Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Krastu EP vēlēšanās atbalstīs īru eiroskeptiķis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pavels
P
Es balsoshu par so partiju. Vini vismaz cinas pret Lisabonas liguma ratificeshanu. Nevelos lai notiek, ka ar cukura industriju.
Labais
L
Mūsu zemes līderis I.Ančāns ir nesamierināms opozicionārs jebkuram režīmam. Krievu laikā viņš mēģināja peldus šķērsot PSRS robežu, tad 4 gadus bēguļoja no režīma kalpiem, āstoņdesmitajos un deviņdesmitajos aktīvi iesaistījās LR atjaunošanā, bet šī gadsimta ievērojamākais notikums viņa dzīvē bija vēršanās pret korupciju un politiskās varas pirkšanu, kas beigu beigās noveda līdz tā saucamajam Jūrmalgeitas skandālam,
Skeptikis jau 30 gadus
S
Pratigi darits.
Ernests
E
Nu nav jau šis īrs tik bēdīgi slavens. Diez vai viņa slava ir bēdīgāka kā Šleseram un Škēlem, kas arī finansē politiķus. Palasīju programmu - nu, interesanta! Ja nebūtu tās jocīgās partijas,ņemtu un par to nobalsotu. Eiroskeptiķis jau nav eironīdējs. Nosmāla skepse ir saprotama un jēdzīga.
Baibis
B
Vienigais, ar ko sii skpartiju apvieniba var panemt veletaju, ir eiroskepticisms, kas paliek populars Latvijaa kludaina uzskata del, ka ES vainiga pie visam Latvijas nedienaam. Strunts par partijas programmu, merkiem, galvenais ir labs PR, ar to musu veletaju var panemt uz ef-ef. Tik pati partiju apvieniba tada nekada - vienigais, kurs popularitati varetu celt, ir Krasts pats, bet vai vins viens pavilks......
Baibis
B
Vienigais, ar ko sii sikpartiju apvieniba var panemt ir eiroskepticisms. Latvijaa tagad varetu but daudzi, kuri kludaini uzskata, ka pie visa vainiga ES, mes pasi tiri, balti un puukaini. un ja uz tadiem ari uztaisa labu PR kampanju un piesaista presi, vel Krastu, tad varbut kadu % ari dabuus. Bet neredzu apvienibaa spejigus politikjus. Tapec jau siem vajag Krastu, bet vai vins viens pavilks????
puk
p
Jo tālāk no tēvzemes jo tuvāk brīvībai-visi uz ofšoriem.
Ilze
I
Cirks aizbraucis, klauns palicis.
bazene
b
sviests. Krasts likās nopietns politiķis
Debets
D
Paga,paga! Kā tad ar ārvalstu ziedojumu piesaisti partijai? Tas taču pie mums nav atļauts! Kur skatās knābītis?!
Ku- kū
K
Mīlīši arī šos uzmetīs, jo galvenais jau ES sile, kurā tīk baroties Krasta kungam
šausmas
š
Ja vispār aizvilkšos līdz urnai, tad balšo par šitajiem. Krasts ir diezgan gudrs. Un Ančāns ir spējīgs nepaņemt, kad dod. Jā, šī varētu būt laba alternatīva pret pārējiem tirliņiem - politiskajiem figurantiem, kuru prāta spējas, godīgums un principialitāte ir apšaubāmi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas