Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kredīta dēļ Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs pieļauj amata atstāšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
bet man ir pensija zem200ls,ari apgadajamais-student-bezdarnieks bez bezd-ka pabalsta,esmu ari galvotāja studejošā kredītam,ko man darit,esmu ar mieru par 380ls/men.stradāt,?
PB
P
Daudzas augstas amatpersonas - lielo kredītu ņēmēji - galu galā ir visvairāk vainīgas (negribu lietot vārdu "atbildīgi", jo Latvijā tam nav satura) valsts novešanā līdz bankrotam. Viņiem "drīz būšot" problēmas ar kredītsaistību pildīšanu, bet pagaidām no vecajiem iekrājumiem vēl maksājot. Jautājumi, ieteikumi un secinājumi: 1) ja bija nauda, tad kāpēc ņēmāt kredītus:2) ja vēl naudiņa turas, tad nomaksājiet visu kredītu vai tā daļu tagad, uzreiz, nebūs jāmaksā %; 3) ja nespējāt pirms pāris gadiem prognozēt savu finansu situāciju vai jums nešķiet, ka neatbilstat savam amatam prātiņa trūkuma dēļ? 4) viss, ko jūs gvelžat ir meli. Taisnība ir tikai tas, ka jūs esat tik alkatīgi, alkatība ir tā aizsmērējusi jūsu acis, ka nav tādu un nav tāda nozieguma (tas ir tikai laika jautajums), kura priekšā jūs apstātos. Tautiņa! Nu kaut vai vēlēšanu dienā atceraties šos uzvārdus?
Andra
A
varētu griezties Satversmes tiesā
students
s
es, sieva, mazs bērns dziivojam uz 200 - 300 ls neregukāriem, haltūrtipa darbiem. ar 1700 būtu debess manna!
Toms
T
Latvijas tragedija un posts sakas,kos latvijas neatkaribas atjaunosanas,jo no amatiem tik aizmesti vecie specialisti,profesionali, liela dala bija braki, bet ne visi, un to vieta salida karjesisti komjauniesi, aktivisti, un vestures skolotaji, kuri negribeja skola stradat. Latvija Arlietu ministrija, kur butu jastrada pieredzejusiem juristiem, ekanomistiem, strada vestures skolotai ka ieredni ta ari vestnieku, diplomatu postenos. Un tad nu brinamies, ka Latvijas valst ir bankrotejusi. ipasi vestures skolotajiem patik lielas algas un darba laika nodarboties ar savam iekarem.
Liepājnieks
L
Malacis, ka Sārtam ir četri bērni,kārtīgs latvietis un vēlu izturību. Taču grūti saprast, ar kuru galu šis labi izglītotais cilvēks domāja, ņemot tik lielus kredītus. 100 000 Ls vispār ir milzīga nauda pat tad, ja alga ir 2700 Ls.
t
t
izņemot to, ka tagad viņs ir zem korupcijas iespējas lielākas ja kāds piedāvās, lielāks kārdinājums ņemt ja viņš ņem
feja
f
paklau Sarta kungs, jums pieder 4 ipasumi un tad vel gauzaties,ka alga ir jums zeme? Ka sados apstaklos,kad Latvija ir bankrotejusi vispar jkadam ministram, ierednim var maksat tik lielu algu, Ls, 1700/menesi? Butu pareizi, ja visiem ministriem, iredniem, saeimas deputatiem algas tiktu samazinata par 70%. Ka ne ka pensionari ir spiesti izdzivot ar nesamerigi mazam pensijam, lielakajai dala Latvijas pensionaru ir loti zemas pensijas, Ls, 200/menesi. Ja kadam nepatik stradat valsts darba par tik lielu algu, bet ludzu, atradisies simtiem citu, kuri staves rinda, tada ir sodienas reealitate Latvija. Ir sokejosi, ka Latvijas valsts parvalde strada tik alkatigi, mantrausigi cilveki.
?
?
Šantāža?
miks
m
Vai nav kauna? Mana alga ir samazināta uz 60% no 400 iepriekšējiem un dzīvoju.
tm
t
Nāksies Tevi apbēdināt: Latvijai šobrīd ir tāds imidžs, ka brīvajā konkursā maz kuram kaut kas spīd. Pat, ja cilvēks ir kvalificēts. Vienīgi ar nacionāo finansējumu, kura tāpat nav.
xZ
x
Kur tad liksies. Viņa vienīgā izeja ir turpināt turpat un savilkt jostu vai pamēģināt tikt kādā NATO struktūrā. Lai gan: kāda velna pēc viņš par šo tēmu vispār dalās ar presi?! tas viņa izredzes nekur neveicina.
Struta
S
Ak nabadziņš!!! Un vēl nodoklis par AM dienesta auto izmantošanu bērnu vadāšanai...
Gatis
G
Vai kādam no komentētājiem ir izpratne par to, ka algas ārpus lv ir lielākas? ES/NATO ierēdņi saņem daudz vairāk, ņemot vērā viņa pieredzi, viņš varētu strādāt NATO ķādā vadošā amatā (alga lielāka kā premjeram). Tas arī lv nāktu par labu.
Nakts
N
Jā, izstāstīja gan, kā tās lietas iet! Tikai 5 īpašumi, nabadziņš!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Reklāma


Plašāk par valsts augstākajām amatpersonām, kurām ir samazinātas algas, bet lieli kredīti, lasiet rīt laikrakstā Diena. Avīzes redzeslokā būs 14 amatpersonas.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas