Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kristovskis: Ja pasaule vēsturi traktētu kā Krievija, Eiropā valdītu naids

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
.......
.
Lasot sitos komentus,nak smiekli.Nacionalistu stulbums ekonomiskaja joma nu vairs nekam nav noslepums.Latvija ir visdzilakaja krize Eiropa (pec Islandes),bet lai kaut ko daritu ekonomika,nacionalisti nekadi nevar nolekt no sava iemilota zirdzina-vajag visus macit,ka vajag skatities uz kara rezultatiem-ka vajag tulkot vesturi. Iedzeniet vienreiz sava stulbaja pauri-Latvija pasaules vesture ir tuksa vieta un neviens jusu idiotiskajos vestures tulkojumos neklausas un nekam vini nav vajadzigi.Mazas valstinas mazakas dalas iedzivotaju lielummanija-mes esam lieli.mes visu zinam,mes visu pareizi daram-un ciks vien iznak-ka ekonomika,ta politika. Laimigu celu uz Latvijas izzusanu no pasaules kartes!!
piemineklis
p
Dievs jau brīdināja divus pieminekļa jaucējus aizsūtot uz elli, izskatās ka par maz .....
Valērija
V
Demontēsim pieminekli, darbi visticamāk izmaksās Rīgas nodokļu maksātājiem ap 5 milj. latu un ko tāds mērs darīs talāk? Ņems kārtējo kredītu, cels nodokļus, apgriezis algas? Nav taga īstais laiks kārtot starttautu konfliktus, turklāt tādus, kas tik smagajā ekonomiskajā situācijā var kaitēt mums pašiem!
Šampēteris
Š
Mums laikam jāsaprot, ka uzvaru Lielajā Tēvijas karā nozīmē 'geržavas atgriešanās 1914. gada robežās. Bet tad jau mūdienās īpaši nav ko svinēt ? Vai tāpēc turamies Krievijas ienaidnieku TOPā ?
aramis
a
Jā, piekrītu! Asiņainā Staļina režīma uzvaras piemineklim Rīgā nav vietas.
Terorists
T
ASV un briti jau tādēļ klusē kad paši šo austrumeiropu atdeva Josifam kā pateicību.Un nu mēs atkal gribam lai nu šie sāk saprast baltiešu sāpi.Nekas neiznāks jo nu ir krīze un šamējiem nav laika ar tādiem niekiem,bet Matuškai ir vajadzīgi patriotiski saukļi jo nu paši ir visu laiku s...os,bet Krievzemes gars ir jāuztur.Tātad tikai un vienīgi 1941-1945g.,jo cita postpadomju Krievijai jau nav ar ko īpaši lepoties.Un mūsējie kā vienmēr ir uzdevumu augstumos,Krievijā nop.......as,mūsējie nostājas miera stājā un salutē.
Bērziņš
B
Amerikāņi un Briti patiešām II pasaules kara laikā un īsi pēc tam ATBRĪVOJA Eiropas, Āfrikas un Klusā okeāna tautas (ar dažiem izņēmumiem, piemēram Grieķiju, kur nacistus un komunistus aizstāja ar tikpat sliktiem kapitālistu blēžiem). Savukārt PSRS visas valstis, kurās ienāca, PAVERDZINĀJA pat vairāk nekā vācu laikā. Ebreji var teikt savādu "paldies" Staļinam, ka izglāba no nāves, bet pēc tam paverdzināja. Bet ko lai saka pārējie austrumeiropieši?
Dr.xy
D
Paldies,Kristovska kungs! Tiesi sada gara ir jaturpina.Nedrikst noliegt un pazemot pasiem sevi.Velu Jums veiksmi un izturibu nakotne.Sadi cilveki ,ka Jus,ir Latvijai nepieciesami.
Econ
E
Bet, vai Jums pašam jau nav apnikuši šī mūžīgā cietēja iemiesojumi, kas nav cilvēki, kas cieta no Padomju represijām, bet gan izmanto to kā lozungu politisku mērķu sasniegšanai. Man gan jau tā kā mazliet ir apnicis. Jo ar to neko diži no Krievijas neatšķiras.
M
M
Ceru, ka Kristovskis dabūs Rīgas mēru amatu pseidopatriota Birka vietā...
elfinjsh
e
Nevajag naidu! PEACE!!! ZAle un laime! Bet Kristovskis ir reali labais dzeks!@ :) cienjaa!!!
Nūģis
N
"The Soviet Story" bija pirmā bezdelīga, kas varētu nest pavasari rietumeiropiešu prātos, bet ar šo filmu ir par maz - jāveic pacietīgs un neatlaidīgs izskaidrošanas darbs daudzos un dažādos forumos, presē, citos masu medijos. Jāatrod tādi izteiksmes līdzekļi, kas cilvēkus uzrunātu un saistītu viņu uzmanību. Pārāk ilgi mēs esam klusējuši - tas jālabo! Taisnību nedrīkst atmest malā kā nevajadzīgu greznību. Mankurtisms nākotnei attīstību nesola - vien rada augsni pagātnes notikumu atkārtošanās riskam.
Openheimers
O
Nezināju, ka pirmatnējā kopienā bija datortehnika, telekomunikācijas un aviolīnijas :P Kārtējais komentārs pēc sistēmas "jo lielāks nejēga, jo skaļākā vārdā sevi nosauc".
Econ
E
Bet, ja ekonomisko politku veidotu tā kā Latvija, tad valdītu pirmatnējā kopiena.
Putļer kaput
P
dziļo naidu pret sevi jau krievi arii saskata , nejaukt krievvalodiigos, taapeec jau arii dziļaa konfrontaacijaa ar visu pasauli arii atrodas, izņemot veel pastaavošos komuunisma režiimus ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas