Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Kristovskis: Pilsoniskā savienība nemaina viedokli par koalīcijas sastāvu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ja kas
J
Kristovskim ir liela taisnība. Es atbalstu PS kā Vienotības daļu.
Runcis
R
Vai kādam nav zaļā vestīte, ko caurkritušajam fīrerim aizdot lai piedalītos 100 latnieku programmās? Citu jau neko viņš neprot. Nakad nav izcēlies ar prātu, bet priekšvēlēšan u debatēs galīgi izgāzās. Lai Vienotība paskaita cik balsu zaudēja šī nejēgas dēļ. Mūsu ģimene - 4 cilvēki nobalsojām par ZRP, kaut gan Dombrovski vērtējam visaugstāk. Tādi balamutes kā Šadurskis, Kristovskis un vēl daži tikai gremdē V.
Tauta
T
Es domāju, ka tagad beigsies stulbo nacionālo ambīciju laiks un viss nostāsies savās vietās. Vajag tā, lai Latvija kļūtu par valodu brīvas lietošanas valsti. Tagad tas tā nav, bet gan jau situācija līdz tam nonāks un no šāda lēmuma iegūs ne tikai krievvalodīgie, bet arī latvieši.
C-flu
C
Crossed out patriot???
who cares
w
Varavīkšņu apvienību (V un SC) labējie spēki (Rubiks ar Kristovski) izceļas...
vairis
v
vai tik ne tāpec ka kristovskim tad krēsls neatrastos? piesoliet viņam ministra amatu un jau rit bus garavs parakstit ko vien vajag
Specs
S
Nu re, visa tā "Vienotības" vienotība ir viens liels blefs, veidojums, kas sastiķēts no egoistisku līderu vadītām biedrībām, kas nemitīgi šķeļ šo spēku. Vēlētājam tikai fleitē, ka esot viens spēks, bet, skat, tiklīdz kas, tad teju likvidētas organizācijas nosaukums tiek stumts pa priekšu.
:)
:
reizēm arī Kristovskis pasaka ko prātigu
Reinis
R
Pilnīgi atbalstu Kristovska viedokli. Cerams, ka arī pārējie Vienotības vadītāji tomēr sapratīs ka varas nodošana krieviem ir savas valsts un tautas nodevība.
Runcis
R
Vai Jūs neesat apjēdzis, ka SC atbīdīšana malā tikai ceļ viņu popularitāti? Ja nākamjās vēlēšanas viņi savāc 50 + vietas - ko tad? Tad viņi diktēs savus noteikumus.
  • 1
  • 4
Tauta ==> Reinis
T
Kad tu beidzot sapratīsi, ka nav krievu vai latviešu? Ir Latvijas Tauta. Un nav okupantu un okupēto. Ir Latvijas iedzīvotāji, kas varbūt dažādas etniskās izcelsmes un dzimšanas vietas, bet visi dzīvo šajā valstī, tāpēc visiem vienādas tiesības piedalīties valsts pārvaldē.
  • 4
  • 5
L
L
Kristovskis var iet dillēs.
Knābis
K
Pilsoniskā savienība nemaina viedokli, ka Kristovskim jāturpina spodrināt spalvas - ja nekur citur vairs nesanāk, tad vienmēr jau paliek "nacionālie jautājumi"...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas