Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Krauklis: ja "Pamats" BKUS iepirkuma procedūrā uzvarēja, līgums jāslēdz

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
To Krauklis
T
jā, bet ja visi runā par sliktu reputāciju, varēja prasīt atsauksmes un tanis saredzet ka nav apmierināti ar firmas darbu. kuru daļu no tā tu nesaproti. p.s. neviens par TP nebalsos nakamās saeimas velešanas (octobri) sāci meklēt īstu darbu.
Maria
M
Ko Jūs te komentējiet? Jūs kaut-ko zinat? Jums ir pieredze strādāt celtniecībā? Un strādājošās slimnīcās?! Pamats vinnēja, jo viņiem ir labākā cena un viņi strādā kvalitatīvi (gandrīz visās Latvijas slimnīcās darbojās, ko visur negodīgi?!) un tad vairāk ka 100 strādnieku ar ģimenēm nevienā nekādas domas narada? Moška mēģiniet izmantot prātu, gudri un informētie LABIE cilvēki, m???!!!
Buks
B
Man nekad nekļūs skaidrs, kā šādos amatos sajā valstī var nonākt tādi emši, kraukļi, lešinski un bezgala daudz citi pārpratumi. Vai esmu tos pelnījis?
Ak
A
kraukli,paņem trompeti un ej mājās spaidīt to nopirkto jauno miesu,nekam citam tu nēesi derīgs!
:o)
:
Tautas partijas zagļu banda! Kamēr vēlētāji balsos par LŠŠ tā saucamajām partijām, šajā valstī nekas nemainīsies.
Left
L
Pilnīgs sviests! Kā viņš spēj Q7 vadīt?
artūrs
a
ir diezgan daudz firmas, kuras gatavas godīgi strādāt, bet tie konkursu noteikumi ir pilnīgi nereāli. Es ar savu uzņēmu vairs nemaz nemēģinu, tāpat zinu, ka uzvarēs cits un pēc tam man piedāvās to darbu par puscenu. Kad beidzot kāds sāks reāli kontrolēt iepirkumus? Kāpēc Rīgas satiksme var savākt baru ar kontrolieriem, kuri nikni izkrata vagonus, bet VID un KNAB nevar?
Viesulis
V
Pareizi Kraukli, ja firma uzvarējusi, tad tai ir jābūt līgumam, lai beidzot, tak, var pārskaitīt tos sasodītos procentus bārdainim - tagad droši vien pamatīgs soda procents vēl sakrājies par izgāšanos iepriekš, ko!?
upe
u
Krauklis izskatās, kā visīstākais cilvēkēdājs ! Drausmīgi !
Maijaa
M
Ja iepriekš uzvarējušais visu laiku mainīja tāmes un sanāca maksāt vairāk, kā, ja būtu uzvarējis kāds cits, un bijusi naudas aizplūšana. Kāpēc atkal tiek slēgts līgums ar šo firmu ? Laikam jau atbildi zina visi.
monitors
m
Turpmāk konkursa nolikumā ir jāietver noteikums par kriminālprocesa nepieļaujamību. Šobrīd juridiski radušos situāciju ir grūti labot. Ja nu vienīgi atrod ko tādu, ka varētu lēmumu atzīt par prettiesisku no procesuālā viedokļa un atcelt, lai pavērtu ceļu jaunam konkursam.
Viekārši tp zagļi
V
Nu bet ja gribās ! Ko darīt-nezagt ? Nēsat tak tik naivi kupraino tikai kaps iztaisnos!
Lems
L
Nav problēmu noslēgt līgumu, tikai vai tāmē visi darbi ir ieskaitīti? Jo iepriekšējos konkursos tāmes tika mainītas kā avīzes un sākotnejās summas pieauga divkārtīgi, par to jau arī sēž šie darboņi.
Nu tak īsts idiņš
N
Šitaiais tp oranžais mērglis galīgi bailes pazaudējis nerunāsim par sirdsapziņu tā tam kretīnam neked nav bijusi un nekad arī nebūs. Esiet nolādēti oranžie kretīni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oho
o
vai KNAB un VK nevajag inženieri celtnieku, varu pieteikties darbā un palīdzēt visas šitās mahinācijas atšifrēt, pareizi viss ir pateikts vienā otrā komentārā, viss jau sākās projekta stadijā, jo neviens šāda veid objekts nevar bez projekta stadījas sākties, bet "naudas izzakšanas projekts"jau sākās, kad kāds izsit līdzekļus no valsts tā realizēšanai, pie mums jau citādīs nemaz nekas nenotiek ar valsts naudu, tad nu pēctam tiek atrasts "vajadzīgais" arhitektu birojs, "vajadzīgais"tehnisko uzraugu kantoris un beigu beigās būvdarbu veicēji. Jā normālā valstī firmas ar šādu "reputāciju"valsts pasūtījumiem tuvumā nelaistu, bet pie mums viss pa vecam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas