Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Krievvalodīgajā presē SC ņemšanu valdībā saista ar krievu valodu kā valsts valodu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krievu valoda kā valsts valoda ir K
k
un tāpēc nav NEPIECIEŠAMS to kā valsts valodu pieņemt citās valstīs,piemēram Ķīnā jeb USA;arī Latvijā nē,taču,ja Latvijas krieviem ļoti gribas runāt krieviski,viņi var pārcelties uz dzīvi Krievijā un tur runāt krieviski līdz apnikumam
K-K
K
... ne tikai saistitI POLITISKI procesI, bet PRET Satversmes 4. klauzulu izvirzita darbiba NO ZVERESTA DEVUSIEM LATVIJAS 'PILSONIEM ' .... ?! ... UN IZMAINA UZSPIEZAM AR SPEKU !!!!!
es
e
mums PSRS laika ar varu lika macities KRIEVU valodu , bet tagad , krievs seit ir dzimis , ir LR pilsonis un nemak latviesu valodu , vienkarsi ignore to. Tad man rodas jautajums vai nevajadzetu anulet LR pilsonibu? Vecas tantes vel lidz sim nemak latviski runat un pat nesaprot latviski. Tadus cilvekus sutit atpakal uz krieviju , jo es tadus necienu un necienisu , atbildu tadiem tikai latviesu valoda . Pret SC man ir tada pati nostaja.
Uzvārds
U
Nosta ar okupantu pieminekli ! Nost ar kauna stabu ! Nost ar SC !
XXL
X
Starp Lindermani un krievu presi nav liekama vienādības zīme!:)
latvietis
l
Latvijā krievu avīzes vispār ar likumu vajadzētu aizliegt
doma
d
Ko var melot, nekad no krieviem neesmu dzirdējusi, ka grib krievu - otru valodu. To jau Rīgā pļurina. Un māna tautu. Valsts valoda ir latviešu un basta. Bet ne naidīgi , bet taisnīgi . Un utainie Visu Latvijai lai nebaumo. un nebaida cilvēkus. Idioti uzdarbojās.Ar to jau valstij sliktāk , ka nepako citu nedomā , ka tikai naidu kurina. Ārprāts, valsts bardakā , viņi vēl plēšās savā starpā.
Nez kāpēc
N
Vācijā mācības skolās vācu valodā nav cilvēku baidīšana,Itālijā -itāļu valodā arī nav,Zviedrijā -zviedru valodā arī nē ,pat Krievijā mācības krievu valodā neskaitās ne ekstrēmisms,ne nacisms ,ne vēl kaut kas briesmīgāks .Tikai Latvijā prasība pēc mācībām valsts valodā valsts finansētās skolās gan okupantu ,gan aptaurētu latviešu prātos skaitās noziegums un nez kāds pārprastu cilvēktiesību pārkāpums.Cik gan zemiskam ir jābūt cilvēkam ,lai savā valstī atteiktos no savas tautas valodas un pūstu savu lielāko ienaidnieku stabulē.Kaut gan -spriežot pēc jūsu komentāriem-šaubos vai esat latviešu tautai piederīga/s.
  • 5
  • 0
kabis
k
zeme paveries, nu negrib un negrib viņi to valodu mācīties, meklē visādus ieganstus, visādas palīdzības no Kremļa, lai tikai te var krutīt savas pravas. Ir gan tauta pasaulē radīta, lai visus kaimiņus paspīdzināt.
Aicis
A
Šis jautājums tiek turēts,lai baidītu latviešus,jo tie brīžiem baidās pat no savas ēnas.Visi labi saprot,ka rezultāts referendumā būtu 7:3 latviešu labā.Sponsoriem kremlī galvenais,lai SC nokļūst valdībā,tad gan varēs sastrādāt lielākas vai mazākas cūcības.Es pat gribētu,lai šis referendums notiktu un tad šo jautājumu varētu nolikt malā.Plus,mēs vēl redzētu 5.kolonas skaitu starp pilsoņiem.
Nu re!
N
Šantāža!
Protams
P
Tak skaidrs, ka medijs, kurš publicējas krievu valodā Latvijā, ne cik nav lojāls pret Latvijas valsti.
njā
n
Paldies VL par krievu motivēšanu parakstu vākšanai
Salmz
S
Kārtējais "latvietis" bez pašapziņas
  • 10
  • 0
Ministry of Truth
M
Vai tas bija kāds cēloņsakarību meklējums? Ja tā, "vainojiet" VL! arī pie tā, ka cīņa par krievu valodas uzspiešanu norit arī Igaunijā, Ukrainā un citur.
  • 20
  • 1
Supreme
S
Valoda var būt pat ķīniešu, bet politiķis šeit Latvijā jābūt lojāls par Latviju. Ne Krieviju, ne kādu citu valsti.
Re
R
Driz mums Latviesiem no Latvijas bus jabeg prom.
Nē!
N
Bēgšana ir gļēvuma pazīme!
  • 7
  • 0
Ministry of Truth
M
Komentāru kvalitāte ir ļoti vāja. Es ieteiktu izlasīt, ko tāds PCTVL Giļmans (Urbanoviča bijušās partijas biedrs) saka savā blogā laikrakstā Čas. Viņš atbalsta SC un vairs neizrāda nekādas rūpes par PCTVL. No tā var secināt, ka PCTVL pēdējās vēlēšanās bija kartona izkārtne - māneklis. PCTVL izlolotie cilvēki tagad ir atrodami SC (Rubika - Ždanokas domubiedri). Tur ir arī viņu ideoloģiskā partija - LSP. Ar ko tad SC atbalstītājs Giļmans ir pazīstams. Piemēram, ar šādiem izteikumiem: "Nacionālistiska domāšana raksturīga absolūtajam vairākumam pamattautībā un kaut cik demokrātisku Latvijas sabiedrības iekārtošanu var uzspiest tikai ar spēku. " Raksta nosaukums: Kā likumīgi likvidēt Latvijas valsti". Ne no viena A. Giļmana viedokļa Tautas saskaņas partija nav publiski norobežojusies. Un tādēļ ir tikai loģiski, ka Urbanovičs krievu presē saka to, ko nekad nav teicis latviešu presē: "Krievu valoda Latvijā (...) jāatzīst ar likumu, tai kā nacionālās minoritātes valodai jāsaņem valsts un sabiedrības atbalsts, tajā skaitā izglītības jomā." Latviešu presē viņš saka, ka krievu valodai Latvijā nekas nedraud." Mēs varam paši šo saliekamspēli salikt kopā pa gabaliņiem vien, prese un Google visiem ir pieejama. Un tad būs redzams, ka PCTVL, interfronti un SC nošķirt nav iespējams.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas