Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Kristovskis, Štokenbergs un Ēlerte varētu nebūt ievēlēti Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pamatnācijas pārstāvis no divkopien
P
Nu laiks Meirovica biedrībai pārtapt par Kŗŗŗŗist-Elertes Reformu partiju .Gan jau sorosonka.starta kapitālām sametīs.
cc
c
smirdīgie Vienotības smerdeļi aivējo un paši iet mazumā. To ir pelnījuši. To ko vēlēja citiem, paši ir pelnījuši
ezis
e
cerams elerte sapratiis savu nepopularitaati un paies nost. Un veel beigs Z.A.Meierovica vaardu valkaat. Kaa redzams, vinjai nav nekaada tautas atbalsti .. nevajag apgaaniit.
labi arī ir
l
jo par sevi pārāk ir iedomājušies !!!
juris
j
Laaba Saeima -хорошая, ! Lai dzivo Latvija Элерте -не попала в Сэйм, Она учит Президента как говорить -и не по русски Замечательно - этой расистке место только в дырявом хлеву!!! It īpaši prieki par to ,ka šī tele-rte palika bez mandāta - neciešu viņas iedomāto pārgudrības sindromu - māca PREZIDENTU KāDā VALODā VIņAM JāRUNA. Viņas paskats no augšas ir apturets - lai šī tele...padomā - padomā -Nost ar telēm Saeimā!!
Albatross
A
Jā, var piekrist, ka Štokenbergs tika bombardēts īpaši aktīvi, kaut bez viņa Vienotībā ir ne mazums šaubīgu personāžu, tas pats Kampars, arī Dombrovska netīrie darījumu ar Hipotēku banku kādā demokrātiskā valstī kā Norvēģija un Dānija maksātu viņam kā minimums krēslu. Kristovskis ir nožēlojams komediants. Būtu aizlīdis savā aizsardzības ministrijā, būtu klusām pucējis savas spalvas, bet narciss un āksts, tā ir nāvējoša kombinācija ikvienam politikānim. ēlerte savus mīnusus nopelnīja laicīgi, vēl nedaudz, būtu nopelnījusi publisku sadedzināšanu. Ir protams mūsu tautiņa pieradusi pie divkošiem, meļiem un zagļiem, bet vecā komunistu šakāliene ēlerte sit pušu jebkādas pieklājības normas. Vienotībai pašai labāk aizvākt šo grezeli miskastē, kamēr nav par vēlu.
cits vēlētājs
c
sirsnīgs -paldies!- vienotības vēlētājiem
arrr arrr
a
krikša nedienas sākās kad sandra kalniete iekāroja viņa eiroparlamenta vietu ... kalniete tad iestāstīja krisksim ka viņš būšot lielisks rīgas ar mērs vairākiem rrrrrr labāks par pašu šleseru radīšot vefu un tā tālāk ... kriksis uzķērās uz šo godamņa vecās brrrūtes viltību ... kalniete arī pierunāja kurzemē kandidēt annu seili lai no saraksta izēstu rudo bārbiju ... rudā lapsa gan izdzīvoja jo acīmredzot lapsu medību sezona vēl nav sākusies ... štokenbergs ??? nu manuprāt pilnīgs lohs ...
arrr arrr
a
vārrrrrds arrrr arr 19.09.2011 03:02 Ziņot! krikša nedienas sākās kad sandra kalniete iekāroja viņa eiroparlamenta vietu ... kalniete tad iestāstīja krisksim ka viņš būšot lielisks rīgas ar mērs vairākiem rrrrrr labāks par pašu šleseru radīšot vefu un tā tālāk ... kriksis uzķērās uz šo godamņa vecās brrrūtes viltību ... kalniete arī pierunāja kurzemē kandidēt annu seili lai no saraksta izēstu rudo bārbiju ... rudā lapsa gan izdzīvoja jo acīmredzot lapsu medību sezona vēl nav sākusies ... štokenbergs ??? nu manuprāt pilnīgs lohs ...
mācība
m
Kas citam bedri rok, pats iekrīt! Ēlerte baigi gribēja cīnīties ar Šleseru un dabūja savu zirga pasi :)) Kultūras privatizētāja tāpat kā Demakova. Dienas laikā Ēlerte tak pirmā Demakovas kalponīte bija :))
anglosaxis
a
Ja šim sarakstiņam vel pievienotos Āboltiņa, par Vienotību varētu balsot...
hm
h
Dālderis bija labs kultūras ministrs
autograf
a
Ja pret oligarhiem, tad pret oligarhiem!!!! Tauta saprata pareizi!!!
YL
Y
Vienotībai un tās l;īderiem ļoti skādēja acīmredzot čekistu nopirktie LTV kotu. gailīšu un it īpaši tā žagata, kas uzdeva toni 100, pantā un intervijas ar īpašu naiidu uzdodost provkatīvi negatīvus jautākusmus melnā PR stilā.. Valsts TV nedrīkstētu būt politiskas reklāmas.
Integrācijas pamatnostādne
I
Prieks, ka Latvija tomēr ir demokrātiska valsts. Ja politiķis mēģina realizēt nostādnes, kas ir klaji nepieņemamas cilvēkiem, tad ir iespēja politiķim parādīt durvis. Tā ir noticis Sarmītes Ēlertes gadījumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas