Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kristovskis: par valsts naudu viegli būt uzņēmējam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
DOd Dievs tikt vaļā no Šlesera Satiksmes ministrijā un valdībā vispār, un protams, ar'ī Rīgas domē
A13
A
Nu šaubos vai Ģirts būtu tas labākais. Savulaik tak bija tā, ka no LC netika saeimā, un pēc skumjā jautājuma - a ko tad es? - labi, būsi aizsardzības ministrs....
lai ārdās
l
Šlesers visu vērtē pēc sevis- ka ir visādi sponsori, klačiņas un t.t. Godīgs darbs valsts labā ir svešs jēdziens. Vēl jauns un nemāk noslēpt savas privātās intereses.Vai tā sauktā enerģija ir savas ķešas politika -to drīz redzēsim.
LVD
L
Tieši tā - un Šlesers lai atskaitās par katru latu , kuru ir izšķērdējis!!!
mairis
m
Kristovskis jau pareizi visu pateica,ka viegli but uznemeja pa valsts naudu un tads ir šlesers,viņu vajag sodīt pa valsts mantas izsaimniekošanu vai mantkaribu,bet redz musu institucijam ir bail šim memmitim ķerties klāt,ticiet man,dievs nav mazais bērns,gan jau sodīs,ja ne viņu,tad viņa tuviniekus
lasItāja
l
Interesanta informācija: Kristovski norej, jo viņš ES kašķējoties ar krieviem. Tātad bizness nevarēs turpināties kā līdz šim, ja viņu ieceļ par ministru. Viens no retajiem valdībā, ko patiešām var respektēt.
izbijis valsts patriots
i
TĀ turpini ĢIRT essi uz pareizā ceļa Ventiņi tevi neaimirsīs. ja Lembis novāca ventspils ,,VINDAVU ,, ar vietējiem džekiem izdari to pašu ar to salašņu baru FK,,VENTSPILS,, lai būtu 1:1
Vilibalds.
V
Šleseru nu gan Rīgā nē ! un nekādos ministru krēslos NĒ ! Iesaku viņam nodibināt" Letgalijas" štatu Latvijā un tur parādit, ko spēj. RĪGa iztiks bez tik spējīga censoņa. Par Godmani (God's Man) gan nevajadzētu ķengāties.Jūs viņa tupelēs nēesat staigājuši un nestaigāsiet !
valdis
v
žel ka ciešu es un mami tuvākie nu ši naudas apreibināta publika ko var uzskatit tos kas mums klārē un pamazām no komentiem peld arī tie kas viņus bīda sava,,biznesa,, kā medz te klāret bet tam nu gan ir citi vārdi ko lieto gan juristi gan tauta ardažadiem vārdirem un vienu jēgu-izputināta izdemolēta valsts -tāpēc ka lai ierautu kautko sev tika darīts nedomājot par rītdienu laužot visu unkur tikvar kautko sev noslaukt nu ir sponsori ir miljonaŗi un greznas villas bet tikkai sīkums nogremdēta valsts un tauta nav ar ko un kam strādāt un šie nezina kodarīt tikkai pievākt sev kur apgrozijās kādreiz lielā nauda un nez kā Dalbiņam nebūs jaceļ slepens bunkurs jūras vai ezera krastā?
Asaka
A
Kāpēc Diena dzēš komentārus par tēmu PS un Berķis & Stepanovs
Dīvaini, dīvaini
D
Kristovskis taču solījās kļūt par Rīgas mēru. Kas tad nu? Nobijās, ka tur par amatu būs jācīkstas ar Šleseru? Tik vien spēj, kā līst Šlesera pamestā vietā?
ha ha
h
Briselee seezh taadas Andris Kaaposts LZS, - tas gan staav un kriit par Latviju.
Buus gruuti
B
Viegli daliit valsts naudu un saukt sevi par uznjeemeju , - latvieshu nacionaalais bizness. Viegli razhot nekam nevajadziigas instrukcijas un veikt paarbaudes. Viegli aiznjemties naudu, lai glaabtu oligarhus no austrumiem un neljautu nogrimt skandinaavu bankaam. Viegli uzkraut paraadu nastu tautai. Viegli izdomaat digitalizaacijas sheemas. Viegli iepirkt sieru Vaacijaa un paardot zem Valmieras piena zimola.
Profs
P
Interesanti, ko tādu ievērības cienīgu uzņēmēju labā Kristovskis paveicis Briselē? Ja sēž Eiroparlamentā, kāpēc nav cīnījies par mūsu zemniekiem, par labākiem nosacījumiem utt.? Tāpēc vien viņš taču uz turieni sūtīts! Cik var vērtēt no presē rakst;itā, vienīgais, ar ko viņš tur nodarbojas - kašķējas ar krieviem. Un, ja viņš grasās aizgriezt atbalstu 'veiksmīgiem uzņēmējiem tikai tāpēc, ka tos atbalstījis Šlesers, mūs gaida ubagu tarba, budzets būs tikai tukšāks. Repšes valdīšanas laikā jau bija tādi gudrinieki, kuriem galvenais bija - sagraut visu, ko uzsāka Šķēles laikā - nogrieza naudu ceļiem, robežbūvēm, policijas objektiem utt. Rezultāts visiem zināms - tika zaudēti mikjoniem latu. Vēlreiz vajag to pašu?
!!!!
!
Izskatās te salasījušies intriganti kas uzskata valsti par slaucamu govi,ka viss notiek kādu mistisku personu interesēs nevis jādomā kā glābt valsti no bankrota,situācija ir mainījusies,viss kas bija zogams jau ir nozagts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Kārotākā — satiksmes joma

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas