savos kompromisu strīdos būs spiestas ņemt vērā mūsu viedokli! Būsim aktīvi! Ikvienu, kas atbalsta mūsu nostāju - Aivaru Lembergu par nākamās saeimas ministru prezidentu! - aicinām apvienoties! Pieredze rāda, ka neskatoties uz mūsu valsts politisko sadrumstalotību, partijas ieklausās daudzskaitlīgā un stiprā tautas viedoklī! Aicinām tos, kuri atbalsta mūsu viedokli, sūtīt vēstules un e-pastus! Mēs palīdzēsim jums apvienoties un kopīgi paust mūsu viedokli.
paaudze pazaudēta
p
Starpība ar 90tiem gadiem ir tā, ka 90tos vēl bija cerība ka kaut kas mainīsies, šodien tādas cerības nav. Un vēl - 90tos (vismaz sākumā) nebija tik daudz politbiznesmeni, tādi kā Krasts, kuri bija kļuvuši bagāti uz Latvijas valsts rēķina, un kuri, kā tagad, var aizmirst par tādu Latviju, jo jau sen iekārtojušies Florīdā vai citur.
trigger
t
Vai 90.-tajos gados Latvijas politikā bija kāda ģimene, kas sastiķēja pa Ls 9000 un nopirka kabatas partiju savam jaunajam politsprukstiņam kopā ar visiem vecajiem vēžiem un varoņiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas