Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kravas vilciens, pārkāpjot noteikumus, šķērso Vidzemes šoseju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Komatu nevajag
K
pirms vilciena izbraukšanas no galapunkta (šeit komatu nevajag) satiksmi esot apturējis vīrs ar (ar nevajag) sarkanu karodziņu.
vispār
v
Ir ceļu satiksmes noteikumi, kas domāti visiem !!! Izlasiet virsrakstu kārtīgi un tekstu arī. Vilciens šķērsoja Vidzemes šoseju! Tātad braucamo daļu, pa kuru norit citu satiksmes līdzekļu pārvietošanās.
...
.
Es 30 gadu laika tur tikai dazhas reizes esmu redzejis vilciena sastavu vai lokomotivi.Nav gadijies biezhak.Tachu shada situacija ir nepienjemama,jo tiesham auto satiksme tur ir bliva.
kristaps
k
viss ir kā tu saki - Vangažos ik pa laikam pie šosejas piestāj vilciens, no kura nolec čalis ar sarkano lupatu un tad ar roku māj džekam pie kloķiem un lokomotīve mauc...... bet jopcik rozīt, tas nav normāli! Plīusma uz ceļa gana liela ir, un šita lupatas māšana reāli apdraud satiksmes drošību. ja jau uzņēmumam pietika piķa lokomotīves iegādei, tad būtu labi arī gaismas uz tik svarīga posma sakārtot! Un lai dzelzceļnieki nemuld, ka tas ir kas ārkārtējs - tā notiek gana regulāri! nevar teikt, ka katru dienu, bet vairākas reizes gadā noteikti.
Vangažniece
V
Dzelzsbetona rūpnīca ir Vangažos, nevis Garkalnē un nelielos apjomos tur joprojām notiek ražošana. Raidījums varēja sniegt precīzu info!
jaunietis
j
tulit saksies diskusija medijos par to, vai A2 soseju var skersot dzelzcels taja pasa limeni ka pati brauktuve un cik svarigi ir izveidot divlimena skersojumu saja vieta. Jo privatais dzelzcels ir saistits ar As pirmo, kuram jau sen nagi niez uzsildities uz liela projektina Incukalna sosejas. Jo valstij ir vainu jaatperk privatais dzelzcels vai jatais divu limenu skersojums, abos gadijumos dargi. Tapec labak atpirkt dzelzcelu:)
rakstīts
r
dzelzceļa ekspluatācijas noteikumos
alkass
a
Atceros, ka pirms vairākiem gadiem šajā pašā vietā ceļu šķērsoja lokomotīve, taču riktīgi lielā ātrumā. Tajā brīdī bija tumšs, labi, ka neviena mašīna tai negadījās ceļā.
interesanti
i
ka tas ir privāts dzelzceļš Idiotam, kur satiksmes noteikumos kaut kāds tāds ir rakstīts???
idiots
i
Tas idiots, kurš to nofilmēja, kaut ko līdz galam nav sapratis. Šajos gadījumos, ja ir bojāta automātiskā barjera, pēc noteikumiem ir jāaizgriež ceļam priekšā rokas barjera (lai to izdarītu, mašīnista palīgs, iziet uz šosejas ar sarkanu lupatu vai zizli vai ko tamlīdzīgu, notur kustību izgriež barjeru), tad sastāvs aiziet un pēc tam, kad kāds atbrīvojas, atnāk un atgriež barjeru vaļā. Reizēm tas prasa diezgan lielu laiku. Neviens ar to nav īsti apmierināts. Reāli dzīvē šādos gadījumos pie šosejas piebrauc sastāvs, apstājas, no kāpslīša nolec mašīnista palīgs, iziet uz šosejas ar sarkanu lupatu vai zizli vai ko tamlīdzīgu, notur kustību, sastāvs sāk šķērsot šoseju, mašīnista palīgs uzlec kāpslīša, sastāvs aizbrauc un visi bez ilgstošas gaidīšanas brauc tālāk. Tas dunduks panāks to, ka sāks darboties pirmais variants. Un viss.
andis
a
Visdrīzāk tas ir nelegālais sastāvs Tā teikt-"melnais" kurš nogādā preci no punkta A uz punktu B bez reģistrācijas grāmatvedībā un ja tas tā nav tad tā ir provokācija un jājautā:Ar ko vispār viņi nodarbojas?
atkal
a
kādu mēnesi šādā pat veidā, lokomotīve šķērsoja šo Vidzemes šoseju

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas