Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Krievu valoda kā otra valsts valoda nozīmētu sašķeltas divkopienu valsts nostiprināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Izlasīju "integrācijas" odu. Un ko tādu pat Muižnieks + Kastēns nebūtu spējīgi! Nekur neatradu NOPIETNUS pasākumus L:ATVIEŠU /valstsnācijas ??/ kā pamatnācijas ,aizstāvībai.ES un mana tauta būs "IEKĻAUJOŠA".CIK un KO man būs sevī jāiekļauj? Īkviens latvietis un Latvijas pilsonis/arī svešumā/,ikviens Latvijas iedzīvotājs ir vajadzīgs Latvijai. VAI NAV VARENI???"Mūsu paaudze dzīvos komunismā!!!URĀ !"Un tādu murgu,lozungu PILNS šis t.s."PROJEKTS" Kāda ellē integrācija?IR JĀVEIDO NĀCIJAS GLĀBŠANAS komiteja,ĒLERTE un Co ! Latviešu večas sit ,lindermaņi ,ko izmet šurp Kremlis,VALSTS GRĀVĒJI,vāc parakstue PRET SATVERSMI ,Rīgas mērs,kas vazājās ar spiegu Hapilovu TV-5 apstiprina otras val.nepieciešamību,Saeimā 25 deputāti no SC,kuri UZSPĻAUJ SATVERSMEI un 4.pantam,deputāts no SC URbanovičs 8.02 TV-5 naciķa Mamikina pārraidē aicina atklātā tekstā uz nemieriem ielās,jo paši Saeimā devuši zvērestu par vienu val.,sola debess mannu krieviem,ja tiks pie varas utt.TĀ IR ĒLERTE NĀTNĀ dzīves īstenība LATVIJĀ ,kuru pārvalda KRIMIĶIS /likumīgais / no Vemtspils -- PUNDURIS.Amatos VISOS saliek pērkamas dvēseles bez cieņas tautā utt. TĀ IR REĀLĀ LATVIJA,ĒLERTE un Co!! Ko jūs grasāties mums likt "IEKĻAUT" ?Cilvēkus,kuri pat pēc 20 "neatkarības"gadiem neieredz šo valsti un cer,ka Urbanovičs atdzīvinās LPSR ?? KUR ir kaut VIENS !!pasākums jūsu murgojumā KĀ tiks aizstāvētas LATVIEŠU cilvēktiesības pilsētās,kur LATVIETIS ir mazākumtautība,kā tiks pasargāts latvietis pret DISKRIMINĀCIJU LATVIJĀ !!!pieprasot okupantu val.zināšanas? Nogājis tik tālu,ka Kļementjevs dombura raidīj.atklāti pasaka KAPĒC neder Zatlers,JO LATVIJAS !!! nacionālas valsts Prezidents nerunā krievu val/! ! ! !!!! Kādās valodās VALSTĪ runā Putins,Medvedevs,Obama,Sarkozī,Merkele utt. TUR NEVIENAM tādi murgi prātā nenāktu !!!TV raidījumā NEVIENS !!!!Klementjevu neiedomājās nolikt pie vietas! Un tas ārprāts,ka visi /gandrīz/ valdības un Saeimas biedrīši interv. krievu TV runā OKUPANTU !!!val.Jā tieši okupantu,JO imigranti /likumīgie/ citās valstīs TĀ neuzvedas. Ēlerte,es vēl arvien jūtos kā okupētā valstī ,pat pēc 20 gadiem t.s. "neatkarības". Jūsu intervija?!Kaut kas īpaši glumīgs!
nu jā » tam vienvalodīgajam 07:39 Eiropas valstīs uzraksti"nekāpt ar kājām uz poda" tualetēs arī nez kāpēc ir tikai krievu valodā.Tas laikam tāpēc lai neizzustu krievu valoda. ================================================ - Нет, это чтобы вы поняли. И вы -- поняли. Они же не знают, как для вас написать по-латышски. А так написали по-русски -- и всем понятно: и латышу, и кавказцу. Русский язык, это лингва франка, как в Западной Европе английский. Его все понимают.
nu jā
n
Eiropas valstīs uzraksti"nekāpt ar kājām uz poda" tualetēs arī nez kāpēc ir tikai krievu valodā.Tas laikam tāpēc lai neizzustu krievu valoda.
Я тоже заметил неправильную букву "d", но списал это на неграмотность, столь распространенную среди латышей, которые даже на родном, латышском, языке часто пишут с ошибками -- и не стал придираться. Вы, кстати, не пишете, как правильно пишется это слово -- очевидно, потому, что сами не знаете. Это тоже очень типично для латышей. А пишется оно вот так: "SS-Sturmbannführer". То есть это воинское звание в СС, равнозначное майору (о чем вы вряд ли догадываетесь). Вы очень самонадеянны и необразованны: zaglers » 16:51 20:51 Mācies lasīt krievu imigrant ! Tu izlasi tā kā tu gribētu,nevis tā kā ir rakstīts. Tur ir rakstīts STURMBANDFŪRER ! A ko tu raksti,krievu analfabēt ?! Mācies valsts valodu krievs ! -- При чем здесь государственный язык, эй, голова? И как твое утверждение может опровергнуть нацизм и антисемитизм, выраженные этим комментарием? И как ты можешь опровергнуть то, что этот комментарий получил наибольшее количество плюсов от читателей Диены под этой статьей? Вы, кстати, тоже очень неграмотны. Я уж не говорю, что вы с трудом догадываетесь о существовании такого знака препинания, как запятые, или, как вы говорите, "коматы": вы пропустили 4 (!) запятых. Вы и просто неграмотны, ведь вы неправильно употребляете наклонение глагола: "Tu izlasi tā kā tu gribētu..." Чтобы до вас, умника, лучше дошло, объясняю вам по-латышски, хотя и подозреваю, что вы и по-латышски не знаете таких слов: - Darbības vārds šajā teikumā ir nepareizajā izteiksmē. Vajadzēja lietot īstenības izteiksmi, bet jūs esat lietojis vēlējuma izteiksmi. Tātad nevis "gribētu", bet vai nu "gribēji", vai arī "gribi". Paskatieties mācību grāmatā vai internetā, ko nozīmē darbības vārda izteiksmes, un kā tās tiek pareizi lietotas.
Sirmais
S
Ministres kundze vēlamo uzdod par esošo, Latvijai lojālu krievu ir ļoti maz, bet tādu kas neatbalstītu domu, par krievu valodu, kā valsts valodu nav vispār. lielākā daļa krievu valodu vēlētos, kā vienīgo valsts valodu.Tāda ir realitāte un nevajag sapņot par kaut kādu krievu integrēšanos.Tam nav nekāda sakara ar Latvijas politiku, tāpat krievi darās visās bijušajās Krievijas kolonijās.Okupants un okupanta pēcnācējs ir viens un tas pats.
Sirmais
S
Tu krieva, tikai Krievijā ir populārs teiciens "židovskaja morda", tikai Krievijā jaunatne skaļi kliedz "heil",tikai Krievijā uz ielām nogalina cilvēkus ar tumšu ādas krāsu.Lozungs"Krieviju krieviem" Maskavijā ir pats populārākais, bet tas jau nekas fašisti tomēr ir latvieši, ne krievi.
Vasja
V
Ja valsts ir tik stulba ka savā informācijas telpā ielaiž citas valsts informācijas līdzekli, lai tas varētu sludināt citu ideoloģiju, tad tādai caustaigājamai sētai varbūt arī robežu nevajag. Citas valsts, citā valodā raidošu kanālu nodēvēt par nacionālo kanālu! Ja krievu valodā raidošu kanālu nodēvēt par nacionālo kanālu, tad jau vajag arī ieviest valstī otru valsts valodu un Kļockinu apbalvot ar I šķiras Triju Zvaigžņu ordeni par veiksmīgu integrāciju. Nav saprotams arī Nacionālās radio un TV padomes iecelto uzraugu darbs, kuri saņem lielas algas un neko nezin par pirms pusgada piešķirto nacionālās televīzijas statusu kanālam Pro100TV.
zaglers
z
Mācies lasīt krievu imigrant ! Tu izlasi tā kā tu gribētu,nevis tā kā ir rakstīts. Tur ir rakstīts STURMBANDFŪRER ! A ko tu raksti,krievu analfabēt ?! Mācies valsts valodu krievs !
-- Латыши больше всего любят нацизм и антисемитизм, именно поэтому следующая точка зрения под этой статьей оказалась самой популярной, антисемтитский пост, который написал латыш с говорящим ником "Штурмбанфюрер": "Sturmbandfūrer 08:24 mums ir veel viena grupa , krievvalodiigo žiidu , nav savas valodas , nav savas etniskaas dzimtenes , manupraat šie ir visskaļaak bļaujošie , faktiski piesmeereejušies krievu kopienai , tie ir lindermaņi , pļiiņeri..." -- Она набрала у читателей Диены 33 голоса -- больше всех под этой статьей! А вы говорите, интеграция. С "этими" нам интегрироваться? Да горбатого только могила исправит.
annija
a
Lai viņa iet galīgi
Ministry of Truth
M
Vai Tu pats vispār saprati, ko gribēji pateikt?
veca dziesma
v
sarkanbaltsarkani izmaletie komunisti un to jaunais vilnis-meligimafiozaa 4. maija rezhima locekli.kas 20.gs asinainakaas kustibas pasaule-komunistu "partijas" teroristbandas biedrakarti pat nav dzive rokas turejushi,neko citu,ka krukji kremla gangrenas lejierkasti,ka pasdomju civilokupanti ir musu LV valstspiederigie.....un dzivojam joprojam zem kremlja terora,20 "brivibas" gados shis meligimafiozaas bandas terora rezultata latviehsu tauta masveida ir devusies beglju gaitas... ddd
Ministry of Truth
M
Par kādu pretsparu tu runā. Kas izrādīs to pretsparu - vēl dzīvie pensionāri, vai varbūt attiecīgās ministrijas, attiecīgās pārvaldes, attiecīgās nodaļas vecākie referenti, vai varbūt pretsparu izrādīs tie kas īrijā, anglijā vai vēl kādā zemē lasa sēnes, pako vistas, vai šķiro atkritumus. Šaubos, vai šodien varētu savākt kaut 5 % no tiem cilvēkiem, kas bija atnākuši daugavmalā 1989. vai 1990. gadā.
Ministry of Truth
M
Esi tik laipns un iesniedz ''pareizo pseidonīmu'' sarakstu. Gaidu. Bet pupi ir forši. Iesaku gan mazbērnam, gan romantiskam vīrietim.
Laimonis
L
Krievu valodu kā otru valsts valodu Latvijā var vēlēties tikai iekarotāji un muļķi. Muļķi ar laipnu un pacietīgu skaidrojumu vēl var pamudināt uz izglītošanos. Enerģiskam un nekaunīgam iekarotājam Latvijā no katra latvieša jāsajūt pretspars vai vismaz novēršanās kā no kaut kā nepieklājīga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas