Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kritizē LR ģenerāldirektora v.i. izraudzīšanās procedūru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
roo
r
Iecelšanas kārtība nav attaisnojama. tomēr jānodala personīgas simpātijas/antipātijas no LR vadītāja kandidātiem.
Dace S
D
Pilnīgi piekrītu Kasparam. ŠAJĀ SITUĀCIJĀ BIJA JĀIZVĒLAS MENEDŽERIS, AR LIELISKU IZPRATNI PAR FINANŠU VADĪBU, SPĒJU PIEŅEMT LĒMUMUS UN ATGŪT RADIO MAKSĀTSPĒJU. CIK ZINU, A.JURJEVS IR LIELISKS STRESA MENEDŽERIS UN SEVI PIERĀDĪJIS VAIRĀKU LIELU UZŅĒMUMU VADĪŠANĀ, VIŅŠ BŪTU VIESPIEMĒROTĀKAIS.
Skepse
S
nezodz manu niku! izdomā sev kādu jaunu!
xZ
x
Un attiecībā uz Inkēnu.Viņš vairs nav ne žurnālists, nedz arī jebkad ir bijis menedžeris. Viņa arodam ir cits apzīmējums: politisks manipulators.
xZ
x
Pilnīgi jāpiekrīt kasparam. Tas ir statistiski pierādījies, ka radošo profesiju pārstāvji (t.sk. žurnālisti) 99 gadījumos no 100 ir nekam nederīgi menedžeri/administratori. Jo tad tiešām par pasta šefu jāliek labāko rajona pastnieci, par bankas priekššedētāju labāko grāmatvedi, utt.
Tā tas ir...
T
Nav nopietni ja pretendents uz radio ģenerāldirektora amatu piekrīt par tādu kļūt metot monētu uz labu laimi, cipars vai ģērbonis.Tieši tā esot rīkojies Inkēns. No radio intervijas - nu lōti "profesionāla"izvēle.
Logic
L
Tādi kadri kā Arābs ir neaizvietojami krīzes menedžeri - radītāji, vadītāji un attīstītāji ! Akurāt Šļosera-Godmaņa jaunā komanda !
aaa
a
Vai jau aizmirsies, kā Inkens Lemberga uzdevumā uzsāka cīnu pret Šķēli (pedofilija, klozetpodi)? Un kādas iespējas viņam tagad pavērtos, sēžot Latvijas radio priekšnieka krēslā!
kaspars
k
Bet mīļie cilvēki! Kad latvijas pastu nolaida uz grunti, tad gan nemeklēja kādu labu pastnieku par direktoru, bet iecēla pieredzējušu menedžeri. Tas pats uzskatāmi redzams parex gadījumā. Latvijas radio ir pietiekami daudz programu direktori, ziņu dienesta direktors u. c. amatpersonas, un gan jau viņiem vēl ir kādi vietnieki... Taču pat ezim ir skaidrs, ka šeit vajadzīgs tautsaimnieks pie vadības, kā jebkurā citā uzņēmumā, nevis politiķis...
Vija-lauķis
V
Katram jādara savs darbs!!!! Tas jau pie mums tas sliktākais, ka daži iedomājas būt profesionāļi visās jomās. Ja netīk lasīt kāda vērtējumu ,nevajag, izpaliks arī muļķīgi komentāri.
Niks
N
Kruka kungs, Kolāts sevi ir apliecinājis kā uztucību pelnošs godavīrs, un tas patreiz (un vienmēr) ir svarīgāks par stresa menedžmenta rādītājiem.
skepse
s
Vecie komunisti!Tas padomijas gars ir tā ieēdies kaulos.... visu nolemt pa kluso, kaut kādās ķēķa sarunās...izbīdīt savējo vēlmītes, aprakt kādu neērtu radījumu..... Nožēlojami! Kāda šajā valstī demokrātija?!
Arcix10
A
Jau gadiem Rožukrone un Kruķis slāna LR un Semēvicu konkrēti. Tad ejiet abi divi(vai pa vienam) gudrinieki un parādiet bauriem, kā tas darbiņš veicams. Savādāk iznāk, ka lieli di...ji esiet, bet pie konkrētiem darbiem neķeraties, jo... vienkārši nemākiet tos veikt.
lauķis
l
vai Latvijā tiešām tāds trūkums ar ekspertiem, ka jālasa šo personu viedokļi jau gadiem? tad jau papildus ir jāgaida ko pa šo tematu turpinās expertēt Ijābs, Freimanis un vēl daži citi. par tēmu - tikai Kolāts, kurš sevi jau pierādījis kā spējīgu "iznest sitienu".
He
H
Kā TP un LC gudrās galvas nolems, tā arī būs! Tauta iepriekšējās vēlēšanās jau ir devusi uzticības mandātu TP un LC, tāpēc paļausies uz TP un LC biedru izlemto.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Uz radio ģenerāldirektora v.i. amatu pretendē Kolāts un Inkēns

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas