Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Krīzes dēļ pieaug ģimenes vardarbībā cietušo sieviešu pieprasījums pēc palīdzības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Čiko
Č
Un ko tad reāli var dot bezmaksas juridiskā palīdzība?Protams,ka neko.Mēs taču neesam eiropa,kur tiesa var sodīt pāri darītāju un liegt tuvoties sievietei šāviena attālumā.Pie mums tikai tukšas runas.It kā ar vārdiem aizstāv,bet īstenībā-ČIKS!
Lunis
L
Izlaidības dēļ sapinas ar krieveļiem un noziedzniekiem, bet pēcāk sūdzas, ka tie vepri viņas sit! Kad Degpunktā parāda tos sieviešu mitekļus, kur bardaks, tāds kā pēc zemestrīces un visi kakti pilni ar tukšām 2 l pudelēm, tad arī likumsakarīgs iznākums ir zilas apdauzītas acis vai duncis ribās! Ar nabadzību krīzei nav nekāda sakara! Tām ster-velēm iesaku paņēmt dārziņu un vagās rušināt burkānus un kartupeļus, būs kopīgs darbs ar ģimeni un kopīga atpūta pēc darba. Ziemā netrūks pašiem sava zaptes burciņa un gurķis pie kartupeļiem! Sieviete būs nodarbināta pie plīts un mājā smaržos šķovēti kāposti!
nu nu nu ........
n
es savu dziivesdraugu noteikti buutu apzaagjeejusi,paldiesdievam atradu darbinju......kur nabadziiba pa durviim iekshaa,tur miilestiiba pa logu aaraa.....diemzheel taa nu ir patiesiiba.....ne visiem pietiek speeka un gribeeshanas mekleet paliekoshaas veertiibas......tad nu tvaiku nolaizham, iekaustoties un zaagjeejoties.....
pakausis
p
"stimuleejoshais zaagjis" hehehe.. skaisti teikts :)
sia auzas
s
nav brīnums, spiedīgie apstākļi liek mātīti biežāk darbināt stimulējošo zāģi, bet depresētais tēviņš biežāk izvēlas to apklusināt krāmējot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

KUR PIETEIKTIES?

Pieteikties uz bezmaksas konsultāciju pie jurista vai psihologa var pēc iepriekšēja pieraksta, zvanot pa tālr. 67388184, 28300115, vai arī rakstot uz e-pasta adresi [email protected]

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas