Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina

Kristovskis LPP/LC aicina izvēlēties, kurā pusē nostāties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
speķis
s
Ko te vairs aicināt, skaidrs, ka kopa ar bārdaino plāno gāzt valdību, varētu tos mākoņus daba pilnīgi appludināt un to īpašumu Jūrmalā.
Murcs
M
Apgaismojiet mani, kur te var rasties runas un baumas par plānotām sazvērestībām - kā uz šo vienu tik paskatos jau gribas ieēst, ka palasu apstrādātu tekstu, sāk tā jocīgi vēderā kņudināt, bet kad dzirdu tiešajā, sagribas iet slīcināties. Palīgā, šajā valstī ir saprāts? Kosmosā tak esot...
kāmis
k
nu ja. gadu šlesers tāds, šleserš šitāds . visi suņi, kaķi un citi lopi sakārti viņam virsu. un tagad ar vainīgs - neskrien uz valdību , kā pliks uz kniebšanos. un vispār, nafig viņš jums valdībā vajadzīgs , ja 1. turklāt viņš ir neprofesionāli ir veicis satiksmes ministra pienākumus attiecībā uz lidostu, radot valstij lielus zaudējumus, aizbiedējot investorus 2.Pat zinot, ka Šlesers ir radis izmantot sabiedrības un valsts īpašuma un finanšu sistēmas radītās iespējas personīgo un tuvāko draugu interešu apmierināšanai 3.Tā ir pārdroša, atklāta gangstera cienīga laupīšana visas sabiedrības acu priekšā skaidrā dienas laikā, kuru brīvi kopā ar savu rokaspuisi Bertoldu Fliku licis lietā Rīgas vicemērs," norāda Kristovskis.
TV
T
Nu nav ko uztraukties. Šleseram nekad nav bijuši mērķi, tāpēc jau viņš ir spējīgs tikai muldēt. Kas man visvairāk uztrauc, ka vi;nam ir arī piekritēji, bet ne jau par velti viņš attradis baznīcēnus, kuri neko nefiltrē, bet skatās un klausās, ko no kanceles Pujāts pateiks, bet tas jau vispār nasaprot, ko saka.
Lelle
L
Tas girtiks ir ūuunikuuums. Pārtiju tūrists.
JL
J
Kristovska ultimāts
valdis - girts
v
Problēma ir tāda, ka neviens nevar garantēt, kur tajā brīdī, kad kāds nostāsies kādā pusē, atradīsies Kristovskis. Tautas fronte, LC, TB/LNNK, Pisoniskā savienība, Vienotība - saraksts, kur piemeties Kristovskis, vēl nav noslēgts.
Predicador
P
savukārt Kristovska finansiālajai stabilitātei draud nodarīt neatgriezenisku kaitējumu pēdējā laika notikumi Ventspilī un citviet, laikam tāpēc šis tāds nervozs.
Priecīgas LIeldienas
P
Sļesers ir valdības garants, jo vismaz līdz 12 . aprīlim valdība nekritīs. A Kristovskis un Pabriks vēlas lai lai ļautiņi Lieldienās stresotu!
Bugors
B
Njā šloskinam un co prasības tad šim kādas Tautas Labklājības Ministrs ! :)) Ziemeļu pārvads kas tur vēl ka tik neaizrijās ar Lieldienu olu ! :))))
Ai,ai,ai
A
un ko tad tas Ģirts-Vodis ar tiem Ventspils banītiem tiekas? Vai grib līķu sarakstā iekļūt?
edgars
e
Pareizi, jo Šlesers taču tikai šantažē valdību un koalīciju. Šarlatāns nelaimīgais - vairāk nekā no viņa nav.
sakāmais
s
tas varētu nozīmēt, ka būs kāzas! :))
ivs
i
Pļīša lācim skaidas birst laukā,ja viņš domā, ka Ainārs tiem temuļiem krēslus glābs un Kristovskim pakaļu metīsies laizīt par to, ka pamānīs ar kādu amatu uz TUKŠĀM vietām.
maitu lija
m
Mnjā, nu zēni tā nogribējušies varas, tā nocietušies, ka tagad pilnīgi gaisā lec no satraukuma. Un ja kas, tad nav novērots, ka pēdējā gada laikā aizmigušā un sabrauktā lācēna valdība būtu uzrādījusi kaut nelielas ātras un reālas darbības pazīmes. Tad jautājums, kāpēc un kur tagad steigties??? Nav ko darīt Kristovskim??? Lai tak paietās Valdemāra ielas visā garumā, un nokasa savas uzlīmes beidzot. I rokas būs aizņemtas ar reālu darbu, i galviņu izvēdinās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas