Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Krievijas ĀM: krievvalodīgo diskriminācija Latvijā turpinās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vispār
v
kad krievs prot latviešu valodu un runā tajā, viņš arī kļūst par latviešvalodīgo, tāpēc nebūs tiesa, ka 30% te ir krievvalodīgo. :))) paldies Dievam - visi viņi nav tik tupi kā čeloveks.
vispār
v
šitas ņesterenko laikam būtu nemaņā laimīgs un ņemtu savus vārdus atpakaļ, ja nāktos manā dzīvoklī padzīvot. tagad, kad logs jātur vaļā dienu un nakti, var visā godībā novērtēt skaņu fonu. 98,5% gadījumu tas nav latviešu valodā un ir bagātīgi rotāts ar trīsstāvīgajiem piedziedājumiem. es jums saku, tas krievu runasvīrs būtu laimīgs. dzīvoju kādas pilsētas guļamrajonā, kastīšu mājās. šonedēļ latviešu valodu dzirdēju vienu reizi - vienu nakti lija un kāds kaut kur reibumā dziedāja, bet tā pa īstam. uz galda vāzā stāv krizantēmas.. :) varu iedomāties, kas tur skanētu, ja reibumā būtu krievs.
Latons
L
Kādi krievvalodīgie? Ir un paliek krievi, ja nē, tad lai mūs sauc par latviešvalodīgajiem.
Latviešiem
L
Balsojiet vien par SC un atvadīsieties gan no latviešu valodas, gan no savas Latvijas. Labāk lai zaglīgais latvietis ir pie varas nekā "draudzīgais" krievs. Ar zaglīgo latvieti var tikt galā, bet ar "draudzīgo" krievu būs nelaime. To derētu atcer''eties tiem jaunuļiem, kuri dzimuši pēc kara.
Lode
L
Visiem diskriminētajiem krieviem jādodas uz savu mātes zemi, kur viņi izbaudīs visas privilēģijas. Nevajag mocīties svešā zemē.
Latvis
L
Paskatoties screenshotu vien jau paliek jocīgi ap dūšu.
NU gan
N
Un pačukstēšu ,ka visu to, ko mēs izstāstījām , zina pasaules zinātne, tik Kremļa zinātnieki izliekas to nemanam.
NU gan
N
He, he un pat vārds kāposts krieviski ir baltu izcelsmes.... Nabaga čelovek, ko nu? Vai atgādināt, ka balti iemācija zemi kopt attiecīgajām klejotāju ciltīm? Un ,ka baltu valoda ir tuva sanskritam utt. ... Domāju ,ka čerlovekam paveicās, jo mēs te daudz viņam izstāstījām. Varat pienākt vēl! Laipni aicināts!
TanteSidra
T
_...A.Ņesterenko norāda - «ar nožēlu var konstatēt, ka Latvijas varas iestādes turpina īstenot krievu valodas lietojuma ierobežošanas kursu sabiedriskajā sfērā, kaut gan tā ir dzimtā valoda trešajai daļa valsts iedzīvotāju»..._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~ (c)Свободный Русский, 09.11.2007 15:20 Поэтому я плюнул на все и вернулся в Родной Расей. Как здесь хорошо. Свобода русскость и полнейшее отсутствие хуторян. Желаю и вам не жизни а кайфа!
un
u
Trv nebūs Dieva vārdu veltīgi valkāt.
Человек
Ч
Латвию Господь мне тоже дал. А вам - Россию. Если угодно.
e-čelovekam 16.08
e
Redzi- cik Tu smuki uzrakstīji----И все же один языковой факт вполне очевиден. Слово Москва давно превратилось в русском языке в особое понятие — «сердце нашего Отечества». Ибо как не существует Москвы без России, так и самой России не может быть без Москвы. Un - cik Tev ir svarīga dzimtene- Krievija- tik man ir svēta mana Latvija un mana valoda.Un- nepierādīsi man pretējo- tas ir tāpat kā savu māti noliegt un -tāpat man Tev nepierādīt ko svešu. Mums katram Dievs ir devis savai tautai zemi zem saules- man Latviju, Tev -Krieviju.Paliekam pie tā un beidzam riet viens uz otru.
daunitis
d
Es joprojām nesaprotu, kāpēc katra mirlas izteikumus Krievijā pārpublicē avīzēs. Normālā valstī šādus nejēgā muldošus margināļus nepagodinātu ar uzmanību.
lasiitaaja
l
Labaak paciest diskriminaaciju skalji piikstot, nekaa braukt atpakalj uz maatushku!
no malas
n
Es esmu latvietis, taču runāju arī krieviski, tātad es esmu krievvalodīgais. Jā, Latvija mani diskriminē, jo daudzviet es nevaru sazināties latviski.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas