Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Krievu žurnālists: kauns, ka Kravcovs neprot latviešu valodu; tas ir sitiens vēlētājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nezin kā
N
tas SC definē to savu sludināto saskaņu?Līdz šim gan viņu darbošanās neliecina par nekādu saskaņas veicināšanu ,gluži otrādi-tiek darīts viss,lai latviešiem "ierādītu"viņu vietu savā zemē,bet krievvalodīgi varētu baudīt tās pašas privilēģijas ,ko baudīja PSRS laikos un iespējami drīzāk Latviju atkal atgrieztu Krievijas apkampienos.Vai tā saucas saskaņa Saskaņas centra gaumē?Var jau būt ,ja mēs paši turpināsim klusēt un visam piekrist ,tas var arī ar laiku izdoties.Vēl dažus Kravcovus Saeimā un arī valodu pazaudēsim.
kk
k
Šis kravcova gadījums raksturo ""saskaņas centru"" . Viņu attieksmi pret valsti.
Inese
I
Man prieks, ka ir pat tādi krievvalodīgie cilvēki, kuri uzskata, ka jāzina tās valsts valoda, kurā dzīvo un ka tas ir kultūras jautājums! Jo tā tas patiešām arī ir! No tā, ko redzama Latvijā šajā jomā, nevaru secināt neko citu, kā tikai to, ka krievi ir ārkārtīgi nekulturāli. Kravcovam tiešām labāk būtu taisīties ar godu (cik nu tas vairs iespējams) projām no sava amata.
Anna
A
Priecē, ka arī krievu cilvēki godīgi uztcer šo situāciju! Kauns bija klausīties Kravcova kolēģos!
borcinsh
b
shita bilde - tieshi QUIZam: a. bandits b. izglitots setnieks c. hanibals d. Latvijas Saema Deputats
Nu nu
N
vai tad ,paskatoties vien uz to "deputātu",nav skaidrs ,ka ar kaut kādu kultūru viņam nav pat attāla sakara?Pat Šreks izskatās pēc simpatiska puisīša salīdzinājumā ar to.
100%
1
“Jebkuram cilvēkam, kurš nonāk citā valstī, ir jāzina vismaz trīs vārdi vietējā valodā. Valoda ir jāpārvalda, ja šeit dzīvo. Pašam taču ir ērtāk dzīvot, ja zini latviski. Tas ir absurds , ja nezina valodu. Tas ir kultūras jautājums”.
papucis
p
Lasiet""Satversme"""'starp rindām""-un atrodiet,lai bezkaunība pret mqanu valsti nepaliktu nesodīta.Likumdevēji pie darba!jūtos ""aapspļaudīts savā valsti"".
alberts
a
Jusu zināsanai -Ienakot krievu tankiem un armijai Latvija tas rindas bija MAZ krievu,tur bija velns zin kas ar šaurpierēm un šķībam acīm.Krievi naca pēc tam,ieņemt "atbrīvotos"Dzivoklus un teritorijas.
alberts
a
Kads tur "sitiens" veletajiem.Vini jau ir tadi pasi nejegas.
Adatiņa-borcinsham
A
Nu gan salīdzināji,laikam tagad tikai pamodies!Nesalīdzini Lemberga kungu ar kautkādu Kravcovu,lai tik tinās no kurienes šeit ieradies,divdesmit gados nav iemācījies ne godīgi labdien pateikt,tāds neciena ne latviešus ne arī Latvijas valdību,bet tādiem nav vietas mūsu valdībā!
dihlofos
d
Vēl jāpārdod Žirinovskim,Zjuganovam pilsonība(Latvijā ir bijuši),bet Urbanovičs pārdos Saeimas deputāta mandātu (tiks vēl pie īpašumiem Latgalē).Šlesers pārdos uzturēšanās atļaujas un skaties mums būs,ne divvalodīga,bet vienvalodīga Saeima,krievu.Tā kā mācaties letiņi,kuri neprot,Russkij jazik un problēmu nebūs.Arī Putins ar Medvedevu brauks uz Jūrmalu atpūsties,lIdz ar viņiem visa mafijas svīta un kājlaiži.Varēsim noandelēt visas tukšās mājas Jūrmalā un dzert vodku par 87rbļ. pudelē(daudz lētāk kā točkā).Forši!
pamela
p
Ja visi /gandrīz/ būtu kā Vl.Andrejevs,/atceros viņa dok.filmu/ tad Latvijā nebūtu divkopienu valsts. Piekrītu "natali",jo tiešām Mamikina progr.jautājumi un balsojumi ir ārpus veselā saprāta.Tā IR naida kurināšana !Gadījums ar Kravcovu pierāda ,ka SC TIKAI ! vārdos ir par vienu valsts val.un katrs var iedomāties kas notiks Latvijā,ja SC tiks pie varas.
Protams
P
Tā ir neslava Saskaņas centram, kad Kravcovs neprot latviešu valodu. Tas ir arī mīnuss paša Kravcova darbspējai Saeimā.
natalī
n
paskatoties Mamikina raidījuma aptaujas rezultātus, SC vēlētāji ir traki priecīgi par Krtavcova izpausmēm. Neticu, ka pēc pusgada šito vareno Krievzemes dēlu padzīs no Saeimas, jo nobīsies no Krievijas reakcijas. Bet to, ka viņš to valodu neapgūs, pat mans Bobis saprot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas