Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Krauklis, Maršāns un Dripe bijuši spiesti atstāt savus amatus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AIVARS
A
Politiskajam uzstādījumam, lai šie uzņēmumi atgūst reputāciju būtu jābūt atklātam konkursam uz to vadītāju amatiem.
patiesība
p
Zīle kopā ar saviem kolēģiem no SIA " Rang" - Guntaru Krastu un Lakuču nolīguši Jurģi Liepnieku par 200000,- , lai tas ar savu melno PR dara vismaz kautko, jo TB/LNNK ir pilnīgi nepamanāms pārējo politisko konkurentu vidū. Nu tad parasti galantais Zīles kungs ir izvēlējies ķengāšanos un melus, kas patiesībā tikai paātrinās visas partijas nonākšanu politiskajā mēslainē.
klusais
k
Par pastu - ir sliktas indikācijas, ka tā paša Kraukļa vadībā vadītais pasts buksē un iespējams ,ka valstij vajadzēs to šovasar glābt. Tādi tie mega profi....
Janis ll
J
.. interesanti ka Zile kas vienmer bija liels nacionalo tukso runu runatajs.. isa laika jau divas pareizas publikacijas par ekonomisko temu.. un Zilem taisniba ne pasts ne dzelzels ne lidosta nestradaja labi..bardaks.. par lidostu vispar sausmas gandriz visas arzemju lidsabiedribas aizbegusas no Rigas.. pedejais vajprats ir ka liekas grib izest par RYANAIR jo AIR BALTIC mafijas cieniga stila ir pamanijies nopirkt uzgaidamas zales lidosta.. un tagad no konkurentiem prasis DESMITKARTIGU CENU UN JA NEPATIK LAI LASAS PROM... un AIR BALTIC kad izstums visas lidsabiedribas no lidostas bus MONOPOLISTI UN PLESIS NO MUMS 3 ADAS!!! FLIKU STEIDZIGI JADZEN PROM NO RIGAS lai brauc atpakal uz FATERLANDI!!! UN PANEM SLESERU LIDZ!!! UN PETERU!!!
Karamba
K
Vienus izmeta, citi atnāks.To pie mums sauc par 'poltisko atbildību, kura jāuzņemas" :) Kā cēlajam žurnālistam Pulkam ostas biznesā, .." es atbilstu, jo esmu gatavs ļoti daudz strādāt " :) Dīvaini, ka iedomājos ntos ostas darbiniekus, kapteiņus, brigadierus,utt, kuri arī ir gatavi ļoti strādāt, un tai tēmā pa 25-30 gadiem atrodas.Bet! Bet, viņiem pat nejautā.Kāpēc? Tāpēc, ka šie vienkārši,godīgi dara savu darbu, nevis tup ar alusdūklavu uz vienas lāvas,vai tirinās par dzinējiem Pleskavas šosejas mednieku atpūtā. A šitie čalīši,pieņemu, drīz atkal izpeldēs kādos saldos amatos, tā vienmēr ir bjis, jau 19 gadus, kopš Latvija tapa pastalbrīva.
WALA
W
KO jūs tajā šleserā saskatat ?!?!? Pasts nonāca grūtībās Šlesera laikā, kaut liela daļa nopelnu jāuzņemas tam kadram to iepriekšējo vadītāju tur iesēdināja !!! Pirms tam pastam nebija grūtību !!! Centrālā pasta pārtapšanu par "būvbedri" ar vēl vajadzētu papētīt kam tas bija vajadzīgs !!! Tālāk - nesaprotamas lidostas naudas plūsmas !?!?! Protams dažas lietas liedostā nav sliktas - piekritīšu, bet nu tā naudas "muļļāšāna" neliecina par kaut ko labu !!! Patreiz man šķiet ka Šleseru nevar laist pie teikšanas - ir jāpaiet laikam lai redzētu ko viņš ir ievārijis, un jāpārliecinās ka tās nav sabdabīgas "finanšu piramīdas". Jo tādu debesu brīnumu solīšana ar kādām jams nodarbojas ir mazākais nereālas, sliktākais - ekonomiku graujošas.
Jusis
J
Vispār jau es par Šleseru balsošu !
Jusis
J
Krauklim jau nu gan reputācija ir DAUDZ DAUDZ DZUDZ labāka kā Zīļukam un BāĶkam kopā ņemot !
Šķipsna
Š
Tāpēc jau izmaksāja tās milzu kompensācijas, nevis patrieca. Nu gan kompromiss, smiekli nāk. Ja izmestu, kaut vai ja šie aizietu pēc pašu vēlēšanās, nekādi tūkstoši tiem nebūtu jāmaksā.
Tauta
T
Krauklis jau nu gan neko nenolaida. Drīzāk viņa vadībā tur kaut nedaudz lietas sāka atkopties. Bet par "vēl neaizvāktajiem"... Pēc tam, kad aizvāca Zorgevicu, Magonis spēja pārorganizēt dzelzceļu un pēkšņi uzrādīt iepriekš absolūti necerētus peļņas rādītājus... Viņa aizvākšana tiešām izskatītos pēc politiska gājiena, nevis pēc "uzticību zaudējušo" nomaiņas...
krampis
k
krauklis nenolaida pastu. krauklis saka to atkal pacelt...
Zinīc
Z
Blēņas
Zinīc
Z
Ciktāl tas attiecas uz Kraukli, tās ir pilnīgas lēņas.
Ne visai gudrs
N
Man tikai tad nav skaidrs, kāpēc tas atkal notiek it kā slepeni??
cepumu paciņa
c
Ui, šāda vai tāda iemesla dēļ, bet paldies Dievam, ka aizgāja. Es tik ceru, ka visi šie sadistiskie maluzvejnieki pēc kāda laika neuzradīsies citā siltā amatā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Aiziet arī Dripe, viņam un Maršānam kompensācija divu algu apmērā

Valsts uzņēmumu valdēs algu tomēr ierobežos; Magonis nesteidz ar atlūgumu

Latvijas Pasta šefs algas samazinājuma dēļ atstās amatu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas