Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kravcovam par valodas nezināšanu būs jāmaksā 35 latu sods

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasitaja
l
Taatad, Saskanja apzinaati izvirzija Kravcovu par deputaatu, zinaadami, ka vinjam jau Liepaajaa piespriests sods par valodas nezinaashanu. Vai sheit arii nebuutu jaasoda partija par Satversmes neieveeroshanu?
borcinsh
b
...ari lembergam par Latvijas Valsts izzagshanu - sods 72,5 latus ... ( apropos, lemberga vardi : "stulbu valsts !" )
loms
l
Katru darba dienu pa 35 Ls lai maksā. Kā var strādāt ja nevienu vārdu nesaprot tas nozīmē ka nestrādā.
vuarzazi
v
Netiek ievērota Satversme : Ir Satversmes 4.pants "Valsts valoda Latvijas Republikā ir latviešu valoda." Ir Satversmes 18.pants « Saeima pati pārbauda savu locekļu pilnvaras. Saeimas locekļa pilnvaras iegūst Saeimā ievēlēta persona, ja tā Saeimas sēdē dod šādu svinīgu solījumu: "Es, uzņemoties Saeimas deputāta amata pienākumus, Latvijas tautas priekšā zvēru (svinīgi solu) būt uzticīgs Latvijai, stiprināt tās suverenitāti un latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu, aizstāvēt Latviju kā neatkarīgu un demokrātisku valsti, savus pienākumus pildīt godprātīgi un pēc labākās apziņas. Es apņemos ievērot Latvijas Satversmi un likumus." »
Lika
L
Tikai 35 LS?????Man par stāvēšanu neatļautā vietā jāmaksā tāda pati summa. PSC
Jonis
J
Tikai 35 ls, tas taču ir izsmiekls. Par sīkiem pārkāpumiem sodi ir lielāki. Kamēr mums būs tik bezzobaina valodas sistēma, tikmēr šitie frukti no interfrontes mūsu valodu necienīs.
atbaidoshi
a
tas ka latviehsu tautai ir patstavigi jadzivo zem padomju civiklokupantu terora|(pat kinoteatri nevar sedet bez bailem) ir drausmigs starptautiska meroga noziegums,kas sen brec pec ANO akceptetas tiesiskas noreguleshanas,dekolonizacija ir musu tautas pashnotiekshanas tiesibu respekteshana. ddd
dembelis 89
d
Esi sibīrietis, nečīksti, kas tev naudas nav, samaksā godam un pamācies valodu, vismaz priekš sevis, citādi tirgū piečakarēs.
Ieva
I
Bet es īsti nesaprotu Brands-Kehres apgalvojumu, ka Kravcovu aiztikt nevar, jo cilvēkiem, redz, ir tiesības ievēlēt arī tos, kas citiem nepatīk.....Bet, cik daudzi zināja? Jā, bija kaut kāda informācija par "nedienām" Liepājā, taču, lai visu atcerētos....
Ieva
I
Nu jā, ja diženie latviešu valodas sargātāji neko daudz vairāk nav paredzējuši.....Piemēram, ja jau mums ir piespiedu darbi, tad varbūt nezinīšiem pašvaldībās un Saeimā derētu piespriest piespiedu valodas stundas pie pavisam konkrētiem skolotājiem un atbilstoši pavisam konkrētai programmai. Stundas, protams, jāapmksā pašiem un, tā kā skolotāji strādās normālajā darba laikā, algu deputāts par mācību laiku nesaņemtu....Bet mums, protams, nav paredzēts nekas no tā visa....pat algas ieturēšana ne. Un štrunts, ka strādāt nespēj.
zex
z
tas par bargu sodu,ja izkrāpj algā, tupēdams Saeimā, vairākus tūkstošus,...vajadzēja par to,...35 santīmus !?
dd
d
tAs tacju izsmieklis,katru reizi varees maksaat 35 ls,par valodas nezinaasjanu:((
jēna
j
izsmiekls, ne sods
Кравцов! Никогда не сдавайся!
Arturs M
A
Nabadziņam samest nevajag,tas tak ir tik ņečestno!!!:D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas