Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kristovskis vēsturnieku komisijas darbā paredz arī "viļņošanos"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Tā Vienotība ir viens viļņains veidojums.Tad Kātāne vibrēja aiz sajūsma un svētlaimes nu šitais sācis viļņoties komisiju ieraugot.Un kurš būs nākamais viļņaini vibrējošais kas skaidri pasaka kad ir viļņains.
Ministry of Truth
M
Lielākie jaunlaiku vēstures falsifikatori ir grieķi - ekonomikas jomā. Politiski - gan ASV, gan Krievija.
Dr.xy
D
Jebkuras valsts vesture ir vairak vai mazak politizeta.Vestures viltosana pirmo vietu ienem, bijusi PSRS,tagadeja Krievija.Meli un propaganda par Krievija vesturi ir sakot no Aleksandra Nevska laikiem un turpinas lidz sodienai.Launuma Imperija viss bez parmainam.
petr
p
arlietu ministrs! pastasti, kas notika sudanā?
Ministry of Truth
M
"Politiķiem būtu maksimāli jābalstās" --- Piekrītu. Tādiem "vārda meistariem" kā Klibā pīle ir nepieciešami kruķi, uz kuriem balstīties. Visā pārējā ārlietu ministrs acīmredzami mēģina atgūt cieņas kripatas saistībā ar to, ka krieviem viņš šajā delegācijā acīmredzami bija persona non grata.
Nu
N
neņemu par pilnu šo izgāzušos uz katra soļa karjeristu...
wilx
w
Tas laikam pieder pie latviešu nacionālā mazohisma ne tikai ievēlēt valdībā garīgus kropļus un idiotus, bet pēc tam vēl arī klausīties viņu murgos
ekharts
e
Paklusējiet,Kristovska k-gs!Jo mazāk Jūs runāsiet-jo labāk Latvijas valstij.
aleluja
a
Cilvēkiem nav ko ēst, TV vāc ziedojumus trūkumcietējiem, bet Kristovsksi - par komisiju!? Apkārt kaut ūdensplūdi, ļaujiet Kristovskim par kaut ko parunāt, uz Maskavu līdzi neņēma, tak vismaz par komisiju. Kā saka, - katram sava rūpe, par ko satraukties
aleluja
a
Liekas, ka šim ar galviņu viss nav kārtībā - uz Krieviju līdzi nepaņēma, bet par komisiju papļurkstēt gribas.
dzeris
d
Kristovskis: " Es esmu pārliecināts, ka Latvijas vēsturnieki godam pārstāvēs mūsu nacionālo stāju" ---------------------------------------------------- ------------------------------- Kristovskis atkal nesaprot, par ko runā, un apmaldījies divās priedēs. "Pārstāvēt nacionālo stāju" ir politiķu uzdevums. Vēsturnieku uzdevums - objektīvi izvērtēt vēstures faktus, balstoties uz arhīvu un citiem materiāliem. Nu nav vairs PSRS, kur visa vēsture bija politizēta. Un ar tādu izpratni ir Latvijas Ārlietu ministrs!
IncParaac
I
Radio intervijā - Ģirts - pa-cie-tīgi (!) turēja - žurnālistes spiedienu - "alaBiBiSiHaizifs" maņierē! Var jau - žurnāliste ne-būt - ku-kū ... Vadība var likt naudu pelnīt - "Isčakarei!" Sazini - uzreiz ...
Pitbull
P
Kurš nu runātu par "viļņošanos" :D :D :D !
Sandris R.
S
Citur var izlasīt skaisto versiju par mūsu lidotājiem. Padomā tik, šis(VK) nedrīkstot stāstīt patiesību. Tagad par "viļņošanos" kur sevišķa dumjība , ka vēsturnieku darbu nekad nevar nodalīt no politikas. Nevar būt, ka pats izdomājis, jo šim tas funktieris tāds ne visai, kad dzird runājam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas