Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Kristovskis izšķīries nekandidēt uz Eiropas Parlamentu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krista
k
Visu cieņu šādam lēmuma. Tur vajag lielu drosmi, lai atteiktos no ES deputāta labumiem- lielās algas, kas nākošajā gadā būtu vēl lielāka, un kompensācijām.
smiekls
s
neticu, ka tads amurs ka hohma vispar piedalas velesanas. un ja piedalas, tad savel visadus tur lidakas, kalninus un olimpiskos medalniekus.
Dārta
D
Tā ir diezgan liela varonība no Kristovska. Galu galā viņš visu laiku atrodas Latvijas eiroparlamentāriešu topa 1.vietā. Bet, ja nāks uz Rīgu, arī ok. Viņam būs drusku plašāks skatījums.
hohma
h
Ir sapratis, beidzot prats ir apgaismojies, ka vinu neviens par vinu neieveletu EP, tacu nav nekad ceriba, ka so ieveles kads Latvija. Lai iet un pastrada kadu lauku darbu, kautt vai pie G.Berzina cuku ferma. Sie paslabuma mekletaji, ciniki nav verts, ka vinus ievel ka deputatus, jo no viniem nav nekada labuma.
Annuža
A
Apsveicams lēmums. Eiropas pieredze Rīgā arī noderēs. Cerams, esot Rigā, Kristovskim izdosies neitralizēt Kalnietes "melno ēnu", kas klajas pāri visai partijai un rada par visu PS ne pārāk labu iespaidu.
zvirbulēns
z
Kristovskis - Latvijas Ceļa dibinātājs, visas esošās Latvijas vēlēsanu sistemas, pārvaldes sitēmas pamatlicējs joprojām ierindā, joprojām strādā ! P.S. Kad viņš vienreiz beigs strādāt? P.S. Ir cilvēki, kuri būtu daudz noderīgāki, ja viņi nestrādātu, un Kristovskis ir viens no viņiem :))))
Normalais
N
Lai ari Kristovskis EP bija viens no musu labakajiem deputatiem, tad tomer Latvija shobrid specigi politiki ar neaptraipitu reputaciju ir vairak vajadzigi - labs lemums!
P.S.
P
Atbildīgs lēmums. PS būs ieguvēji.
VIENS NO MUMS
V
NODEVEJ! PIEZVANI KRISTOVSKIM! UZAICINI VINU DOMA LAUKUMA! PIEACINI PARIS SIMTUS LIECINIEKUS UN PARUNA AR KRISTOVSKI ACI PRET ACI! PARUNA! APLIECINI SAVU VARESANU! JA TO NEVARI, TAD TAVI VARDI PARADA TO KADS LUPATA PATS VIEN ESI.
Lelle
L
Kandidēs Sandriņa...viņai visu mūžu kaut ko gribas, bet nevar dabūt...
Liene zvirbulēnam
L
Ko tu zini par viņa darbu? Kas esi pats un ko esi paveicis bez citu aplikšanas šajā valstī?
zvirbulēns
z
Šitais tirliņš ar savu lielo darbu ir vienkārši ....
nodevējs
n
Pareizi dara, jo ārpus TB/LNNK viņam nav izredžu. Šī partija gan amatus valdībā, kas ļāva popularizēt sevi, gan iespēju kļūt par EP deputātu, bet viņš to nodeva!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas