Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Kristovskis: Ietekmīgu partiju var izveidot piecos gados

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Krists
K
Bijusais agents Krists ! es tevi atceros !
vai
v
nnnno
bea
b
nerādās tiem pisaviešiem nekāda rožainā nākotne gan.
zīzā
z
Kas,Kristovski, arī tev širmis galīgi aizpeldējis-Tavas nolaidības dēļ Latvija ir zaudējusi vārdos neizsakāmas kompensāciju naudas.Tagad šis sāks žvankstēt?Kalnietei smadzenes sajājās toreiz kad viņa jājās ar diviem vienlaicīgi.Kas tad Tev nabadziņ izčakarēja swmadzenes?A,varbūt kāds smuks eiro deputātiņš.?
lēne
l
20 gadus nestrādāji.Eiro naudu nozagi Latvijai.Tagad Saulcerīte modīsies no miega un kāps no stikla kalna un pa Brīvības ielu ielu ar aizdomīgo Kalnieti lēks galopu.Vai ta kaunu patiesi maizē esat apēduši?
geņa
g
Pastrādāji eiroparlamentā.Latvija nedabūja praktiski ne 1oo daļu ko saņēma citas valstis.Vai tā nav tava vaina?Es domāji netaisi jaunas partijas.Tevis dēļ Latvijai gar degunu aizgāja milzu miljoni.Labāk Kristovski Tev un lLatvijai būtu ,ja tu atpūstos.
zoss
z
Ko ta tu Kristovski dari visu laiku?Tavs ģīmis pie Latvijas politikas debesīm planē vismaz 20 gadu,Jēgas nu nekādas.Atkal būvēs jaunu partiju.Kāpēc?
B.
B
Tu domā Sijātu un Tipānu?
Lamatas
L
Sinekūra ir vislabākā ēsma uz kuras milzumdaudzi uzķeras. Domāju, ka pēc eiroparlamenta, vai Latvijas prezidentēšanas, politikā vairs nav ko meklēt, jo vēl mierīgāku kaut kom atrast par ko dāsni maksā, nav iespējams.
Jencis un Āvuls
J
Pacēlām. Kas tālāk jādara? :)
A.
A
Un tagad paceliet rokas tie, kuri Kristovski un Kalnieti pazīst personīgi! :-)
q
q
Ko dara tajā partījā vakarskolnieki no ex-Jaunlaika, kas staigā pakaļ šadijam?
Karamele
K
Kalniete ir tā, kas šo partiju nogremdēs. Cilvēki, kas gāja pie Kristovska, sen atstumti malā. Kas tagad ir PS? Ja Kalniete - atvainojiet, mums nav pa ceļam.
Jencis un Āvuls
J
Visu Latvijai prot tikai salā pliki izģērbties un karogus vicināt. Nav ne izglītības ne kāda cita potenciāla. Pliks āķis un kura dažs labs atkal gatavojas uzķerties. Ģirts jau nu gan daudz savā politiskajā mūžā Latvijai paspējis sliktu nodarīt. Blakus stāvējis pie daudziem noziegumiem, redzējis, bet nav laikus ziņojis.
alnis
a
protams, visu ko dara Girts un Sandra ir smagi, fundamentaali un vareni. Pat darbs Eiroparlamentaa, ko visi deevee par politiku medusmaizi, kur par neko nedariisanu un darbosanos bez atbildibas kada prieksaa maksaa naudu. Pat par to Girts Valdis spej pazinot ar nopietnu un cietu izteiksmi sejaa, ka tas ir neeeenormaali, nu neenormaali, smags un nepateiciigs darbs (drausmiigi nogurdinosh laikam tas politturisms un muzigaa piedaliisanaas visadas prezentaacijas, kur visu laiku jaadzer smalks sampis un jaaed tik noriebusaas melno ikru maizites), kuru pie tam - ieverojiet- neskatoties uz taa titaaniskumu, neviens diemzeel Latvijaa taa arii nepamana. Nu, vai sis cilveeks var pretetendeet uz nopietna politiskaa speka veidotaaja un arhitekta statusu? :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas