Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Kristovskis neapmierināts ar elektronisko mūziku Dziesmu svētku naktī

Eiroparlamentārietis Ģirts Valdis Kristovskis (Pilsoniskā savienība) atklātā vēstulē paudis neapmierinātību ar sestdien notikušo «Essential Knock Out» pasākumu Zaķusalā, kas līdz pat rītam cilvēkiem daudzu kilometru attālumā licis klausīties elektroniskās mūzikas dunoņā, sabojājot Dziesmu svētku ieskaņas nakti.

Vēstulē Ģ.V.Kristovskis norādījis, ka pēc sakrālās mūzikas koncerta Rīgas Domā līdz pat plkst. 5 rītā «visa Rīga dimd un dārd monotonas elektroniskās mūzikas izraisītā fiziski sāpīgā dunoņā».Politiķis arī pavēstījis, ka gan Rīgas Kārtības policijas dežūrdaļā, gan pa Valsts policijas palīdzības tālruni naktī uz svētdienu atbildēts vien, ka kārtības sargi neko nevar darīt, lai arī par lielo troksni sūdzējušies jau daudzi iedzīvotāji ne tikai no tuvākās apkārtnes, bet arī tālākiem mikrorajoniem. Policija vien minējusi, ka pasākuma rīkotāji saņēmuši Rīgas domes (RD) atļauju pārsniegt pieļaujamo trokšņu līmeni līdz pieciem rītā. Savukārt Ģ.V.Kristovskis uzsvēris, ka jau pērn Rīgas svētku laikā RD bija atļāvusi pārsniegt trokšņu līmeni Andrejsalā līdz plkst. 1 naktī, kas daudziem rīdziniekiem palicis atmiņā kā ļauns murgs. Domes izpilddirektors Andris Grīnbergs paudis sašutumu par «Essential Knock Out» visatļautību.«Un tā jau kuro gadu... Riski un apdraudējumi mūsu sabiedrībai kļūst arvien daudzveidīgāki. Rīdziniekiem jāgatavojas tos ierobežot un mazināt! Pašreizējā Rīgas dome gan ir pretējās domās. Diemžēl,» savā vēstulē norāda eiroparlamentārietis.

Vēl par rīdzinieku neapmierinātību lasiet šeit.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas