Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Kristovskis atzīst, ka Dombrovska valdība bijusi Lemberga ķīlniece

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ll
l
IZSKATAS KA KRISTOVSKIM NEPATIK ZINOSI VADITAJI,JO LAIKAM PATS JUTAS VARGS.
Enco
E
ļaunais Lembergs, starp citu, piedāvāja ietaupīt atsakoties no nenormāli dārgo telpu īrēšanas.Vienotība auroja, ka tas esot populisms un jāgriež esot maznodrošinātajiem, pensionāriem, izglītībai un policijai. Ļaundaris Šķēle piedāvāja uzlikt nodokli īpašumiem, kurus bankas atņēmušas parādniekiem un mierīgi veģetē, tribīnē toreiz kā sperts uzskrēja šadurskis un sāka histŗiski spiegt, ko Šķēle iedomājoties, aizsart bankas? BANKAS! Kamēr Latvijā valda dombrovska vienotības kliķe, Latvija būs šīs kliķes un banku oligarhijas ķīlniece!
vairis
v
par tiem tukšajiem īpašumiem, redz ja zemnieks zemi neizmanto tad nodoklis dubultā, tad kāpec tāpat nedarit ar tukšajām ēkām, fabrikām, naftas vadiem?
  • 2
  • 0
lauķis
l
Dombrovskis ir goda vīrs, un par viņu arī balsošu! Viņam nebija iespējas normāli strādāt. Vai vajadzēja sapīties ar hūtistiem, tas cits jautājums, bet ne jau viņš viens to lēma?!
padomāsim
p
Jā,tev taisnība ZZS neļāva Valdiņam netraucēti rīkot maznodrošinātās sabiedrības daļas apgraizīšanas orģijas,kuras tu sauc par "strādāšanu".
  • 0
  • 1
Nu gan...
N
Par vēlu, daudz par vēlu tāda atzīšanās!!!
SS
S
TAA BIJA LIELAAKAA DOMBROVSKA KLUUDA,NEMA SAVAA PARTIJAA VENTSPILS LILIPUTU-ZAGLEENU.KAAPEEC TAADA DOMU PIENEEMA DOMBROVSKIS NAV SAPROTAMS.VAJAZEEJA SC.VALDIIBA SODIEN BUUTU SAVAA VIETAA.BET LABI IR KAA IR,TIKAA VALAA NO PADLA SKEELES UN DEBILAA SLESEKOVA.
Senais
S
Vēl jau tā pati valdība, kas , kā izrādās ir Lemberga pavadā, darbojas un darbosies vēl krietnu laiku. Līdz nākamajai, kas varbūt atbrīvosies, bet tikai varbūt.
....
.
KO Dombrovskim bija darīt, ja balsis nepietika? Ko darīt, ja penši balso tik pa ZZS? It kā šai partijai būtu kāds sakars ar Latvijas zemniecību, laukiem. ZZS ir tīra bijušo kompartijnieku barotne un ne gramu vairāk. To pierādīja arī viņu balsojumi tandēmā ar PLL un SC. Visi viņi vienā pusē. Viņi valsti noveda uz pēdējo vietu Eiropā, ko mēs vēl ceram, tagad jādod vieta citiem. Cerēsim - labākiem.
bite
b
Par tiem penšiem nepiekrītu! Zinu jaunus cilvēkus, kuri balso par zaļajiem, par tādu Lembi nemaz nedomājot! Zaļajiem reiz vajadzētu atsvabināties no tiem hameleoniem!
  • 3
  • 1
tekla
t
Ne jau Vienotība noveda pie nabadzības un vispār ,vai latvijā patiešām dzīvo nabadzībā? Diez, vai ta nu ir? baiga nabadzība-tik daudz auto, maju, visi ir paēdusi un padzērušies, ceļo un tik bļauj, ka nabadzība...
padomāsim
p
Jā,šobrīd daļa sabiedrības dzīvo nosacīti labi,bet uz kā rēķina? Uz nemitīgi augoša ārējā parāda bāzes,kas jau pārsniedz 20 miljardu latu,tātad uz nākošo paaudžu rēķina! Un kas notiks kad kreditori sāks piedzīt parādus? Tad notiks sekojošais: Prezidents Zatlers uzstājas valsts iedzīvotāju priekšā: Man priekš jums ir divi jaunumi – labs un slikts. - Sāciet ar labo! - Mūsu valstij beidzot izdevās nodzēst ārējo parādu! - Urāāā!!! Un sliktā? - Mums ir tikai 72 stundas, lai pamestu šo,nu jau mums vairs nepiederošo, teritoriju. Vai tas ir tas ko tu gribi panākt? Tad tikai uz priekšu un balso par vienotību un tās klonu Zatlera kulta partiju.
  • 1
  • 1
Vita
V
Latvijā modē vaimanāt! Tiem, kuriem patiešām grūti, nezēž pie datoriem! Brēc vairāk tie no kampēju sugas!
  • 2
  • 2
He
H
Dirsā būs visiem bez izņēmuma, ne tikai V. cietīs, vissāpīgāk klāsies vecajiem valsts izlaupītājiem, jo nav jau vairs ko laupīt, bet netrekni dzīvot šie vairs nemāk.
[email protected]
z
Kristovskis gaužām kļūdās paliekot "Vienotībā"ar JL Ābeltiņu (sadarbošanās ar "SC" un Štronbergu. Viņš ir pierādījis, ka viņš nav spēcīgs politīķis un vadpersona, lai par viņu atkal balsotu. Viņš ar savu "PS" ir maldinājis mūs par savām spējām vadīt patriotisku un nacionāli domājušu partiju Latvijas labklājībai. Kāpēc viņš momentā nolika savu Saeimas mandātu, kļūstot par ārlietu ministri? Ne jau, lai palīdzētu Saeimas uzdevumiem, bet lai atkal reizi atalgojuma dēļ!! Mana balss Kristovskim šoreiz nekritīs. Žēl, bet iespēju vadīt un palīdzēt Latvijas politikai, viņš kā Jūdas pārdeva par ārlietu ministra portfeli. Kauns.
Lelle
L
Laiks dzīvot, laiks mirt...šitais jefiņš vēl aizķēries no Latvijas (strup)ceļa laikiem...
čoms
č
Jūsu vilciens aizgājis. Bijāt pie varas , un visu nolaidāt uz grunti.
Oponeju Kristkovskim
O
Ja Zatlers apvienotos ar Vienotību, tad ....kugit's aiziel ļur, ļur, ļur....Kristkovskis (ja kandidēs) šoriz labi dabūs 20% no balsīm ko dabuja 10. saeimā
Latvija jenotības ķīlniece - papild
L
Vienotība padarīja par nabagiem skolotājus un joprojām negrasās pārskatīt viņu algas - 250 ls pirms nodokļu nomaksas Vienotrība sparīgi rūoējās, lai inīkst lauki. Vienotība darīja visu iespējamo, la cilvēku bēgtu no Latvijas Vienotība nerunā par darbavietu nepieciešamību Vienotība melo un pieņem slepenus lēmumus Vienotības laikā ir haoss izglīt;ibas sistēmā Vienotības laikā likvideta MEDICĪNISKĀS palīdzības iestādes Vienotības laikā nemācās skolā vairāki tūkstoši skolas vecuma bērnu Vienotība ir tā, kuras lielākā daļa deputātu ir bijuši valdībā arī pēdējos 20 gadus un bijuši līdzdalīgi valsts izzagšanā - ar atbalstīšanu vai klusēšanu. Es nebalsošu par Vienotību NEKAD.
atbalstītājs
a
Paldies par Jūsu komentāriem- tādā veidā ziņa nokļūst sadaļā "Lasītākās" un nodrošina Vienotībai bezmaksas reklāmu. Lūdzu, rakstiet vēl! :)
  • 3
  • 6
purveklis
p
nu, vecīt, alus kausu un stroķi (pifpafīgo) vari uz dārza rūķa hūtvirsmas uzlikt? ja vari, tad viss Štokos, Augustiņa otrā pusē sākas pīļu medības

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas