Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Kravas auto šoferis aizturēts; viņš nebija alkohola reibumā

Kravas automašīnas vadītājs Normunds, kura vadītais spēkrats neapstājās pie krustojuma un uztriecās vieglajām automašīnām, tās sastumjot “čupā”, ir aizturēts. Ierosināts kriminālprocess pēc 260.panta 2.daļas par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšana, ja tas izraisījis smagas sekas. Par šādu nodarījumu var sodīt ar brīvības atņemšanu līdz desmit gadiem un atņemt tiesības.

Kravas auto vadītājs nebija lietojis alkoholu, informē policija.

Taču netiek izpausti šofera sniegtie paskaidrojumi, kāpēc viņš nebremzēja. Notiek izmeklēšana, norāda policijas pārstāvis Toms Sadovskis. Nelielā intervijā Latvijas televīzijai avārijas vietā šoferis Normunds vakar sacīja, ka luksoforā redzējis degam zaļo gaismu. “Negadījums. Nenoreaģēju savlaicīgi, neizrēķināju. Viss kopā,” sacīja smagās avārijas izraisītājs.

Jau ziņots, ka avārijā bija viens bojāgājušais, bet vēl viens smagi cietis un nogādāts reanimācijā. Tie bija cilvēki, kas brauca automašīnā Mazda, kas pirmā saņēma triecienu no kravas auto. Bojāgājusī sieviete dzimusi 1963.gadā. Viņa atradās blakus šoferim, kas sēdēja pie Mazda stūres. Arī vīrietis dzimis 1963.gadā, informē policija.

Pārējie cietušie, kas nogādāti slimnīcā, ir gados jaunāki.  Traumas guvuši 1997. un 1996.gadā dzimušie, kā arī divas meitenes, kas dzimušas 1991.gadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas