Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Krievijas vēstnieks kritisks par Zatlera izteikumiem, slavē valdības konstruktīvismu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
spriidiic
s
Bosa paarstaavis pasaka , kas bosam patiik un kas ne paaraak.
ezis parastais
e
Tā bilde man atgādina kādu seno anekdoti par Štirlicu un Milleru... :-)
Человек
Ч
Хороший у России посол.
nepolitik
n
Cik skumji lasīt rusofobiskus komentārus. Kur tad jūs bijat gudrie latvieši ar visu PSRS mantojumu visos šos neatkarības gados? Kur palika rūpnīcas? Kur ir Latvijas ražošana un eksports? Pie varas bija jūsu izvēlētie TĪRIE latvieši - ko viņi izdarīja jūsu labā uz šo brīdi? tātad vienalga ko pateica Vešņakovs, jo jums galvenais lai būtu iemēsls pateikt sliktu vārdu krievu pusē. Labāk pārdoties ASV tikai nemēģināt veidot veselīgas politīskās un ekonomiskās attiecības ar teritoriālu kaimiņu? un starp citu - neizmirstam pār demokratiskās valsts vārda brīvību.
Valdis
V
Ak Dievs, kāda augstprātība no krievu sūtņa puses! Ja kāds Latvijas vēsnieks uzdrošinātos kritizēt rezidences valsts prezidentu, izlidotu ārā no valsts 48 stundu laikā. Bet latviešu pakalpņi vēl diskutē...Labākā liecība par to, ka dzimtbūšanas gadi nav beigušies. Krievu sūtni ir vismaz jāizsauc uz ārlietu ministriju un jāaprāda, ka vēl pagaidām nav Latvijas gubernators. Bet uz to jau gan iet...
Antins
A
Vai Krievijas vestnieks Latvija ir ieradies no cita planeta? Nekur pasaule viesu vestnieks nedikte vietejiem, iedziemtiem laudim, (aboriginal people) ka 'korekti' iztureties pret bijusiem okupantiem. Tas ir kolonialsims, rasims, fasisms.
lasItāja
l
Ak, tad Zatleram brīvība sakāpusi galvā, kad atbrauc uz ASV! Neparasta situacija krievu vēstniekam, tāpēc jau pārkāpj diplomātijas robežas. Kautgan, būdams krievs, viņš tās varētu nezināt. Krievijā brīvība nevalda, nav ko baidīties, ka Zatlers nepareizi izrunātos. Neērti gan būtu plašās valsts valdošiem punduriem nostāties blakus staltajam Zatleram. īstais iemesls!
Berta
B
Vešņakovs tāds greizsirdīgs. Bet vai viņš nevēlas godināt uz Sibīriju izsūtītos Latvijas mocekļus? Būtu aizgājis nolicis vainagu.
Goga
G
vešņaks driģenes saēdies kaut ko pļūta, ne ko sev vēstnieks, johaidī, diplomāts it kā ...
neatkarīgais no atkarīgajiem
n
Pagaidām, nav ko tur, tajā Krievijā darīt. Ne mums ir kas brauc, ne tur kāda, ar ko varētu tirgoties. Viss tas kas tur ir, ir arī citās valstīs, lai brauc uz turieni. Lai trenējās diplomātijas mākslā uz „zaķiem” , bet ne uz vilkiem.
lauķe
l
Krievu Vešņaks rīkojas pēc jau Kremļa ierastā principa - skaldi un valdi ,t.i. - konfrontēt prezidentu ar premjeru! Un vēl, varu iedomāties to bildi pasaules presei - augumā raženais Zatlers un blakus sīkais pigaļiks Medvedis!
pudele
p
jo lielaaks diktators vai egoists,jo vairaak maaca otru,kaa dziivot un kaa uzvesties
pilsonis
p
Krievija, kremlis un loti daudz sazombeto krievu,kurus nacists Plutins ir sazombejis ir loti naidigi pret Latviajs valsti, latviesu tautu un ta ir patiesiba. Ar Krieviju var sadarboties tikai tad, kad tiek izpildits noteikums, ka sadarbiba notiek uz lidztiesibas principiem,ka Krievija nesak maciti Latviju ka tai dzivot, ka tai attistities un ka tai sakartot savu valsti pec 50 gadu Krievijas okupacijas.
hitlers
h
ir japasaka krieviem ka mes nebusim viniem draugi nekad jo pat baltkrievi ir sapratushi ka vinus krievi grib parmest!
gribu zināt
g
Pārtraukt komisijas kas aprēķina okupācijas nodarītos zaudējumus. Vai tas ir Vešņakova daudzinātais Dombrovska valdības konstruktīvisms?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas