Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Krīgers: Partiju attieksme pret pienākumiem ir tik bezatbildīga, ka nākamgad varētu notikt vēl vienas vēlēšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Moriss Berts
M
Paldies - gluži mans redzējums šajā koalīcijas veidošanas procesā. Nacionāļiem tomēr ieteiktu nespītēties un iet, atceroties "streļķus", kuri gāja "aci pret aci", jo diez vai Vienotību vai ZRP izdosies kādam sašķelt.
krass
k
Zatlers ir visīstākais varonis. Tā izsaukt uguni uz sevi ar rīcību, kura ir vienīgā pareizā un loģiskā, tur vajag drosmi. Dombrovskis ir zaķpastala, nobijās no atbildības.
Strepa draudzene
S
ZZS noteikti varēs piesaistīt.
aber protams, miiljais
a
sasper jods to meeslu bedri, kur tie dizjie latvju deeli?? Aizbraukushi Iirijaa shampinjonus palasiit!
Prieka māja
P
Kāpēc ne? Katru gadu pa balagānam lai tiem, kas vēl atlikuši, nebūtu garlaicīgi. Ekonomiku dombrovskis tāpat izglābis līdz pilnīgam kliņķim, neatkarība sen pačakarēta, tagad var paākstīties.
ned....s
n
Dombrovskis ir cilveeks, kuru varbuut vieniigo var cieniit Latvijaa (man nav garumziimes klaviatuuraa). Vinjs nav sajaajis Latvijas ekonomiku. Mani vairaak satrauc ''tumshie'' ljautinji, kuri taalaak par savu sniipi neredz. Pagaatni vismaz atceraties? Protams, ka nee, tad nerakstiitu tik stulbus komentaarus! Iespeejams komentaarus raksta ljaudis, kuri veeloas dariit kaiteejumu Latvijas tautai - izbijushie cURBIRas - zaglji!
  • 3
  • 1
....
.
Vai esat tik pārliecināts par to, ka ekonomika ir aizlaista līdz pēdējam kliņķim? Patiešām uzskatiet, ka nevar būt sliktāk? "Balsosim par tiem, kas vēl nav bijuši, sliktāk nebūs!". Un kā ir? Tā kā der ielāgot - sliktāk nebūs tikai kapos, līdz tam vēl ir ko sad...st.
  • 1
  • 0
Bijušais vēlētājs
B
Vienīgā izeja, ļaut SC stūrēt un aizrīties. Ko tas maksās Latvijai un latviešiem, šausmīgi pat priekšā stādīties! Noteiti nesalīdzināmi briesmīgāk, kā ārkārtas vēlēšanu rīkošana! Izskatās, ka viss tiek uz to virzīts. Laikam taču kādam izdevīgi?
Padumjā Latvija
P
Vajag kā Amerikā - 2 partijas. Gan jau kāda iegūs 51% :) Tikai aizdomas, ka tie būs SC, jo vietējie bāleliņi pēdējos 20 gados izceļas tikai ar naudas tērēšanu...
Kārlis
K
Ļoti parezs autora skatījums! Viss izskatās pēc liela bērnudārza, smilšu kastē - es, - nē, es! Štrunts par valsti, ES gribu tagad komandēt!
lauķe
l
Tas būtu labākais , kas varētu notikt......gribētu redzēt cik balstiņu tad saņemtu Kangars Zatlers......
Air
A
Tagad skaidri parādās, kuram valsts svarīga, kuram personīgās ambīcijas. Krieviem ir tāds teiciens - "Budj po prosche i narod k vam podtjanetsja". Daudzu politiķu augstprātība ir fantastiska.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas