Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kristovskis: Latvijas prezidentūras ES centrālā ēka būs Gaismas pils

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
savējais
s
Gaismas pilī vieta tikai gaišajiem cilvēkiem- Kristovkim&co.
Jukums
J
Vēl darbi nav pabeigti, bet kungi jau plāno kur dzert šampanieti. Būtu nu labāk gājuši palīgā un kaut vienu dienu nostrādājuši.
juris
j
Jāsmejas. Ar Ēlertes bleķa jumtu un plēves logiem...
jumors
j
Vai te kāds saprot, ko lasa? Latvija prezidēs ES 2015 gadā, un tam nav nekāda sakara ar Latvijas prezidenta atrašanās vietu. Man tikai šķita, ka bibliotēkai būs jābūt gatavai uz 2014. gadu, kad Rīga būs Eiropas galvaspilsēta.
Ludis
L
Normāli ir, ka par ES prezidentūru atbild Ārlietu ministrija. Ko pajoliņš Pabriks tur grib jaukties? ĀM, lai kas būtu ministrs, ir speciālisti, ko nevar teikt par Pabriku.
es
e
Latvijas prezidentūras laikā ES pārstāvji nevarēs vien nobrīnīties, kur tādai plukatu valstij, kas aizņemās naudu lai izdzīvotu, gadījusies dīvaina paskata stikla ēka pārsimts miljonu vērtībā. Ja vien tad vēl tāda ES pastāvēs. Un ja vien tad vēl tāda Latvijas pastāvēs.
juris
j
starp citu, gaiša doma! Gaismas pils kā reiz pa gabalu atgādina Maslova piramīdu. un visus stāvus var attiecīgi aizpildīt. Pašā augšā tad varētu ielikt mācītāja Rubeņa ofisu ar meditētavu;)
Paulis
P
Un vispār, tas nav nekāds raksts, bet saraustītas un bezjēgā savirpinātas rindiņas. Vai Dienā ir kāds žurnālists? Man šķiet, ka šeit ir nolasījušies dzeltenās preses cienīgi tipiņi, kuri izrauj kādu teikumiņu no konteksta, cerot, ka tas piesaistīs kāros pēc sensācijām dumjos lasītājus. Bet par izlasīto rakstiņu, t.s. žurnālistam bonusiņš: bonbonka un uzslava.
Paulis
P
Netieku gudrs, vai nu Kristovskis ir tiešām tik intelektuāli viduvējs, lai neteiktu ko rupjāku, vai arī Diena sāk publicēt galīgi dumjus rakstus. Par ko te vispār iet runa? Par bibliotēku, par Kristovski, par prezidentūru ES, par nepietiekamo personālu prezidentūrai, par gatavošanos tai vai ko citu ? Vispār sviests nevis nopietna laikraksta raksts.
pakausis
p
haha.. tu taa smuki piedraudeeji - ja nekluseesiet raami un neljausiet sho izmantot - nafig jaunu uzbuuveesim, veel vairaak naudas izgaaziisim :)))))) stnadartiigs valdoshaas klikjes prijoms.. un nejau tikai letinju vien :)
Vuarzazi
V
Kopš 1990.gadu sākuma, visas partijas rīkojās Prêt bibliotēkas būvēšanu, Šķēle un dažādu gadu Rīgas Domes pozicijas deputāti Vis negatīvāk izcēlās.
ano
a
...un cik saziedota nauda,kura nav uzradita?
Vulgārā socioloģija
V
Dažiem izpratne par pasauli sākas, beidzas un satilpst Maslova piramīdā.
Par Kristovski
P
Tas ir lietderīgi, ka uzcelto bibliotēkas ēku izmantos vēl papildus mērķiem un nebūvēs jaunu. ES prezidentūra ir nopietna lieta, Latvijai jāreprezentējas un šī ir laba ideja. Lai veicas Kristovskim tās rezlizācijā, bet uz aprējējiem neklausieties, prokrieviskie vārās visu laiku.
pakausis
p
bet nu tad galu galaa - tur graamataam arii kaada ruumiite atradiisies? jeb ne agraak kaa 2050.gadaa?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas